Jon Bon Jovi Biebernek: „S*ggfej vagy!”
2013. május 21. 15:12
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Egyszer késett koncertről,az is 40 perc volt ráadásul technikai hibák miatt. Nem vágom emiatt miért s*ggfej. Sztárok közül majdnem,hogy ő törődik a legtöbbet a rajongóival, de nem baj. Jó,hogy megint kivan forgatva minden.
2013. május 21. 15:13
|
|
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline
|
Bieber egy kényes kis p***. Jon Bon Jovi-nak igaza van azzal szemben hogy egyes rajongók százezreket költenek azért hogy elmenjenek egy ilyen szájba**t koncertre ami ilyen fikák miatt negyed óra hosszúvá válik. Másrészt az nem számít kemény munkának hogy valaki megírja a dalt helyette, bemegy egy stúdióba ahol majd a hang teknikusok megoldják aztán megy a húszméteres limuzinjába ahol jó belehet szívni az álbarát k**k közt a "marha" rajongók pedig majd megvárják.
Egyébkén köszönöm Bon Jovi-nak hogy adott neki egy kis felvilágosítást neki
2013. május 21. 15:14
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (dori410 @ 2013.05.21. 15:07)
Mi az h se**fej?? Ő nem az??
Vagy talán zavarja h Justin fiatalabb nála?
Vagy talán zavarja h Justin fiatalabb nála?
Megsúgom: nem. Ha nem tudnám, hogy azért írsz ilyeneket, mert nagy mértékben befolyásolnak, most rettentően dühös lennék rád.
Olvass utána egy kicsit, hol van a te 'sztárocskád' az én istenemhez képest?
(csillagoztam a hozzászólását)
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Nem vágom, mire jó az egyes előadóknak, hogy beszólnak egymásnak
nem mondom, Bon Jovi legalább elég jó énekes, bár én csak az Its My Life-ot szeretem tőle, de ezt most miért kellett? Miért kell neki (is)bunkóskodnia? Nincs ennek jobb dolga? -.-
|
|
Törőcsik Szabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.16. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 183657 offline
|
Oké, talán igaza volt, de azért Justin sem kéne ennyire támadni..Igen, belieber vagyok, de akkor is kíváncsi lennék, hogy ti hogy bírnátok, ha 19 évesen minden lépéseteket figyelnék, és ha valami hibát követtek el, akkor egyből mindenki arról beszél. Oké, tényleg nem volt szép dolog, hogy késett, de ez mással is előfordult már..Azért megdolgozott azért, hogy idáig eljusson. Őt nem anyuci és apuci segítette abban, hogy énekes legyen, és nincs agyonmixelve és javítva a hangja, ez természetes, hogy sokaknak fáj. Különben, ha ennyire lehordjátok őt mindennek, akkor akár el is mehettek, és tölthetitek mással a drága időtöket.! Ha ennyire rossz a véleményetek, akkor mit kerestek itt?! Én se olvasom el azokat a cikkeket, ahol olyanról írnak, akiket teljes szívből utálok. Főleg nem komizok..
2013. május 21. 15:16
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
akkor ezt ugyan úgy mondhatná Rihannának,Pinknek stb.. mert szerintem minden sztár késett már, ha nem sokat akkor is..
2013. május 21. 15:17
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (dori410 @ 2013.05.21. 15:13)
Darkness ezt hogy érted?? Ki tűnjön el ?? MErt ha Justinra gondolsz akkor inkább te tűnj el . MErt..
Mert? Idejössz és megversz?
Biztosítalak, hogy nem állok le veled vitatkozni, inkább sajnállak, hogy ennyire elvakult vagy.
Idézet (dori410 @ 2013.05.21. 15:14)
Darkness röhög a vakbelem rajtad. ki ismeri Jon Bon-t???
100% -ból 25 Justint?? 100% -ból 75
Thát máris itt a válasz.
Thát máris itt a válasz.
Ha nem vennéd észre, most éppen magadat égeted
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (haverlaand @ 2013.05.21. 14:47)
#haha Mi van Jon Bon Jovikám nem megy úgy a szekér, és ezért ezzel akarsz hírnevet szerezni? Hát ez nagyon béna volt drágám. LOSER
Te milyen eszement vagy, már ne haragudj...
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Thát máris itt a válasz.
Thát máris itt a válasz.
ki ismeri Jon Bon Jovit? mindenki, aki igényes zenét hallgat.
ki ismeri Biebert? minden befolyásolható tízéves kislányka, akit nem a minőség érdekel, hanem hogy mennyire kedvelik a kedvencecskéjét.
2013. május 21. 15:19
Thát máris itt a válasz.
Thát máris itt a válasz.
Ezt még te sem gondolhattad komolyan...
2013. május 21. 15:19
mással is előfordult h késett de nem ennyi évesen szórakozik a rajongóival...egyébként justin más okból is elítélendő
vegyük pl Ian-t. én egyszerűen nem bírom ha vki hülyeségeket mond rá főleg ha nem is igaz dolgok alapján állítja, és justin esetében amennyiszer okot ad az embereknek a gyűlölködésre én nem bírnám hogy folyton megvédjem meg kiálljak érte meg stb...az is felhúz ha valami olyat olvasok, és justin sok okot ad rá h ilyen téren a rajongói felhúzzák magukat
lehet h ezt most hülyeségnek tartjátok, meglehet, de annál nincs rosszabb ilyen esetekben amikor megvédenéd h de ez nem így volt, közben meg mégis, és csalódsz a gyerekben folyamatosan.
am meg ha én kifizetem a jegyet, és alig várom már h lássam akk nem tűrném h ott várakoztat...jobb is h nem szeretem a srácot, csak idegeskednék miatta
:D
vegyük pl Ian-t. én egyszerűen nem bírom ha vki hülyeségeket mond rá főleg ha nem is igaz dolgok alapján állítja, és justin esetében amennyiszer okot ad az embereknek a gyűlölködésre én nem bírnám hogy folyton megvédjem meg kiálljak érte meg stb...az is felhúz ha valami olyat olvasok, és justin sok okot ad rá h ilyen téren a rajongói felhúzzák magukat
lehet h ezt most hülyeségnek tartjátok, meglehet, de annál nincs rosszabb ilyen esetekben amikor megvédenéd h de ez nem így volt, közben meg mégis, és csalódsz a gyerekben folyamatosan.
am meg ha én kifizetem a jegyet, és alig várom már h lássam akk nem tűrném h ott várakoztat...jobb is h nem szeretem a srácot, csak idegeskednék miatta
2013. május 21. 15:20
Én teljes mértékben egyetértek Jovi-val. Nincs szüksége hírnévre, mert évtizedek óta generációk millióinak szívébe zárta be magát: Egyetértek:nagy ívben tenni kéne Justin malőrjeire. Nem vagyok Justin ellen, de ez így nem állapot. Lehet védeni hogy ,,szegényke! Most hagyta el Sel" meg hogy ,,mélyponton van", de erre úgy gondolom nincs kifogás. Egyszer valóban előfordulhat az affér, hogy megcsúszik max fél órát, de ez kezd rendszeressé válni. A végén playback-ről megy majd a koncert?! Az a rengeteg tini, akik miatt JB egyáltalán "befutott" a végén még kinyitni találja a szemét. És akkor már nem lesz visszaút. Én a helyében nem szórakoznék. Nem olyan szabad, és független, mint gondolja, valamint nem tehet meg akármit. Ő is ember, és vannak kötelességei. Énekes létére ez lenne az egyik.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: