Nicole Anderson is csinos kis hazudozó lesz
2013. május 21. 18:09
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
jó lesz sztm,de nem olyan jó mint az eredeti.
2013. május 21. 18:11
Kíváncsi vagyok a spin-off sorozatra, nem tudom, mit hoznak ki belőle.
2013. május 21. 18:37
Juj,én már nagyon várom!PLL és Nicole...elég jó párosítás!
2013. május 21. 18:40
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
én szeretem ezt a lányt,és ha jól emlékszem benne volt a Jonas Brothersben.És nagyon várom ,kiváncsi vagyok
2013. május 21. 19:27
Kíváncsi vagyok milyen lesz ez a bizonyos "testvér sorozat".Nicole-t nem tartom tehetségtelen színésznőnek,itt az idő hogy végre megmutassa valóban mit tud.
2013. május 21. 19:50
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Minek ez a sok spin-off?
2013. május 21. 20:16
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Végre láthatom egy olyan sorozatban amit szeretek is nézni
2013. május 21. 21:23
Nem tartom túl sokra ezt a lányt...A PLL-t imádom, gondoltam bele nézek a "testvér sorozatába" is, habár sosem ütik meg azt a szintet, amelyet az eredeti sorozat. Az biztos, hogy adok neki egy esélyt, mivel Lucy és Ashley sem voltak az általam elismert színésznők listáján(nem azért, mert nem tehetségesek, csak egyszerűen borzalmas alkotásokban szerepeltek), de meggyőztek arról, hogy tudnak valamit.(Igaz mai napig nem tudom őket a kedvenceim közé sorolni az fent említett indokok alapján.) Lehet, hogy a leányzónak tetszeni fog az alakítása annak ellenére biztos nem lesz a kedvencem, olyan filmes múlttal, minta Josan c. Disney sorozat...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: