Jon Bon Jovi Biebernek: „S*ggfej vagy!”
2013. május 21. 15:21
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
Nem seggfej, és kib*szottul dolgozik ha nem venné észre. A turné alatt minden nap irt egy számot azaz 270 db számot irt összesen. És a koncert késés az egyszeri alkalom volt. És mindig hibázni fog ahogy mi is mert ő is ember. A droghoz mert azért nyúlt mert teljesen össze van borulva, mert mindenki fikázza milyen sz*r, f*s, semmi tehetsége. De az egy dolog hogy nem tetszik a zenéje, persze ha még nbem is hallottad akkor ne mondj úgy véleményt hogy nem is tudod hogy milyen a zenéje. Ha nem tetszik az már magányügy. Mert izlések és pofonok közt különbség van. vkinek tetszik vkinek nem de ha már valakinek tetszik akkor meg kérlek titeket ne fikázzátok mert nekünk rosszul esik. Gondolom a ti kedvencetekről is tudnánk sok rosszat mondani. Ismerjétek meg előbb aztán mondjatok róla véleményt, mert Justin nem az a 19 éves hülye gyerek akinek sokan hiszik. És én ezt nem 12 éves megőrült Belieber-ként mondom,mert nem csak én mondom hogy van esze csak ti nem veszitek észre.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. május 21. 15:24
Szerintem Bon Jovi-nak teljes mértékben igaza van!!Anyira elszállt már magától ez a srác, pedig régebben tiszteltem, és szerettem, mert nagyon sok mindent, fiatalon, kemény munkával elért! De most már tiszteletlen mindenkivel, azt hiszi, hogy ő a világmindenség középpontja, és a rajongókkal sem foglalkozik... Vagy legalábbis eléggé azt sugallja, hogy a saját koncertjei végére sem ér oda...
2013. május 21. 15:26
Egyébként amíg nem kell éheznie azért, hogy hirdetni tudja a zenekarát/zenéjét, amíg nem kell bogaras garázsokban vagy mások padlóin aludnia, amíg nem lép fel hétmillió ember előtt egy turnén, amíg nem lesz egy élő legenda, addig sajnos sosem fogom komolyan venni azt, hogy ő milyen keményen dolgozik.
2013. május 21. 15:27
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (dasom410 @ 2013.05.21. 15:21)
Nem s*ggfej, és kib*szottul dolgozik ha nem venné észre. A turné alatt minden nap irt egy számot azaz 270 db számot irt összesen. És a koncert késés az egyszeri alkalom volt. És mindig hibázni fog ahogy mi is mert ő is ember. A droghoz mert azért nyúlt mert teljesen össze van borulva, mert mindenki fikázza milyen sz*r, f*s, semmi tehetsége. De az egy dolog hogy nem tetszik a zenéje, persze ha még nbem is hallottad akkor ne mondj úgy véleményt hogy nem is tudod hogy milyen a zenéje. Ha nem tetszik az már magányügy. Mert izlések és pofonok közt különbség van. vkinek tetszik vkinek nem de ha már valakinek tetszik akkor meg kérlek titeket ne fikázzátok mert nekünk rosszul esik. Gondolom a ti kedvencetekről is tudnánk sok rosszat mondani. Ismerjétek meg előbb aztán mondjatok róla véleményt, mert Justin nem az a 19 éves hülye gyerek akinek sokan hiszik. És én ezt nem 12 éves megőrült Belieber-ként mondom,mert nem csak én mondom hogy van esze csak ti nem veszitek észre.
HA ő írja, szörnyű dalszövegíró, ez levonható abból az egy számból + másik dalszövegből, amit ismerek tőle. amúgy meg. te ezt komolyan elhiszed?
2013. május 21. 15:28
Ja, és ha jót akartok, ne fikázzátok Bon Jovi-t, mert amit ő elért, az nem sok mindenkinek sikerült.... Ő aztán tényleg a legtiszteletreméltóbb sztárok közé tartozik!!! Igazi legenda, szinte alapműveltség...
2013. május 21. 15:28
|
|
xxclarksonicxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 199640 offline
|
Nos, kicsit kulturáltabban is ellehetett volna intézni...
am..Biebert komolyan venni??
Egész jó munkát végez??
Hol él ez? xD
am..Biebert komolyan venni??
Egész jó munkát végez??
