Starity

Jon Bon Jovi Biebernek: „S*ggfej vagy!”

24 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 21. 15:20 #81
tomko1123
tomko1123
visszatérő vendég

Státuszkockulok!!!!!!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 168
Csatolások: 0
Azonosító: 125138
Végre egy ember aki meg mondja az igazat erről a t.kfejről
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Charlotte Benning
2013. május 21. 15:20 #82
dori410
dori410
visszatérő vendég

StátuszK-pop
Hozzászólás: 233
Csatolások: 48
Azonosító: 164319
Na jó ezt nem bírom nem akarok megsérteni senkit!!
Bocsássatok meg ha valamit rosszat mondtam csak azt mondom h valami baj lesz mlég a sztárok vitáiból.
2013. május 21. 15:21 #83
dasom410
dasom410
visszatérő vendég

Státusz„Ismerd meg az ellenfeledet - és tudd meg, mi a kedvenc sportja!”~Nelson Mandela
Hozzászólás: 376
Csatolások: 39
Azonosító: 195022
Nem seggfej, és kib*szottul dolgozik ha nem venné észre. A turné alatt minden nap irt egy számot azaz 270 db számot irt összesen. És a koncert késés az egyszeri alkalom volt. És mindig hibázni fog ahogy mi is mert ő is ember. A droghoz mert azért nyúlt mert teljesen össze van borulva, mert mindenki fikázza milyen sz*r, f*s, semmi tehetsége. De az egy dolog hogy nem tetszik a zenéje, persze ha még nbem is hallottad akkor ne mondj úgy véleményt hogy nem is tudod hogy milyen a zenéje. Ha nem tetszik az már magányügy. Mert izlések és pofonok közt különbség van. vkinek tetszik vkinek nem de ha már valakinek tetszik akkor meg kérlek titeket ne fikázzátok mert nekünk rosszul esik. Gondolom a ti kedvencetekről is tudnánk sok rosszat mondani. Ismerjétek meg előbb aztán mondjatok róla véleményt, mert Justin nem az a 19 éves hülye gyerek akinek sokan hiszik. És én ezt nem 12 éves megőrült Belieber-ként mondom,mert nem csak én mondom hogy van esze csak ti nem veszitek észre.
1 felhasználónak tetszik: ViviOsztCshőő
2013. május 21. 15:22 #84
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Ez nem volt túl nagy meglepetés, ezt eddig is tudtuk róla.
2013. május 21. 15:22 #85
Fruzzsi
Fruzzsi
visszatérő vendég

Státuszwww.bestseries.ucoz.hu -t szerkesztem ;)
Hozzászólás: 222
Azonosító: 150894
Végre valaki megmondta neki a frankót...biggrin.gif
2013. május 21. 15:23 #86
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
„19 éves vagyok, és egész jó munkát végzek. [...] Előadóművész vagyok, komolyan kellene, hogy vegyenek.”

Hát ez jó! _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Darkness, itsjustme, Charlotte Benning
2013. május 21. 15:24 #87
- törölt felhasználó -    
Szerintem Bon Jovi-nak teljes mértékben igaza van!!Anyira elszállt már magától ez a srác, pedig régebben tiszteltem, és szerettem, mert nagyon sok mindent, fiatalon, kemény munkával elért! De most már tiszteletlen mindenkivel, azt hiszi, hogy ő a világmindenség középpontja, és a rajongókkal sem foglalkozik... Vagy legalábbis eléggé azt sugallja, hogy a saját koncertjei végére sem ér oda...
2013. május 21. 15:26 #88
- törölt felhasználó -    
Egyébként amíg nem kell éheznie azért, hogy hirdetni tudja a zenekarát/zenéjét, amíg nem kell bogaras garázsokban vagy mások padlóin aludnia, amíg nem lép fel hétmillió ember előtt egy turnén, amíg nem lesz egy élő legenda, addig sajnos sosem fogom komolyan venni azt, hogy ő milyen keményen dolgozik.
4 felhasználónak tetszik: itsjustme, Darkness, Fan-ily6889, Charlotte Benning
2013. május 21. 15:26 #89
cserike99
cserike99

StátuszWayer szív,Wayer lélek.Wayer leszek amíg élek!!! <3
Hozzászólás: 534
Azonosító: 186353
Hát ez szép szöveg biggrin.gif
2013. május 21. 15:27 #90
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (dasom410 @ 2013.05.21. 15:21)
Nem s*ggfej, és kib*szottul dolgozik ha nem venné észre. A turné alatt minden nap irt egy számot azaz 270 db számot irt összesen. És a koncert késés az egyszeri alkalom volt. És mindig hibázni fog ahogy mi is mert ő is ember. A droghoz mert azért nyúlt mert teljesen össze van borulva, mert mindenki fikázza milyen sz*r, f*s, semmi tehetsége. De az egy dolog hogy nem tetszik a zenéje, persze ha még nbem is hallottad akkor ne mondj úgy véleményt hogy nem is tudod hogy milyen a zenéje. Ha nem tetszik az már magányügy. Mert izlések és pofonok közt különbség van. vkinek tetszik vkinek nem de ha már valakinek tetszik akkor meg kérlek titeket ne fikázzátok mert nekünk rosszul esik. Gondolom a ti kedvencetekről is tudnánk sok rosszat mondani. Ismerjétek meg előbb aztán mondjatok róla véleményt, mert Justin nem az a 19 éves hülye gyerek akinek sokan hiszik. És én ezt nem 12 éves megőrült Belieber-ként mondom,mert nem csak én mondom hogy van esze csak ti nem veszitek észre.

HA ő írja, szörnyű dalszövegíró, ez levonható abból az egy számból + másik dalszövegből, amit ismerek tőle. amúgy meg. te ezt komolyan elhiszed? rohog.gif nekem a két legnagyobb kedvencem más bandáknak is ír dalszöveget, nem csak maguknak, ráadásul több nyelven is, de ők nem képesek mindennap írni. pedig mindketten közel húsz éve írnak. vagy várjcsak... ennek talán az az oka, hogy náluk alap az igényesség, bieber meg csak összedobja a tucat "béjbiájlávjú" számocskáját? ehhez nem kell sok tehetség, már meg ne haragudj. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: Darkness, Fan-ily6889, Charlotte Benning
2013. május 21. 15:28 #91
- törölt felhasználó -    
Ja, és ha jót akartok, ne fikázzátok Bon Jovi-t, mert amit ő elért, az nem sok mindenkinek sikerült.... Ő aztán tényleg a legtiszteletreméltóbb sztárok közé tartozik!!! Igazi legenda, szinte alapműveltség...
3 felhasználónak tetszik: Darkness, Charlotte Benning, ViviOsztCshőő
2013. május 21. 15:28 #92
xxclarksonicxx
xxclarksonicxx
új tag

StátuszÍme, a blog 2. része us elindult! :D http://nati-hejachapter.blogspot.hu/
Hozzászólás: 45
Azonosító: 199640
Nos, kicsit kulturáltabban is ellehetett volna intézni...
am..Biebert komolyan venni??
Egész jó munkát végez??
Hol él ez? xD
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. május 21. 15:30 #93
evike evcsy 13
evike evcsy 13
új tag

StátuszÉlj a mának!! A tegnapot felejtsd el! A holnap meg kit érdekel?!
Hozzászólás: 46
Azonosító: 188689
ezen behalok biggrin.gif jól megmondta rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. május 21. 15:35 #94
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Idézet (Törőcsik Szabina @ 2013.05.21. 15:14)
Oké, talán igaza volt, de azért Justin sem kéne ennyire támadni..Igen, belieber vagyok, de akkor is kíváncsi lennék, hogy ti hogy bírnátok, ha 19 évesen minden lépéseteket figyelnék, és ha valami hibát követtek el, akkor egyből mindenki arról beszél. Oké, tényleg nem volt szép dolog, hogy késett, de ez mással is előfordult már..Azért megdolgozott azért, hogy idáig eljusson. Őt nem anyuci és apuci segítette abban, hogy énekes legyen, és nincs agyonmixelve és javítva a hangja, ez természetes, hogy sokaknak fáj. Különben, ha ennyire lehordjátok őt mindennek, akkor akár el is mehettek, és tölthetitek mással a drága időtöket.! Ha ennyire rossz a véleményetek, akkor mit kerestek itt?! Én se olvasom el azokat a cikkeket, ahol olyanról írnak, akiket teljes szívből utálok. Főleg nem komizok..

beer.gif
2013. május 21. 15:37 #95
- törölt felhasználó -    
dry.gif A pofám leszakad! Már bocsánat. Ilyen közhellyel jönni, hogy Bieber híresebb. (in what World?) Nem inkább hírhedtebb? Bon Jovit mindenki szereti (na jó ezek után a vérbeli bugyuta Believereket kivéve) még azok is, akik egyébként a rockot nem. Kicsi, nagy fiatal, idős, középkorú, fiú, lány. Míg Biebert max. a tinilányok, de ez még kevés ahhoz képest, hogy mennyien inkább szánják, utálják őt.
Bon Jovinak teljesen igaza van. meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: itsjustme, Fan-ily6889, Darkness, Charlotte Benning
2013. május 21. 15:38 #96
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (dori410 @ 2013.05.21. 15:07)
Mi az h sggfej?? Ő nem az??
Vagy talán zavarja h Justin fiatalabb nála?

Pf, igen, biztosan zavarja... _nevet.gif _nevet.gif Csak úgy elmondanám, hogy Bubur mire eléri az 51. életévét, még akkor sem lesz Johnny lábnyomának a közelében... Sőt! Mindig is olyan távol lesz az Ő sikereitől, hogy még egy iránytűvel sem találna rá az Elismerés, a (valódi) Siker, és a (kiváló) Zenész nevezetű szavakra - amelyek már évtizedek óta Johnny markában vannak... Úgyhogy nála ez veszett ügy - nem is értem, miért kapálózik még mindig.
4 felhasználónak tetszik: itsjustme, Darkness, Pöttömke, Charlotte Benning
2013. május 21. 15:38 #97
dasom410
dasom410
visszatérő vendég

Státusz„Ismerd meg az ellenfeledet - és tudd meg, mi a kedvenc sportja!”~Nelson Mandela
Hozzászólás: 376
Csatolások: 39
Azonosító: 195022
itsjustme: Akkor hallgass meg párszámot magyarul és meglátod hogy nem beképzelt és nem szar zenét készít!! Itt van pár példa: http://www.youtube.com/watch?v=NpFaqO_Z81c
http://www.youtube.com/watch?v=W72cAV-qgeg
http://www.youtube.com/watch?v=p76szVeTN_M
Ha nem hallgatod meg te bajod engem nem érdekel de legalább én tudom hogy nem beképzelt számokat ír és méghozzá nem is sz*rokat!!!
2013. május 21. 15:38 #98
Panni66
Panni66
lovelorn ♥

StátuszFalling down is a part of life,getting up is living.
Hozzászólás: 1049
Azonosító: 169074
Király vagy,Bon! Nem is vártam mást! Aha,hogyne persze,majd komolyan veszünk,te seggfej! Azt lesheted! -,- Őszintén sajnálom a fanokat,akik bedőltek ennek a baromnak.Na,fogadjunk,hogy most le fognak tiltani wink.gif Fuck! biggrin.gif Csak tessék.Én megmondtam a véleményem...Bon sem csinált mást,anyázhatjátok ezért! -,-
2013. május 21. 15:40 #99
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Szerintem meg jól tette, hogy megmondta a frankót! Személy szerint nagyon kedvelem Jont és a munkásságát, sőt valószínűleg MJ-hez hasonlóan, még egy hozzá hasonló legenda sem fog foganni az elkövetkezendő pár milliárd évben. Gondoltam, hogy jönnek azok az intelligencia hiányos kommentek, amelyekben a földig lehordják Jovit, közben meg fingjuk sincs, hogy ki ő, sőt semmit sem tudnak a sikereiről, díjazásairól és a legfontosabb dologról, a munkásságáról. Ezek hiányában szerintem is feleslegesen pattognak a rajongók, mert bíbőr Jonhoz képest kábé olyan, mint egy dohos lepkefing. Nem is érdemes a kettejük zenéjét, tehetségét, illetve karrierjét egy lapra venni, mert felesleges - ég és föld. Az egyikük igazi tehetséges rock zenész, aki a tehetsége mellett nem csak, hogy minden korosztályt meghódított, mindemellett kivívta a kritikusok pozitív véleményét is, míg bíbőr egy nyálas huszonegyedik századi termékhulladék, aki csak azért van ott ahol, mert tíz tinijánykából kilenc orgazmust kap, ha meglátja. No tehetség, no hang, no zenei karrier.Miről beszélünk akkor?XD Jonnak abszolút igaza volt ezzel kapcsolatban.
4 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Darkness, Pöttömke, Dorothy6
2013. május 21. 15:40 #100
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (dori410 @ 2013.05.21. 15:14)
Darkness röhög  a vakbelem rajtad. ki ismeri Jon Bon-t??? 
100% -ból 25 Justint?? 100% -ból 75 
Thát máris itt a válasz.

Reakció 1.: ohmy.gif
Reakció 2.: omg.gif
Reakció 3.: _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: Darkness, Pöttömke, Sally Sparrow, nicol bellox, ViviOsztCshőő
24 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok