Jon Bon Jovi Biebernek: „S*ggfej vagy!”
2013. május 21. 15:43
|
|
Mixioner14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 196819 offline
|
Ééééés mennyire igaza van
2013. május 21. 15:45
|
|
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline
|
Törőcsik Szabina írta:
Oké, talán igaza volt, de azért Justin sem kéne ennyire támadni..Igen, belieber vagyok, de akkor is kíváncsi lennék, hogy ti hogy bírnátok, ha 19 évesen minden lépéseteket figyelnék, és ha valami hibát követtek el, akkor egyből mindenki arról beszél. Oké, tényleg nem volt szép dolog, hogy késett, de ez mással is előfordult már..Azért megdolgozott azért, hogy idáig eljusson. Őt nem anyuci és apuci segítette abban, hogy énekes legyen, és nincs agyonmixelve és javítva a hangja, ez természetes, hogy sokaknak fáj. Különben, ha ennyire lehordjátok őt mindennek, akkor akár el is mehettek, és tölthetitek mással a drága időtöket.! Ha ennyire rossz a véleményetek, akkor mit kerestek itt?! Én se olvasom el azokat a cikkeket, ahol olyanról írnak, akiket teljes szívből utálok. Főleg nem komizok..
ohm... OLYAN IGAZAD VAN H MEGHALOK ! na erre kene hallgatnotok nem a sok hulyesegre Torocsik Szabina te komolyen megmondtad igy van teljesen igazad van eggyet ertek
es a sok hulye gondolkozhatna amiket irogat mert fogalmatok sincs h miken megy keresztul igaz nekem se de en nem itelem el mert hibazikk o is egy ember kovetet el hibakat ... es tom erre mondanatok h " de ez mar tul sok hiba " hat bocsiika van olyan ember akinek ennel is tobb van es ahhoz viszonyitsatok h a vilagon milyen emberek vannak es ahoz kepest Justin egy angyal szvl gondolkodjatok mielott barkirol is kritikat mondotok ! es ugy mellekesen megsugom h en nem utalok semmi fele sztart ( meret lehet h nem szeretem a zeneit ) de nem is merem nem tudom h miken megy keresztul es nem itelem el es ha esetleg van egy olyan sztar akinek nem szeretem a filmjeit esetleg a zeneit akk nem szolok a cikkhez semmit es nem foglalkozok vele szvl tessek gondolkodnii okos embereek
Oké, talán igaza volt, de azért Justin sem kéne ennyire támadni..Igen, belieber vagyok, de akkor is kíváncsi lennék, hogy ti hogy bírnátok, ha 19 évesen minden lépéseteket figyelnék, és ha valami hibát követtek el, akkor egyből mindenki arról beszél. Oké, tényleg nem volt szép dolog, hogy késett, de ez mással is előfordult már..Azért megdolgozott azért, hogy idáig eljusson. Őt nem anyuci és apuci segítette abban, hogy énekes legyen, és nincs agyonmixelve és javítva a hangja, ez természetes, hogy sokaknak fáj. Különben, ha ennyire lehordjátok őt mindennek, akkor akár el is mehettek, és tölthetitek mással a drága időtöket.! Ha ennyire rossz a véleményetek, akkor mit kerestek itt?! Én se olvasom el azokat a cikkeket, ahol olyanról írnak, akiket teljes szívből utálok. Főleg nem komizok..
ohm... OLYAN IGAZAD VAN H MEGHALOK ! na erre kene hallgatnotok nem a sok hulyesegre Torocsik Szabina te komolyen megmondtad igy van teljesen igazad van eggyet ertek
2013. május 21. 15:46
Idézet (dasom410 @ 2013.05.21. 15:42)
Beyla: És te ismered Justint? NEM!! Erről ennyit lehet nem ismerem jont de te sem ismered Justint!!
Ahogy elnézem Beyla ízlését, nincs is rá szüksége, hogy megismerje. Magyarán nem marad le semmiről. Amilyen szinten az emberiség képébe van nyomva állandóan az a kis nyikhaj, szerintem akármelyik jóízlésű ember ignorálja őt.
9 felhasználónak tetszik:
Darkness,
itsjustme,
Fan-ily6889,
Beyla,
Lizania,
Pöttömke,
Dorothy6,
Sally Sparrow,
Emily O.
2013. május 21. 15:48
Idézet (dori410 @ 2013.05.21. 15:47)
RockertLány erre csak azt tudom mondani h túl őszinte taqlán nem kéne egyből kimondani amit gondol nem?
A rocksztárok sosem féltek megmondani a véleményüket...
8 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889,
itsjustme,
Beyla,
Darkness,
Lizania,
Pöttömke,
Sally Sparrow,
ViviOsztCshőő
2013. május 21. 15:50
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
Norah: Jó engem nem érdekel hogy megismeri-e vagy nem. Szarok bele hogy ki mit mond lényeg hogy Justinnak van tehetsége. Ennyi. Nem tetszik Justin? Ne nézd. Nem tetszik a zenéje? Ne hallgasd. Ennyi könnyen megoldható ha utálod.
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (dasom410 @ 2013.05.21. 15:38)
itsjustme: Akkor hallgass meg párszámot magyarul és meglátod hogy nem beképzelt és nem szar zenét készít!! Itt van pár példa: http://www.youtube.com/watch?v=NpFaqO_Z81c
http://www.youtube.com/watch?v=W72cAV-qgeg
http://www.youtube.com/watch?v=p76szVeTN_M
Ha nem hallgatod meg te bajod engem nem érdekel de legalább én tudom hogy nem beképzelt számokat ír és méghozzá nem is sz*rokat!!!
http://www.youtube.com/watch?v=W72cAV-qgeg
http://www.youtube.com/watch?v=p76szVeTN_M
Ha nem hallgatod meg te bajod engem nem érdekel de legalább én tudom hogy nem beképzelt számokat ír és méghozzá nem is sz*rokat!!!
off:
hallgass meg pár számot tőlük, és rájössz, hol kezdődik a dalszöveg.
a pofám leszakad, hogy próbálod elhitetni velem, hogy egy bieber, aki teljesen megcsinált, semmi eredetiség nincs benne, folyamatosan csak playbackel, aki úgy ugrik, ahogy a menedzsere fütyül, magának írja a szövegeit, ráadásul jobbakat, mint Brian Molko, aki húsz kib*szott éve a pályán van, és a műfajának felnőtt, vagy legalábbis érett kedvelői, de még a kritikusok is elismerik. igaz, nincsen számtalan kislányok által megszavazott díja, mégis bár őt is, akárcsak biebert, lehordják mindenféle b*zinak az utálói, de legalább hozzá teszik, hogy a hangja kivételes. és nem mellesleg a kevés díjából egyet pont dalszövegíróként, és nem zenészként kapott.
de nem akarom a saját kedvencemmel és véleményemmel teleoffolni a topikot, írj privátot, ha bármi véleményed lenne, érdekelne.
bocsánat a témaváltásért. ez tényleg szörnyen szúrta a szemem.
Idézet (dori410 @ 2013.05.21. 15:47)
RockertLány erre csak azt tudom mondani h túl őszinte taqlán nem kéne egyből kimondani amit gondol nem?
De azért ne hazudjunk már!
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. május 21. 15:51
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.21. 15:48)
Ezért vagyunk mi rockerek.
2013. május 21. 15:52
Imádom Justint, de Jon Bon Jovi-nak valahol igaza van. Remélem ezt látni fogja Justin. Hisz Jon értünk, rajongókért beszélt.
2013. május 21. 15:53
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.21. 15:48)
Mert ők nem játsszák meg magukat - s nekik még joguk is van elmondani a véleményüket, kevés ember van, aki annyit küzdött, mint a legtöbb rocksztár
2013. május 21. 15:53
Idézet (RockerŁány @ 2013.05.21. 15:51)
Ezért vagyunk mi rockerek. 
És büszkék is vagyunk rá
2013. május 21. 15:54
Idézet (Darkness @ 2013.05.21. 15:53)
Mert ők nem játsszák meg magukat - s nekik még joguk is van elmondani a véleményüket, kevés ember van, aki annyit küzdött, mint a legtöbb rocksztár 
Elég csak elolvasni Slash könyvét. Utána lehet dumálni arról, Jussyka mennyire keményen dolgozik.
2013. május 21. 15:54
Idézet (Törőcsik Szabina @ 2013.05.21. 15:14)
nincs agyonmixelve és javítva a hangja, ez természetes, hogy sokaknak fáj
Talán igazad van, de valamiért nem érzem úgy, hogy ennek pont Bon Jovi -nak kellene "fájnia"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.