Hol él ez? xD
Charlotte Benning
2013. május 21. 15:30
|
|
evike evcsy 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 188689 offline
|
ezen behalok
jól megmondta
Charlotte Benning
2013. május 21. 15:35
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (Törőcsik Szabina @ 2013.05.21. 15:14)
Oké, talán igaza volt, de azért Justin sem kéne ennyire támadni..Igen, belieber vagyok, de akkor is kíváncsi lennék, hogy ti hogy bírnátok, ha 19 évesen minden lépéseteket figyelnék, és ha valami hibát követtek el, akkor egyből mindenki arról beszél. Oké, tényleg nem volt szép dolog, hogy késett, de ez mással is előfordult már..Azért megdolgozott azért, hogy idáig eljusson. Őt nem anyuci és apuci segítette abban, hogy énekes legyen, és nincs agyonmixelve és javítva a hangja, ez természetes, hogy sokaknak fáj. Különben, ha ennyire lehordjátok őt mindennek, akkor akár el is mehettek, és tölthetitek mással a drága időtöket.! Ha ennyire rossz a véleményetek, akkor mit kerestek itt?! Én se olvasom el azokat a cikkeket, ahol olyanról írnak, akiket teljes szívből utálok. Főleg nem komizok..
2013. május 21. 15:37
Bon Jovinak teljesen igaza van.
2013. május 21. 15:38
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (dori410 @ 2013.05.21. 15:07)
Mi az h sggfej?? Ő nem az??
Vagy talán zavarja h Justin fiatalabb nála?
Vagy talán zavarja h Justin fiatalabb nála?
Pf, igen, biztosan zavarja...
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
itsjustme: Akkor hallgass meg párszámot magyarul és meglátod hogy nem beképzelt és nem szar zenét készít!! Itt van pár példa: http://www.youtube.com/watch?v=NpFaqO_Z81c
http://www.youtube.com/watch?v=W72cAV-qgeg
http://www.youtube.com/watch?v=p76szVeTN_M
Ha nem hallgatod meg te bajod engem nem érdekel de legalább én tudom hogy nem beképzelt számokat ír és méghozzá nem is sz*rokat!!!
http://www.youtube.com/watch?v=W72cAV-qgeg
http://www.youtube.com/watch?v=p76szVeTN_M
Ha nem hallgatod meg te bajod engem nem érdekel de legalább én tudom hogy nem beképzelt számokat ír és méghozzá nem is sz*rokat!!!
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Király vagy,Bon! Nem is vártam mást! Aha,hogyne persze,majd komolyan veszünk,te seggfej! Azt lesheted! -,- Őszintén sajnálom a fanokat,akik bedőltek ennek a baromnak.Na,fogadjunk,hogy most le fognak tiltani
Fuck!
Csak tessék.Én megmondtam a véleményem...Bon sem csinált mást,anyázhatjátok ezért! -,-
2013. május 21. 15:40
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem meg jól tette, hogy megmondta a frankót! Személy szerint nagyon kedvelem Jont és a munkásságát, sőt valószínűleg MJ-hez hasonlóan, még egy hozzá hasonló legenda sem fog foganni az elkövetkezendő pár milliárd évben. Gondoltam, hogy jönnek azok az intelligencia hiányos kommentek, amelyekben a földig lehordják Jovit, közben meg fingjuk sincs, hogy ki ő, sőt semmit sem tudnak a sikereiről, díjazásairól és a legfontosabb dologról, a munkásságáról. Ezek hiányában szerintem is feleslegesen pattognak a rajongók, mert bíbőr Jonhoz képest kábé olyan, mint egy dohos lepkefing. Nem is érdemes a kettejük zenéjét, tehetségét, illetve karrierjét egy lapra venni, mert felesleges - ég és föld. Az egyikük igazi tehetséges rock zenész, aki a tehetsége mellett nem csak, hogy minden korosztályt meghódított, mindemellett kivívta a kritikusok pozitív véleményét is, míg bíbőr egy nyálas huszonegyedik századi termékhulladék, aki csak azért van ott ahol, mert tíz tinijánykából kilenc orgazmust kap, ha meglátja. No tehetség, no hang, no zenei karrier.Miről beszélünk akkor?XD Jonnak abszolút igaza volt ezzel kapcsolatban.
2013. május 21. 15:40
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (dori410 @ 2013.05.21. 15:14)
Darkness röhög a vakbelem rajtad. ki ismeri Jon Bon-t???
100% -ból 25 Justint?? 100% -ból 75
Thát máris itt a válasz.
100% -ból 25 Justint?? 100% -ból 75
Thát máris itt a válasz.
Reakció 1.:
Reakció 2.:
Reakció 3.:
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.