Mathieu Amalric beismerte, hogy nehezen tudta elfogadni Benicio Del Toro munkastílusát, amikor együtt dolgoztak legutóbbi filmjükön, a Jimmy P: Psychotherapy Of A Plains Indianön.
A teljes cikkhez kattints ide!
Benicio Del Toro nem akart próbálni a forgatáson
2013. május 22. 19:08
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.22. 17:19)
Szeretek ilyen kulisszatitkokat olvasni
Hosszabban is mesélhetett volna ezekről...
Én is (legyen bármilyen alkotásról is szó).
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. május 22. 19:19
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Dorothy6 @ 2013.05.22. 19:08)
Én is (legyen bármilyen alkotásról is szó).
Hiszen ezáltal az ember lehetőséget kap az adott film és annak előzményeinek a megismerésére. Jó volt olvasni Amalric véleményét a forgatásról, színészkollégájáról és azt, hogy Ő miként viszonyul a filmhez. A pszichoanalízis egyébként engem is érdekel, nagy a valószínűsége, hogy nem fogom kihagyni ezt a filmet. 
Kár, hogy nem egy háromoldalas interjút adott erről.
Az is tetszett, amikor Michelle Thrush beszélt Benicio-ról és a filmről.
Már Beni miatt is nagyon kíváncsi vagyok a filmre, de magára a pszichoanalízisre, főleg, hogy ennyire hangsúlyozzák mindenhol, hogy milyen fontos szerepet tölt be az alkotásban. Mindig is érdekeltek az ilyen lélekkel, álmokkal, rejtélyekkel, eltemetett múlttal és problémák felhozatalával kapcsolatos dolgok.
1 felhasználónak tetszik:
Dorothy6
2013. május 23. 12:32
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.22. 19:19)
Kár, hogy nem egy háromoldalas interjút adott erről.
Már Beni miatt is nagyon kíváncsi vagyok a filmre, de magára a pszichoanalízisre, főleg, hogy ennyire hangsúlyozzák mindenhol, hogy milyen fontos szerepet tölt be az alkotásban. Mindig is érdekeltek az ilyen lélekkel, álmokkal, rejtélyekkel, eltemetett múlttal és problémák felhozatalával kapcsolatos dolgok.
Hát igen, nem dőltek belőle túlzottan a szavak.
2013. május 23. 19:59
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Dorothy6 @ 2013.05.23. 12:32)
Hát igen, nem dőltek belőle túlzottan a szavak.
Benicio nem nyilatkozott véletlenül a filmről vagy a forgatásról? Michelle Trush interjúját nem olvastam, de gondolom a cikkeid között megtalálom. Örülök, hogy egy ilyen témájú alkotás is készült, felüdülés lesz megnézni néhány mai, egy kaptafára készülő film mellett. 
Benicio-tól amit találok, mindent felteszek ide
Michelle interjúja is nagyon jó, tudok azonosulni a problémájával
Nagyon remélem, hogy ide is eljut a film és eredeti nyelven felkerül a kedvenc letöltőoldalamra.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.