Jon Bon Jovi Biebernek: „S*ggfej vagy!”
2013. május 21. 20:03
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Igaza van, Justin már túl messzire megy, és ennek előbb utóbb meg lesz a kára.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 21. 20:05
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Bocs, nem néztem utána, hogy miket tett az asztalra, csak hirtelen leírtam amit gondoltam...
Most már tudom, hogy nem áldozott le a "csillaga" (Damon_Salvatore) és, hogy tehetséges (Candy_attack). De valljuk be, nem volt szép tőle, hogy ezt mondta, még ha szerinte igaz is. Végülis, ha jobban belegondolok, tanácsot adott neki, csak nem éppen a legszebb szavakkal... Figyelmeztette őt, csak ezt eddig valahogy nem láttam...
Most már tudom, hogy nem áldozott le a "csillaga" (Damon_Salvatore) és, hogy tehetséges (Candy_attack). De valljuk be, nem volt szép tőle, hogy ezt mondta, még ha szerinte igaz is. Végülis, ha jobban belegondolok, tanácsot adott neki, csak nem éppen a legszebb szavakkal... Figyelmeztette őt, csak ezt eddig valahogy nem láttam...
2013. május 21. 20:06
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Be kell valljam, az elejétől figyelgetem a hozzászólásokat. Óránként-félóránként felnéztem, mert klassz ez a műsor
Halál komolyan mondom. A sok csökkent agyú elvakult (AKINEK NEM INGE...
) Bieber-fan vs. normális emberek. Elmondhatom, az utóbbiakhoz tartozom, de akkor is olyan jót röhögtem ezeken a kommenteken, hogy az nem igaz
Komolyan, aki "Ki a fr*nc ez?" "Tata, befogni!" és hasonlókat ír, mennyire szűk látókörű már.
Egy legendát (mert igen, bármennyire is acsarkodnak a Belieberek, vagy mik, Bon Jovi bizony az), egy olyan embert, aki már akkor zenélt, mikor ez a nyikhaj még tervben sem volt, milyen jogon ócsárolnak?
Ja, hogy féltékeny...Mire, kérem szépen? 10 éves őrült fanokra? Óvodás viselkedésre? Bundázott "díjakra", amik már rég nem érnek annyit, mint ezelőtt? Erre aztán lehet féltékenynek lenni, mondhatom
Előttem is nagyon jól megfogalmazták: Bon Jovinak a kisujja körmében több tehetség van, mint ebben a gyerekben. Most őszintén, dalszövegíró? Na, ne röhögtessetek
Plusz a hatalmas beképzeltség, ami süt pár nyilatkozatából...Előadóművész? Attól még messze van, és ha rajta múlik, sose lesz normális zenész.
Egyetértek Courtney státuszával, valaki már idézte is előttem. De azért én is megteszem, mert baromi igaz:
Im a SlaveForBritney, erre csak ennyit tudok mondani:
Egy legendát (mert igen, bármennyire is acsarkodnak a Belieberek, vagy mik, Bon Jovi bizony az), egy olyan embert, aki már akkor zenélt, mikor ez a nyikhaj még tervben sem volt, milyen jogon ócsárolnak?
Ja, hogy féltékeny...Mire, kérem szépen? 10 éves őrült fanokra? Óvodás viselkedésre? Bundázott "díjakra", amik már rég nem érnek annyit, mint ezelőtt? Erre aztán lehet féltékenynek lenni, mondhatom
Egyetértek Courtney státuszával, valaki már idézte is előttem. De azért én is megteszem, mert baromi igaz:
Idézet
ne vitatkozz idiótákkal. lesüllyedsz a szintjükre, ott legyőznek a rutinjukkal.
Im a SlaveForBritney, erre csak ennyit tudok mondani:
2013. május 21. 20:07
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
Hát ez a beszólás való igaz volt , bár szebb hangnemet megérdemelt volna Bieber, mert azert ,,kollégák" , szerintem minimum a normális beszéd..
Justin: Imádom őt, de ez tényleg tok gaz h késik. Es kom olyan vennék őt csomóan , HA
1) nem drogozna ,,mert hű de menő vagyok 19 évesen mindenem megvan és menőbb vagyok ha Énis beállok a ,mindensztárfuvezikesbotrányhoslesz' csordába..
2) Nem késne el
3) Nem csinálna botrányokat
De mondom. En nagyon szeretem Justin de kicsit szétesett, mit ne mondjak...
Justin: Imádom őt, de ez tényleg tok gaz h késik. Es kom olyan vennék őt csomóan , HA
1) nem drogozna ,,mert hű de menő vagyok 19 évesen mindenem megvan és menőbb vagyok ha Énis beállok a ,mindensztárfuvezikesbotrányhoslesz' csordába..
2) Nem késne el
2013. május 21. 20:08
"hát, ez a tata nem néz ki jobban."
Ezt te sem gondoltad komolyan, mi az, hogy tata? Innen is látszik, hogy nem a zenére, hanem a kinézetre hajtasz.
Mellesleg, ha valaki nem ismerné Bon Jovi-t, annak üzenem, hogy nem menőzni kéne vele, hanem inkább szégyenkezni, vagy mielött kommentelsz UTÁNANÉZNI, hogy ne égesd magad.
Ezt te sem gondoltad komolyan, mi az, hogy tata? Innen is látszik, hogy nem a zenére, hanem a kinézetre hajtasz.
Mellesleg, ha valaki nem ismerné Bon Jovi-t, annak üzenem, hogy nem menőzni kéne vele, hanem inkább szégyenkezni, vagy mielött kommentelsz UTÁNANÉZNI, hogy ne égesd magad.
2013. május 21. 20:19
|
|
hörikeWinter *--* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 3559 Csatolások: 30 Azonosító: 146816 offline
|
Igaza is van. Ennek a gyereknek az utóbbi időben teljesen az agyára ment a hírnév.
Charlotte Benning
2013. május 21. 20:32
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Nekem nem a kedvencein közé tartozik Justin én nem kedvelem, de nem fogom úgy leszólni, mert tudom,hogy vannak akik szeretik!!!
2013. május 21. 20:42
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
IGEN, akiket én szeretek is leszólják, és nem érdeklik, hogy nekem az hogyan esik, bár a szeretetem inkább erősítik. Nem ítélem el, ha valaki szereti, 1-2 száma még jó is, de csak a száma! amellett az embertől hányinger..
2013. május 21. 20:42
|
|
Macsek124 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.01. Hozzászólás: 856 Csatolások: 30 Azonosító: 201223 offline
|
Charlotte Benning
2013. május 21. 20:44
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Isten segíts!
Gondoltam megkímélem magam egy szívrohammal egybekötött agyvérzéstől, így nem kezdtem el végig olvasni mind a tizenakárhány oldalt. DE! Így is sikerült belefutnom egy olyan kijelentésbe amitől kedvem támadt közelebbről megvizsgálni egy vonat elejét. Valahogy úgy szólt hogy "...fej Bon Jovi, féltékeny mert nem akkora sztár". Krisztusom egy emberről beszélünk? Ember nem jelent ki ilyen emeletes baromságot, ha csak nem egy címeres ökör. Amit ez esetben nem zárok ki, bár távol álljon tőlem a személyeskedés.
Nem tudom egyesek mit vannak úgy felháborodva, elvégre Jon csak kimondta azt amit kb a fél világ gondol. Minek köntörfalazzunk? Bíber valóban egy s.ggfej, aki rohadtul el van szállva magától csak azt nem tudom mire fel. Tehetségtelen, megcsinált majom, aki egyedül szerintem még lélegezni sem tud. Azt meg külön nem értem, hogy mi a tökömért kéne őt komolyan venni? Majd talán, (nem még akkor sem) komolyan vesszünk, ha végre nem a segge alatt hordja a gatyáját, visszavesz a nagy arcából, és elkezd ZENÉT játszani.
Nem tudom egyesek mit vannak úgy felháborodva, elvégre Jon csak kimondta azt amit kb a fél világ gondol. Minek köntörfalazzunk? Bíber valóban egy s.ggfej, aki rohadtul el van szállva magától csak azt nem tudom mire fel. Tehetségtelen, megcsinált majom, aki egyedül szerintem még lélegezni sem tud. Azt meg külön nem értem, hogy mi a tökömért kéne őt komolyan venni? Majd talán, (nem még akkor sem) komolyan vesszünk, ha végre nem a segge alatt hordja a gatyáját, visszavesz a nagy arcából, és elkezd ZENÉT játszani.
Charlotte Benning
2013. május 21. 20:48
|
|
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline
|
jeszusom : egyáltalán nem az aminek mondja most nem akarok csúnya szót használni de ez egy nagy tévedés az biztos
2013. május 21. 20:52
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Hűha ezzen nagyot nevetem ! !
ez nagy! és hát IGAZA VAN !!
..
2013. május 21. 20:54
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Hát..kinek is adjak igazat..szerintem mind kettőnek igaza van mert tényleg nem kéne késnie a koncertjeiről és Justinak is mert 19 éves és mondjuk nem az apja,nem neki kell leszídnia vagy beszólnia neki!Főleg neki!!!!!
2013. május 21. 20:54
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Bieber egy tehetségtelen, idegesítő, beképzelt, undorító, és számomra taszító ember. Direkt nem használom az énekes szót, mert nem az. Jól mondta Jon Bon Jovi
Charlotte Benning
2013. május 21. 20:56
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Ilovezayn4ever
Hát ez a beszólás való igaz volt , bár szebb hangnemet megérdemelt volna Bieber, mert azert ,,kollégák" , szerintem minimum a normális beszéd..
2) Nem késne el
Így igaz!!
2) Nem késne el
Így igaz!!
2013. május 21. 20:57
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
És Bon Jovi-nak mennyire igaza van
Igazából már egy ideje az egész világ ezt hajtogatja jogosan, de ha egy ilyen elismert ember mondja, akkor már csak eljut ennek a sekélyes kis sz*rosnak az agyáig
Charlotte Benning
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.