SP-nek megtetszett Bertók Fruzsi
2013. május 21. 19:09
"Egy fotózás erejéig azért lehet, hogy még egyszer bekerülök az ágyába..."
ez így megy modelléknél?
2013. május 21. 19:14
„Nem hiszem, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot. Egy fotózás erejéig azért lehet, hogy még egyszer bekerülök az ágyába, de ennél több nem hiszem, hogy történhet” – nyilatkozta a dobogós versenyző.
Forrás: http://starity.hu/magazin/38266-sp-nek-megtetszett-bertok-fruzsi/#ixzz2TwqlalBB
Gondolom velem van a probléma,de ez egy NŐTŐL milyen hozzá állás? Én ott süllyedék el szégyenemben ha ilyet így kijelentenék.Őszinte leszek,szerintem ez a lány nem egy szépség eléggé érdekes arca van és hát ez által tényleg csak arra jó.SP keress valami szép,okos és MŰVELT lányt mert ez valami áh nem is tudok mit mondani mi.
Forrás: http://starity.hu/magazin/38266-sp-nek-megtetszett-bertok-fruzsi/#ixzz2TwqlalBB
Gondolom velem van a probléma,de ez egy NŐTŐL milyen hozzá állás? Én ott süllyedék el szégyenemben ha ilyet így kijelentenék.Őszinte leszek,szerintem ez a lány nem egy szépség eléggé érdekes arca van és hát ez által tényleg csak arra jó.SP keress valami szép,okos és MŰVELT lányt mert ez valami áh nem is tudok mit mondani mi.
2013. május 21. 19:20
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
„Nem hiszem, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot. Egy fotózás erejéig azért lehet, hogy még egyszer bekerülök az ágyába, de ennél több nem hiszem, hogy történhet” – nyilatkozta a dobogós versenyző.
ez most milyen hozzá szólás basszus ?ezz a csaj egy kurva...akkora szánalom ez a csaj ezzel a kijelentésével...hát én ilyet sose lennék képes ilyet mondani sőt tenni se .remélem sp-nek több esze van és nem egy ilyen prosti csaj fogja lekötni -.-
ez most milyen hozzá szólás basszus ?ezz a csaj egy kurva...akkora szánalom ez a csaj ezzel a kijelentésével...hát én ilyet sose lennék képes ilyet mondani sőt tenni se .remélem sp-nek több esze van és nem egy ilyen prosti csaj fogja lekötni -.-
2013. május 21. 19:30
Directionergiirl!
Nem vagyok nőgyűlölő, sőt én lennék a legodaadóbb barát/férj (Ezt vehetitek felhívásnak is!
), de mindegyik nő AZ, aki ilyen közegben mozog.
Ritka az, aki a szereposztó divány nélkül lesz híres, főleg, ha tehetsége vajmi kevés.
Eleve ez a címlaplányos műsort hülyeségnek tartom, nem hiszem el, hogy életben lehet tartani azt az ipart ilyen kis nőcskékkel. Amikor rendes könyv nyomtatására sincs pénz, legalább is azt mondják.
Nem vagyok nőgyűlölő, sőt én lennék a legodaadóbb barát/férj (Ezt vehetitek felhívásnak is!
Ritka az, aki a szereposztó divány nélkül lesz híres, főleg, ha tehetsége vajmi kevés.
Eleve ez a címlaplányos műsort hülyeségnek tartom, nem hiszem el, hogy életben lehet tartani azt az ipart ilyen kis nőcskékkel. Amikor rendes könyv nyomtatására sincs pénz, legalább is azt mondják.
2013. május 21. 19:30
ozt most ezzel micsináljak? ha tetszik neki akkor legyenek együtt azt csáá
2013. május 21. 19:31
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
sziia SP:) itt vagyoook:$
2013. május 21. 19:44
Azért, ez kicsit...Komolyan?! Ezt kicsit szánalmas...
Azért, ez kicsit...Komolyan?! Ezt kicsit szánalmas...
2013. május 21. 20:59
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
nem haragudjatok,de ki ő?(a lány)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: