Jon Bon Jovi Biebernek: „S*ggfej vagy!”
2013. május 22. 14:50
|
Kitty987654321új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 201582 offline
|
Nem értem!.Miért kell folyamatosan bántani,mondani rá dolgoket(Bieber-re)...Kib*szottul elegem van ebből.Békén lehet hagyni!!...♥(Egy az h.rokonom)...
szal.Köszi
2013. május 22. 15:05
|
|
Rhosemarie0325új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 161974 offline
|
Nem megérdemelte? DE! Túl sokat képzel magáról, ráadásul oké, most tinisztár, de mi lesz vele tíz év múlva? Senki sem fog rá emlékezni, esetleg a mostani rajongói. A Bon Jovi azért letett már valamit az asztalra, szóval Jon igazán leugathatja Biebert. Igaza volt.
2013. május 22. 15:11
|
Kitty987654321új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 201582 offline
|
Nem értem!.Miért kell folyamatosan bántani,mondani rá dolgoket(Bieber-re)...Kib*szottul elegem van ebből.Békén lehet hagyni!!...♥(Egy az h.rokonom)... szal.Köszi
2013. május 22. 15:31
"Tedd meg épp elégszer, szégyen rád!"
2013. május 22. 15:34
A fanok háborognak,Justin duzzog,de Jon Bon Jovi akkoris csak az igazat mondta
Justint telibe leszarom,egyáltalán nem érdekel milyen gyerek,de azért álljon meg a menet,hogy órákat késik a saját koncertjeiro,s még akkor sem vesz lejjebb az arcából.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 22. 15:56
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
vikipicci írta:
Justin 19 évesen elért anyit mint jon bon jovi 51 èvesen
Áruld már el, hogy ez a kislány mit ért el 19 évesen? A nagy semmit! Nem hinném, hogy halálra dolgozta volna magát azért, hogy itt tartson. Bíbörke nem a tehetsége miatt tart itt. Manapság nem kell tehetség hogy sztár legyél, nyivákolsz egyet azt sztár leszel.
Bíbörke is pont ezt csinálta.
Justin 19 évesen elért anyit mint jon bon jovi 51 èvesen
Áruld már el, hogy ez a kislány mit ért el 19 évesen? A nagy semmit! Nem hinném, hogy halálra dolgozta volna magát azért, hogy itt tartson. Bíbörke nem a tehetsége miatt tart itt. Manapság nem kell tehetség hogy sztár legyél, nyivákolsz egyet azt sztár leszel.
Bíbörke is pont ezt csinálta.
2013. május 22. 16:04
Ez az Jon!!!!!!!
2013. május 22. 16:07
Szerintem nem lehet szépíteni, mert itt már nincs mit. Mondhatják a fanok, hogy nincs jogom Bieber-t piszkálni, de ha már ő maga is ilyen mélyre süllyedt..akkor azt hiszem nyugodtan teszem le a fejem és elmondhatom róla a sokaknak nem tetsző véleményemet. Szerintem az, hogy úgymond "beszólt" azoknak, akik nem tisztelik a zenei munkásságát, az egyszerűen sértően gáz akárhogy is nézem. Amikor elhatározta, hogy ő a sztárok útját fogja járni, azt hiszem akkor már számolnia kellett volna azzal, hogy nem mindenkinek fog tetszeni. És mivel ezzel úgy tűnik nem számolt, akkor sem kellene így bedurciznia hisz a nem is tudom hány zenei pályán töltött éve alatt tisztességgel megszokhatta volna, hogy van aki imádja és aki utálja, ennyi. Megtanulhatta volna kis offolgatásokkal is kezelni. Persze ennek is van egy határa, mert ha már valaki betegesen utálja, akkor oké beszólhat neki Justin nyugodtan, ez a minimum. Minek henceg vele, hogy 19 éves és már milyen nagy sztár, milyen jó munkát végez? Nem hencegni kellene vele hanem letörölni a mosolyt a pofijáról, és visszavenni az arcából. Mondhatják akik szeretik, hogy én meg itt szitkozódok, és 19 évesen nem fogok ennyit elérni mint ő. Jogos. Viszont, abban is biztos vagyok, hogy ha ezerszer kevesebbet is elértem annyi idősen mint ő, nem fogom ilyen gyorsan lerombolni ahogy ő teszi! Mert szép kis hírnevet kidolgozott magának, és olyan indokolatlan horibilis gyorsasággal dőlti össze, hogy fáj nézni még nekem is, aki szép és boldog életet élne anélkül is élni, hogy ő létezne. Amit egy olyan nagy ember mint Jon Bon Jovi mondott, felfoghatja építőkritikának is. De Justin nem, hogy örülne annak, hogy annak ellenére amiket itt felhalmozott magának még vannak rajongói. ÉS mennyi meg mennyi! Erre mit csinál? Órákat késik. Emberek ezrei adnak ki azért pénzt, hogy az ő r*hadt nagy pofáját lássák, az meg csak késeget. Tegye meg egyszer, mert az belefér, hisz bármi miatt is késhet. De ha már többször az már bunkóság. Hálátlan a rajongóival! És Bon Jovi-nak pedig teljesen igazat adok! Egyetértek vele.
2013. május 22. 16:34
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Én nem nagyon bírom Bon Jovit, de ebben egyet értek vele.
Charlotte Benning
2013. május 22. 16:53
|
|
Claudia Bloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 184925 offline
|
Jon Bon Jovi-nak úgy látszik vagy feltűnési viszketegsége van, vagy azt hiszi "visszatérhet" .. nem
2013. május 22. 17:45
Idézet (Claudia Bloom @ 2013.05.22. 16:53)
Jon Bon Jovi-nak úgy látszik vagy feltűnési viszketegsége van, vagy azt hiszi "visszatérhet" .. nem 
Mégis miért kéne visszatérnie? El sem tűnt. 1983 óta pályán van és hatalmas népszerűségnek örvend...csak megjegyzem.
Kifejezetten fájnak már az ilyen emeletes baromságok, amiket egyes belieberek képesek leírni.
2013. május 22. 18:14
|
|
heidipapp14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 137273 offline
|
Jon Bon Jovi jol tette en nem is birom birbert....!
2013. május 22. 19:09
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Tévedés! Ebben az a legjobb, hogy végre a kistölcsérek is megismerik Jon Bon Jovit.
Legalább hallanak valami minőségi zenét. (amit persze vacaknak titulálnak.)
2013. május 22. 19:42
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
teljesen igaza van
Charlotte Benning
2013. május 22. 21:48
|
|
Vikuskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 198429 offline
|
Na megszólalt a nagy sztár aki talán (de csak talán) nagy durranás volt a 80-as években...
Most nagyon kemény volt, hogy 51 éves létére be tudott szólni egy 19 éves fiúnak.. És ő mégis honnan tudja, h Justin mennyit dolgozott egész életébe.. Justin-nak még aki nem is ismeri akkor is ismerik megannyi számát, és ennek a Jon Bon Jovinak ? Ja igen hát persze It's My Life.. Nagy karrier !!! ?
Most nagyon kemény volt, hogy 51 éves létére be tudott szólni egy 19 éves fiúnak.. És ő mégis honnan tudja, h Justin mennyit dolgozott egész életébe.. Justin-nak még aki nem is ismeri akkor is ismerik megannyi számát, és ennek a Jon Bon Jovinak ? Ja igen hát persze It's My Life.. Nagy karrier !!! ?
2013. május 22. 22:02
|
|
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline
|
nekem ebbol mar nagyon elegem van ! tudjatok mit foglalkozzatok a kedvenceitekkel es hadjatok mar justint en soha nem fogom megertenii h mit artot nektek es ... irigyek vagytok ra vagy mivan ! jajj bocsii el is felejtettem h lassu felfogasuakkal van dolgom szvl vegyetek ugy h nem mondtam semmit ! de am meg nem azt mondodm h szeressetek de azert azt a tiszteletet adjatok meg h nem irtok ilyen undorito dolgokat neki amikro nagyon tehatseges es kepes sok mindenre de ti ezt nem fogjatok fel de akk legelabb ne irjatokk semmit vagy mit tom en ! csak ne ezt ne lecii mert szentem nektek se esne jol h ha teljesitenel es azt hinned h szeretnek meg nagyon ugyes vagy es kozbe meg iszonyatosan rondsan beszelnek rolad es nagyon tehetseges vagy!!!
2013. május 22. 22:03
Idézet (Vikuskaa @ 2013.05.22. 21:48)
Na megszólalt a nagy sztár aki talán (de csak talán) nagy durranás volt a 80-as években...
Mielőtt még ökör módjára az ágyadba vágódnál, álomra hajtani a pici fejed, elárulom neked, hogy nem "talán", hanem egészen biztosan nagy durranás volt Jon a 80's években. (ennek ellenkezőjét biztos valami szerencsesütiben olvastad) A 90's években és az ezredforduló után is sikeresek voltak Jon és csapata. Most is azok és egészen biztos, a jövőben is több babér fog teremni számukra. Bieber nem sikeres, csak túlértékelt. Akármelyik páva plázafiúcska tudna úgy nyekeregni, mint ő identitászavarában. Hangjának azonban se magassága, se mélysége.
15 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Guitarist,
itsjustme,
Lizania,
MadHatter,
Charlotte Benning,
Fan-ily6889,
Jolie_77,
TizzyHeart,
Szandiiii,
Sugarbabes,
Bessie,
Im a SlaveForBritney,
MooMoo,
Saeder
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.