A legendás Queen zenekar gitárosa szerint nagyon lealacsonyító, hogy Tom Jones beszállt a The Voice-ba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brian May szégyenkezik Tom Jones döntése miatt
2013. május 23. 07:43
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
May csak hallgasson...ő már nagyon rég eladta magát némi utó csillogásért. Roger Taylor szintén. A Queen még élő tagjai között egyetlen gerinces tag a dobos volt. John Deacon..tudomásul vette, hogy az életművet nem szabad piszkálni Freddie halálával. May helyében más kritizálása helyett előbb a tükröt kémlelném.
2013. május 23. 08:16
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.05.23. 07:43)
May csak hallgasson...ő már nagyon rég eladta magát némi utó csillogásért. Roger Taylor szintén. A Queen még élő tagjai között egyetlen gerinces tag a dobos volt. John Deacon..tudomásul vette, hogy az életművet nem szabad piszkálni Freddie halálával. May helyében más kritizálása helyett előbb a tükröt kémlelném.
Elnézést a kiigazításért, de John a basszusgitáros
Egyetértek veled abban, hogy Freddie halála után nem lett volna szabad folytatni a Queen-t - elég lett volna, ha Brian a szólókarrierjére koncentrál.
Viszont azt én is lealacsonyítónak tartom, ha régi, tehetséges zenészek ilyen szánalmas tehetségkutatókban lépnek fel, ilyenekben szerepelnek. Persze, értem én, hogy remek reklám, és lehetőség, hogy az ifjabb degeneráció felfigyeljen rájuk, de akkor is...
2013. május 23. 08:59
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Bocs, vizsgákra készülök, nem tudom, hogy miért írtam dobost
Én is egyetértek veled, eladák magukat a mai kor olcsó népszerűségéért. Néhány millióért és némi szereplésért odadobják a régi kor nehezebben megszerzett népszerűségét. Viszont May is ugyanúgy kiáll a sarokra, milyen jogon kritizálja azt, aki szintén ezt teszi? Az eljátszott becsületét ő sem kapja már vissza soha.
2013. május 23. 09:00
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.05.23. 08:59)
Bocs, vizsgákra készülök, nem tudom, hogy miért írtam dobost
Én is egyetértek veled, eladák magukat a mai kor olcsó népszerűségéért. Néhány millióért és némi szereplésért odadobják a régi kor nehezebben megszerzett népszerűségét. Viszont May is ugyanúgy kiáll a sarokra, milyen jogon kritizálja azt, aki szintén ezt teszi? Az eljátszott becsületét ő sem kapja már vissza soha.
Igazad van. Sajnos. Lehet, hogy jön az új lemez és neki is kell egy kis ingyenpromóció.
1 felhasználónak tetszik:
Sarah0315
2013. május 23. 09:31
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Erre nem nagyon tudok mit írni, már csak azért sem, mert nagyon kedvelem Dr. Bri-t, ennek ellenére úgy gondolom, hogy a The Voice még a jobbik fajta tehetségkutatók közé tartozik, az amcsi verziót néztem egy ideig.
Azzal viszont a mai napig nem értek egyet, hogy a Queennek vége kellett volna lenni Freddie halálával.
1) Freddie azt akarta, hogy "The Show Must Go On", ugyebár
2) Roger és May ugyanannyi slágert írt / alkotott, mint Freddie
3) Szerintem évi tisztelgő koncertsorozattal az adott legenda emléke előtt semmi baj nincs. (Azt nem tudom, hogy az előző énekesekkel, hogy volt, de Adammel így volt, ott voltam, láttam)
Az igaz, hogy zsűrizni általában kiöregedett popsztárok mennek, a rocksztárok viszont valamiért megalázónak érzik (Slash is többször nyilatkozta, hogy az amcsi idolba csak és kizárólag Adam miatt ment, többször nem is fog). Valamilyen szinte persze igazuk van, nem a leghálásabb feladat, de nem hiszem, hogy Brinek ebbe bármilyen beleszólása lenne.
Azzal viszont a mai napig nem értek egyet, hogy a Queennek vége kellett volna lenni Freddie halálával.
