Idézet (sztamsi @ 2013.05.22. 07:12)
...-.-
Uzenem Bonnak, hogy Justinnak a Belieberei jelentik a legtobbet es nem a fanok. Az igazi Belieberek pedig nem fognak azert elpartolni, mert kesik tobb orat... es azert sem, mert beszologatnak neki.
Na már most, igen vannak olyanok, akik elnézik a késéseit neki és vannak olyanok, akik nem. Ez egyszer ember függő, másszor lehet, hogy rajongás egy bizonyos szintjét jelzi.
A történelemben nem ő az első, aki késet koncertjéről, de van egy lényeges különbség.
Míg általában egy keményvonalas rock starnak 18 év és fölötte van a nézőközönsége, akiknek ez az egész esemény a zenéről a piálásról és nagy hancurozásról szól, azok könnyebben megvárják ezt az egészet.
Míg Biebernek a közönsége maximum 18 éves. És ugyebár, lehet, hogy anyuci apuci elengedett már titeket 13 évesen a dizsibe egyedűl, (elméletileg nem lett volna szabad, de nincs elöttem az a passzus, ami erről ír), addig nem egy gyerek van, akit nem engednek el, illetve a törvény is kimondhatja, hogy egyedűl 14 alatti gyerek nem mehet ki az utcára 22:00 után, ugye az éjszaka veszélyes, főleg egy tizenéves lánynak.
Tehát megvárakoztatta közönségét, akik jó eséllyel bőven éjfél után kerülnek haza, a tervezett max 22:00-23:00 helyett (általában egy színházi előadás is eddig tart), másnap meg suli. És ugye a kitartó hisztis lányok anyucit és apucit is ott marasztalták.
Gondold végig, képzeld el, hogy elrángatott a lányod egy hülyeségre. Kifizettél egy valag pénzt, a lábaid három óra állástól már leszakadnak, ugyan is te dolgoztál ma és már te sem vagy a régi, mert az énekes késett. Hogy esne a dolog?
Egyszerűen nem teheti meg közönségével, hogy késsen, és pont abból kifolyólag, amit az imént taglaltam. Gyerekeknek koncertezik. Most lehet, hogy egyesek ezt furcsának fogják találni, de én a középiskolás éveimben azt tanultam meg(Justinnak ez kimaradt), hogy semmiért se kérj elnézést és ne is várj el senkitől sem. Jegyezd meg, vagy felejtsd el, de kár beszélni róla. Senki sem kiváncsi a másik esedezésére. Másrészt a szó elszáll... tettek igazolnak.
Egy sajnálommal elintézni a késést, sajnálkozni mert kikerűlt a netre, ahol állítólag drogozott. (Igen, drogozott, még csak tagadni sem próbálta. Mi a fészkes fenéért sajnálná az esetet, ha nem ő lenne rajta?)
Nem veszitek észre, mert a rózsaszín köd takarja Bieber árnyoldalát, (tudom, én meg csak azt szúrom ki) hogy amit az elmúlt évben-félévben csinált az messze kritikán aluli és a jóízlés határás kívűli volt.