Jon Bon Jovi Biebernek: „S*ggfej vagy!”
2013. május 21. 14:49
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Pacsi.!! Ez nagyon nagy volt. Végre valaki megmondja a frankót.
2013. május 21. 14:54
nekem nincs bajom Justinnal, de Jon már akkor zenélt, amikor még Justin anyukája is csak az általánosba járt, szóval érdemes lenne hallgatni rá.
2013. május 21. 14:55
Azért értek egyet Jon Bon Jovival, mert egy énekes tényleg nem teheti azt a rajongóival, hogy több órákat késik a koncertjeiről. Kicsit durván mondta el a véleményét, de attól még ez igaz, és tiszteletben is tartom. Justin Billboardos kijelentése meg nem tetszett.
2013. május 21. 14:56
Az előadóművész nagy túlzás Biebertől
Sőt...
Sőt...
2013. május 21. 14:58
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
szerintem ezt nem kellett volna Jon Bon Jovinak mondania. Egyáltalán nem kedvelem Biebert, de arra azért még ő sem méltó, hogy ilyen szavakkal illessék. Jon első mondataival teljesen egyet tudok érteni, Justinnak tudnia kéne, hogy hol a határ. Az, hogy egyszer előfordul egy rövidke késés, még oké. Dehogy több órán át megvárakoztatja a rajongóit, ráadásul azt hiszem, nem első alkalommal, igen nagy bunkóságra adhat okot. A 2013-as év hemzseg a 19 éves sztár botrányaitól. „19 éves vagyok, és egész jó munkát végzek." Hát, igen, és épp azért, mivel még csak 19 vagy, nagyobb tiszteletet és alázatot kéne mutatnod.
Szóval, Jonnal egyet tudok érteni, viszont nem értem, az utolsó mondata minek kellett a mondandója végére??? "S*ggfej vagy, kib*szottul dolgoznod kéne!” Nem bírta máshogy kifejezni magát? Egy ilyen mondattal csak saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Pedig én értelmes embernek hittem. Oké, a hétköznapi emberek többsége elég csúnyán beszél, de neki pont azzal kéne példát mutatnia, hogy ahelyett, hogy fikázná és meggyalázná a másikat, finoman közölné a problémáját a másikkal. Elhiszem, hogy ideges, de akkor vezesse le a feszültséget valamin, mert ez nem megoldás.
Szóval, Jonnal egyet tudok érteni, viszont nem értem, az utolsó mondata minek kellett a mondandója végére??? "S*ggfej vagy, kib*szottul dolgoznod kéne!” Nem bírta máshogy kifejezni magát? Egy ilyen mondattal csak saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Pedig én értelmes embernek hittem. Oké, a hétköznapi emberek többsége elég csúnyán beszél, de neki pont azzal kéne példát mutatnia, hogy ahelyett, hogy fikázná és meggyalázná a másikat, finoman közölné a problémáját a másikkal. Elhiszem, hogy ideges, de akkor vezesse le a feszültséget valamin, mert ez nem megoldás.
2013. május 21. 14:59
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jonra hallgathatna Bieber. sztem nem rossz szándékból mondta csak így fejezte ki magát és segíteni akar neki h ne veszítse el a belibereket.
2013. május 21. 15:00
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
jól meg mondta
2013. május 21. 15:00
Idézet (haverlaand @ 2013.05.21. 14:47)
#haha Mi van Jon Bon Jovikám nem megy úgy a szekér, és ezért ezzel akarsz hírnevet szerezni? Hát ez nagyon béna volt drágám. LOSER
Megintcsak leírom egy régebbi kommentemet: Kívánom hogy Justinka tapasztalja meg, milyen a nyolcvanas években, lepukkant klubokban, drogosok között szupersztárrá válni. Mert a Bon Jovi akkor lett ismert, ilyen körülmények között. És hogy az ő szekere nem megy jól? A Bieberé semmi Jonéhoz képest.
2013. május 21. 15:02
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
És még vannak, akik Jovit fikázzák, hogy biztos nem megy neki jól a szekér? Oké, egy vélemény. Na de hogy kevesebbet tett volna le az asztalra, mint Bieber? Mami! Aki azt hiszi, hogy a sráccal van baja, inkább "forduljon" a rajongók ellen
Az itt Justint védő kommentek buták, és műveletlenségről árulkodnak...
Egyébként a helyében megfogadnám a tanácsot, mert nem hülyeség.
Az itt Justint védő kommentek buták, és műveletlenségről árulkodnak...
Egyébként a helyében megfogadnám a tanácsot, mert nem hülyeség.
2013. május 21. 15:02
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
#haha Mi van Jon Bon Jovikám nem megy úgy a szekér, és ezért ezzel akarsz hírnevet szerezni? Hát ez nagyon béna volt drágám. LOSER
Neki nincs szüksége hírnévszerzésre. Mivel neki már évtizedek óta van hírneve, amit senki nem felejt el. Nem csak az öregek, de a fiatalok is hallottak már róla, ellenben ha bárki megkérdezné a nagyanyámat, arról, hogy ki az a Justin Bieber egy WTF fej lenne rá a válasz
7 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Beyla,
Darkness,
itsjustme,
Fan-ily6889,
MadHatter,
ViviOsztCshőő
2013. május 21. 15:03
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.05.21. 14:37)
Számtalan előadó megteszi ugyanezt, kortól nemtől függetlenül. Nem értem Jont, hogy ez őt miben zavarja? Jegye volt az egyik koncertjére?
A Bon Jovi letett már az asztalra annyit, hogy nagy ívben tegyen Justinra...meglátjuk, hogy Justin hol lesz 20 év múlva.
20? Még egy is elég arra, hogy eltűnjön
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 21. 15:08
Meg kell hagyni hogy Jon Bon Jovinak valamilyen szinten igaza van.Pedig én Belieber vagyok.Viszont még mindig azt mondom mindenki foglalkozzon a saját maga életével ezesetben karrierjével.Tisztában vagyok hogy Justin nem tökéletes,de nem is Ő a pop szakma legnagyobb szem*t ládája.Még mindig reménykedem abban hogy Justin feláll és újra az a régi mosolygós csupa szív fiú lesz akit én 4-5 éve megismertem.Justinra még mindig felnézek mert amennyit a sajtó Őt zaklatja csodálom hogy még nem készült ki.
2013. május 21. 15:09
Jon Bon Jovi-nak teljesen igaza van!
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 21. 15:09
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
Az, Justin Bieber ELŐADÓMŰVÉSZ! xxdddddd jó vicc (rofl)
2013. május 21. 15:10
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Valaki segítsen, most nevessek, vagy sírjak?
Nagyon halkan a füledbe súgom, szégyellheted magad, ha ilyen baromságot írsz, kérlek gondolkozz egy kicsit reálisan, Jon rettentően sokat küzdött azért, hogy ismert legyen és egyáltalán nincs szüksége semmi féle felhajtásra - sőt, Ő pont nem az a fajta, aki azért csinál dolgokat, hogy minden magazin címlapján rajta legyen -, nézzük vele szemben Biebert... mit is csinált? Tizenvalahány évesen valaki azt mondta neki, hogy tehetséges, aztán húszan elkezdtek neki zenének nem nevezhető akármiket írni? Hol van ő Jonhoz képest?
8 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Fan-ily6889,
itsjustme,
Lizania,
Charlotte Benning,
MadHatter,
ElizaH,
Emily O.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.