1) Freddie azt akarta, hogy "The Show Must Go On", ugyebár
2) Roger és May ugyanannyi slágert írt / alkotott, mint Freddie
3) Szerintem évi tisztelgő koncertsorozattal az adott legenda emléke előtt semmi baj nincs. (Azt nem tudom, hogy az előző énekesekkel, hogy volt, de Adammel így volt, ott voltam, láttam)
Az igaz, hogy zsűrizni általában kiöregedett popsztárok mennek, a rocksztárok viszont valamiért megalázónak érzik (Slash is többször nyilatkozta, hogy az amcsi idolba csak és kizárólag Adam miatt ment, többször nem is fog). Valamilyen szinte persze igazuk van, nem a leghálásabb feladat, de nem hiszem, hogy Brinek ebbe bármilyen beleszólása lenne.
2013. május 23. 09:41
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Még jó, hogy Tom-nak joga van azt csinálni amit akar... Ha meg nem tetszik a műsor, nem kell bekapcsolni a tv-t mikor megy. Ennyire egyszerű a történet, valakinek tetszik, valakinek nem. De hogy ezzel akarjon valaki a hírekbe kerülni. OMG!
Meg azt még azért hozzá kell tenni, hogy nem valóság show-ról beszélünk, hogy ennyire le kelljen szólni. Elismerem, hogy a készítőknek az egész műsor a pénzről szól, de akik jelentkeznek azok örülnek és hálásak azért, hogy tapasztalt zenészek foglalkoznak velük. Nem tudom miért szúrja ez bárki szemét, főleg, hogy a Voice pont az a műsor amiben tehetséges zenészek ülnek, legalább értenek hozzá. Mennyivel jobb az X Factor ahol szinte gyerekek mentorálnak (Demi) vagy idegroncsok (Britney és Demi) ?? Vagy Tulisa az angolban meg a csak bőgni tudó Nicole...
Meg azt még azért hozzá kell tenni, hogy nem valóság show-ról beszélünk, hogy ennyire le kelljen szólni. Elismerem, hogy a készítőknek az egész műsor a pénzről szól, de akik jelentkeznek azok örülnek és hálásak azért, hogy tapasztalt zenészek foglalkoznak velük. Nem tudom miért szúrja ez bárki szemét, főleg, hogy a Voice pont az a műsor amiben tehetséges zenészek ülnek, legalább értenek hozzá. Mennyivel jobb az X Factor ahol szinte gyerekek mentorálnak (Demi) vagy idegroncsok (Britney és Demi) ?? Vagy Tulisa az angolban meg a csak bőgni tudó Nicole...
2013. május 23. 10:10
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
May beszél, aki ugyanúgy csinálja a Queent Freddie és Deacon nélkül? (ami =/= Queen!) Szerintem ez is éppen elég szánalmas és szégyenletes, de mindegy. May tehetséges zenész, ehhez kétség sem fér, de azt valahogy nem tudom lenyelni, ha bagoly mondja verébnek...
Tom Jones meg azt csinál, amit akar... Lehet, hogy unatkozott és jól megfizetik...
Tom Jones meg azt csinál, amit akar... Lehet, hogy unatkozott és jól megfizetik...
1 felhasználónak tetszik:
Sarah0315
2013. május 23. 11:56
|
|
|
Glamster, először is értem, hogy Adam miatt másképp látod. Én is kedvelem őt. Viszont ez a koncertezősdi( új dalokat nem írnak, vajon miért?) csak és kizárólag vegytiszta pénzhajhászás. Semmiféle tiszteletadás nincs benne. Nem véletlenül kérnek fel népszerű énekeseket May-ék. Ha akkora a tisztelet miért nem May énekel? Talán mert nem tudná eladni a showt...kérdem én, hogyha nem az idolod Adam énekel, elmentél volna??? Erősen kétlem. A The show must go on pedig a küzdelemről szól, amit a betegséggel vívott Freddie. A shownak folytatódnia kell, ezt nem úgy értette, hogy valaki mással, hanem általában vele, hogy ő harcol." I'm never givin in!On with the show! I'll top the bill! I' ll overkill! I have to find the will to carry on! On with the, On with the show! The show must go on" Sokan félreértelmezik a s dalszöveget. A lényeg, a lényeg, a Queen Freddie volt, szó szerint. Istenkirálynő.
2013. május 23. 17:11
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
igaza is van, jól mondja az öreg' !
2013. május 24. 14:59
|
Bence112233új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 183966 offline
|
Nincs igaza. May is szerepelt az X Factorban 2009-ben sztármentor volt egy héten keresztül és fel is lépett az élő showban úgyhogy ő csak ne szóljon be.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.