Starity

Jon Bon Jovi Biebernek: „S*ggfej vagy!”

24 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 16. 15:55 #461
- törölt felhasználó -    
Bon Jovi-nak igaza van!
2013. augusztus 16. 17:20 #462
- törölt felhasználó -    
Jon Bon Jovi 1 év alatt többet letesz az asztalra,mint ez a nyomi 10 év alatt,ha lesz annyi ideig karrierje.Hiába mondják,hogy Jon egy huszadrangú kivénhedt rocker,ő egy TEHETSÉG,nem egy ilyen kis vinnyogós lúzer.Ha tetszik,ha nem.Elszomorító látni,hogy Jb-t egyesek énekesnek nevezik.És a Justin rajongók ahhoz persze lusták,hogy utánajárjanak,Bon Jovi hányszor olyan jó stílusban és tehetségben,mint ő.(tiszt. kiv.)Ha ez kell nektek,tessék.Nem sértési szándékkal,előre is bocsi a Bieber fanoktól,de a véleményem nem fog változni.Merre tart a világ...
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. augusztus 28. 18:21 #463
- törölt felhasználó -    
Tudom, már nem mai cikk, de most újra elolvastam a kommenteket. Néhány hozzászólás furcsa reakciókat váltott ki belőlem. Csodálatos, hogy még mennyi embernek nem nyílott ki a szeme.. Olyan okosságokat olvastam.. Néhányan olyan hülyeségeket írtak Bon Joviról! Azt sem tudják, ki Ő, és hogy eddigi élete során már mennyi mindent letett az asztalra! Nem véletlenül mondják rá, hogy legenda! Valljuk be, ezt Justinról soha nem fogják mondani.. 30 év múlva sem a tehetsége miatt fogunk rá emlékezni, hanem a botrányai, és vinnyogásai miatt! Ezzel ellentétben Jon 51 évesen is elég ismert és közkedvelt! nem mellesleg Ő TUD énekelni, Justin pedig NEM!! Teljesen igaza van Bon Jovi-nak! heart.gif rock.gif
2013. augusztus 28. 18:30 #464
SweetDancer
SweetDancer

StátuszI don't care about my makeup, I am a motherfuck*ng princess. BVB ARMY!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 703
Csatolások: 8
Azonosító: 200804
Idézet (Kourtney74 @ 2013.08.28. 18:21)
Tudom, már nem mai cikk, de most újra elolvastam a kommenteket. Néhány hozzászólás furcsa reakciókat váltott ki belőlem. Csodálatos, hogy még mennyi embernek nem nyílott ki a szeme.. Olyan okosságokat olvastam.. Néhányan olyan hülyeségeket írtak Bon Joviról! Azt sem tudják, ki Ő, és hogy eddigi élete során már mennyi mindent letett az asztalra! Nem véletlenül mondják rá, hogy legenda! Valljuk be, ezt Justinról soha nem fogják mondani.. 30 év múlva sem a tehetsége miatt fogunk rá emlékezni, hanem a botrányai, és vinnyogásai miatt! Ezzel ellentétben Jon 51 évesen is elég ismert és közkedvelt! nem mellesleg Ő TUD énekelni, Justin pedig NEM!! Teljesen igaza van Bon Jovi-nak! heart.gif rock.gif

Teljesen igazat adok a előttem szólónak, csak azzal egészíteném ki, hogy Justin nyilatkozatához van hozzáfűznivalóm: Amíg ilyen gyerek, nem veszik komolyan. Nem korra célzok, hanem, ha róla látok egy cikket, nem az érett, feltörni készülő énekest látom, hanem a botrányt. blink.gif Én elborzadok, hogy akire ennyien felnéznek (márpedig ígyvan) hogy nem érez egy kicsi felelősség- és bűntudatot. blush.gif Talán ezért is nem szeretik sokan, és pártolnak el tőle. Amíg fiatal volt, aranyos volt, most viszont elragadta a hév, és ez a hírnév rossz oldala. Jon: Köszönöm, hogy elmondtad a világnak azt amit sokan akarnak, de nem tesznek meg. meghajolo.gif
2013. augusztus 29. 15:41 #465
- törölt felhasználó -    

Kourtney74 igazad van!! Végre valakinek ez a véleménye! Jon Bon Jovi nem egy tetovált majom, aki állandóak köpköd!!! És ő tissztességes ember, aki nem a felmosóvödörbe könnyít magán... help.gif help.gif fear.gif fear.gif csirke.gif
2013. szeptember 23. 19:38 #466
- törölt felhasználó -    
Nem mai a cikk! De kedves Beliberek! Jon Bon jovit 12 éves lányok és ez alatt felett is kedvelik. SZinte mindenki. Annyi mindent letett az asztalra! Nem késett a koncertjéről és nem drogozik. Nem nyávog, nem mondja, hogy értsetek már meg! Mert Bieber igenis mondja! Emlékeztek?? Egy csomó ember nem is ismeri nem tudja ki ő és, hogy mennyi mindent letett az asztalra. jó én egyáltalán nem vagyok rocker nem! Csak meghallgatom. És nem ismerem igazán. De egy valamit tudok: Biztos tisztességesebb több és többet letesz az asztalra mint Bieber óóó Jon már megjárta a csúcsot és még mindig egy ragyogó csillag a rock zene egén, nem mint Kanada szégyene, Bieber. Sok ember meg védi... Jon legalább nem csinál hülyeségeket.
Kourtney74 így is van ahogy írod!
2014. március 25. 14:00 #467
chelsi1212
chelsi1212
új tag

StátuszFelkelsz, és mosolyt festesz az arcodra hisz ez is kell a mindennapi jelmezedhez
Hozzászólás: 34
Csatolások: 0
Azonosító: 198967
xDDD szégyen egy a Bieber komolyan mondom. méghogy 19 évesen több mindent tett le az asztalra???
1. Bon Jovi nem egy agyontetovált, drogos majom, igenis tud énekelni, és sosem késik a koncertjeiről wink.gif ő egy igazi tehetség, aki elég régóta fent van, mindig emlékezni fognak rá, és nem a botrányai miatt. nagyon is jó ember, sokat jótékonykodott, és ő maga is segített munkával, saját kezűleg.
ez a kis csula mit tett le az asztalra? egy nagy fost az biztos wink.gif
2014. június 16. 17:28 #468
paralelopipedon
paralelopipedon
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 227732
Tudom, hogy kissé régebbi cikk, de azért hozzászólnék.

Jon Bon Jovi valóban kifejezhette volna magát szebben, bár elolvasva az idézetet, elég magyartalanul van fordítva, bocs a fordítótól. Belieberek kérdezték, minek foglalkozik a dologgal, mért kell beszólni: azért, mert megkérdezték a véleményét. Ez az idézet egy interjúból van, csak azt nem mellékelték hozzá. Ha megkérdezik, csak válaszol.

@Im a SlaveForBritney

A hozzászólásod tetszett, és nagyon jól összefoglaltad a dolgokat, de írtál egy olyat, hogy a sok (mű)rocker most persze védi Jon Bon Jovit, közben csak az It's My Life-ot ismeri. Előre bocsátanám, nem vettem magamra, mert én tényleg többet ismerek ennél, csak azért megvédeném azokat, akik mégsem. Szerintem itt senki sem (vagy nagyon kevesen) mondta magát rockernek. Csak megvédték azt, akinek a cikkben igaza van. És engem az sem zavar, ha tényleg csak az It's My Life-ot ismerik (bár szerintem ismernek többet is, csak nem tudnak róla), mert a lényeg, hogy tudják, hogy egy elismerésre méltó emberről van szó. Ha valaki Mozarttól egy művet sem tud mondani, akkor is azért tudja, hogy Mozart a zene egy nagy alakja. És olyan ember van, akitől nem biztos, hogy ismerünk, csak 1-2 dalt, de tudjuk, hogy milyen stílusban alkot, nagyjából hány éves lehet, mennyire híres, stb. Szóval attól senki nem lesz műrocker, hogy megvédi Jon Bon Jovit. Mint ahogy egy metál rajongó is éppen kiállhat mondjuk Michael Jacksonért, hogy mondjak egy pop sztárt. Egyébként összehasonlításul elég két dalt egymás mellé "tenni": egyet a Bon jovi zenekartól, egyet Justintól. Erre talán pont nem az It's My Life a legalkalmasabb, de pl. egy Livin' On A Prayerrel vagy egy Bed Of Roseszal már kivitelezhető. Akinek van hallása, az így is rá fog jönni, hogy Jon fénykorában 4 oktávot is ki tudott énekelni, Justin meg kábé a felét tudja. nekem nincs bajom a hangjával egyébként, vannak magas hangú férfi énekesek is, akik jók, Justin hangjával szerintem a legnagyobb baj, hogy kevesebb benne az erő. de ha valakinek tetszik, rendben van, nem kell ugyanazt szeretni. Akinek meg semmi hallása nincs, az is hallhatja, micsoda gitárszólók vannak egy Bon Jovi dalban. Még ha ő esetleg nem is kedveli azt különösebben.
Mondom, nem magamat védem, én nagyon szeretem a Jovit.
De egyébként abszolút értem, hogy mire gondolsz. Sokan össze is keverik, azt hiszik Jon Bon Jovi énekes egyenlő a Bon Jovi zenekarral. Na meg elképzelhető, hogy ha más ember lett volna itt, akkor is automatikusan sok Bieber-utáló őt védi.
De ez nem változtat az igazadon, hogy Biebert nagyon sokan utálják, Jon meg egy kifejezetten népszerű figura a zene történetében.

Azért egyes emberek vitatkozási képessége nagyon felhúzott. Arra gondolok, hogy sokan elintézik a dolgot azzal, hogy elküldik a másikat a fenébe némi személyeskedéssel. Nem képesek azt mondani, hogy "igen, justin most itt tévedett, DE EGYÉBKÉNT...". (Persze volt néhány nagyon értelmes belieber is, nekik köszönöm.) De a kedvencem, hogy van, aki úgy nevezi Jon Bon Jovit tehetségtelennek, hogy három sorral előrébb bevallja, hogy nem ismeri...
2014. június 16. 17:30 #469
paralelopipedon
paralelopipedon
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 227732
Még annyit, hogy az tény, hogy MINDEN sztártól bunkóság késni, nem csak Justintól. De például szeméyles tapasztalatból mondom, hogy a Bon jovi-koncertek tényleg pontosan kezdődnek.
24 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok