Jon Bon Jovi Biebernek: „S*ggfej vagy!”
2013. május 21. 18:39
Na Justin tényleg egy s*ggfej xd
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
|
|
Sellykeh.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 140 Csatolások: 43 Azonosító: 151523 offline
|
Jöttök itt a "sok mindent elért 19 évesen" dumával. Tudjátok mi a gáz? Hogy sok világsztár aki már elmúlt 50 is elérte akkor azt amit most Bieber. Vannak akikért többen odavannak, mint érte és már egy ideje a pályán vannak. Bon Jovi-nak igaza van. A többet tett le azt asztalra, mint Justin. Tudom, hogy nehéz felfogni de ez van. Nem Justin a legjobb énekes a világon. Sőt... Ideje lenne kicsit félretenni a rózsaszín felhőket és belegondolni.
Na ne már! Igaz késett Justin de,akkor is..ez Justin dolga legalább is szerintem.
2013. május 21. 18:40
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Hatalmas Bieber fan vagyok/voltam, de esküszöm kezdtem "eltávolodni" tőle... Hiányzik a régi, normális Justin.
2013. május 21. 18:45
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Előfordult egyszer-kétszer, és?! Szinte biztos vagyok benne, hogy ő is késett, most mire föl szólogat be Justinnak?! Ráadásul ilyen ocsmányul! Lehet, hogy híres volt, és az apám szerette a zenéjét, de a "csillaga" leáldozott...
Nem szeretnék neki nagyon durván beszólni, mert egyrész nem olvassa a hozzászólásomat, másrészt nem akarok a szintjére süllyedni (akárki is ő)...
Nem szeretnék neki nagyon durván beszólni, mert egyrész nem olvassa a hozzászólásomat, másrészt nem akarok a szintjére süllyedni (akárki is ő)...
2013. május 21. 18:51
Idézet (rozi12 @ 2013.05.21. 18:45)
Előfordult egyszer-kétszer, és?! Szinte biztos vagyok benne, hogy ő is késett, most mire föl szólogat be Justinnak?! Ráadásul ilyen ocsmányul! Lehet, hogy híres volt, és az apám szerette a zenéjét, de a "csillaga" leáldozott...

2013. május 21. 18:52
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Na jó, először is gratulálok a sok "értelmes" hozzászóláshoz. Az ilyenekre gondolok: "Ki ismeri Jon-t", "Nem megy neki a szekér?", "Irigykedik mert Dzsásztinka tök tehetséges és fiatal"
Az ilyen ostoba hozzászólásokkal feldobtátok a napomat. Azért válaszolnék rá: MINDENKI ismeri Jon-t aki szereti az igényes zenét. Mellesleg ha Jon ereszt egy sárgát az is többet ér mint Bíborka egész "karrierje".
Más: Jon-nak igaza van, Dzsásztin egy seggfej és minek is tagadjuk!? Ha meg Előadóművészkénk azt szeretné, hogy valaki komolyan vegye, talán nem kéne autósüldözősdit játszani, pucérkodni úgy kb. mindenhol, drogozni a turnébuszon és órákat késni a koncertjeiről. Jesszus, mekkora egy egoista segg ez tényleg!
Az ilyen ostoba hozzászólásokkal feldobtátok a napomat. Azért válaszolnék rá: MINDENKI ismeri Jon-t aki szereti az igényes zenét. Mellesleg ha Jon ereszt egy sárgát az is többet ér mint Bíborka egész "karrierje".
Más: Jon-nak igaza van, Dzsásztin egy seggfej és minek is tagadjuk!? Ha meg Előadóművészkénk azt szeretné, hogy valaki komolyan vegye, talán nem kéne autósüldözősdit játszani, pucérkodni úgy kb. mindenhol, drogozni a turnébuszon és órákat késni a koncertjeiről. Jesszus, mekkora egy egoista segg ez tényleg!
7 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Bessie,
MadHatter,
Fan-ily6889,
Charlotte Benning,
Pöttömke,
Saeder
2013. május 21. 18:53
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
rozi12:
Ennek az "akárkinek" egy kihullott hajszálában több zenei tehetség van, mint Bieber egész családfájában. Az meg, hogy nem tudod, ki ő, csak téged minősít.
Ennek az "akárkinek" egy kihullott hajszálában több zenei tehetség van, mint Bieber egész családfájában. Az meg, hogy nem tudod, ki ő, csak téged minősít.
2013. május 21. 18:53
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Imádom, amikor gumiszobás topikot csinálunk egy cikkből.
Persze ehhez alapvető feltétel, hogy a bizonyos cikk szóljon Jessikáról, vagy netán a nyalkonyat és a dizni sztárjairól. Egyébként köszönjük a sok (mű)rockernek, hogy egymás után leírták, hogy Bon tehetséges, igaza van!
Eddig a pontig szerintem minden, nem csökkent ikúval rendelkező ember eljutott. Akinek nem inge, ne vegye magára. Olyan - zenét kedvelő - ember pedig nincs, aki ne ismerné Őt, vagy a bandát. (nem ugyanaz
) Persze az megeshet, hogy a neve nem ugrik be valakinek. A mai generáció szüleinek korában a Bon Jovi volt az egyik legnépszerűbb banda. Vagy csak nálunk van így?
Szóval akaratlanul is, de szerintem mindenki ismer minimum egy Jovi számot. Ugye ez a bizonyos dal általában az It's My Life, amit mindenki imád meg csodálatos himnusz blah blah blah. Persze az is megesik, hogy sajnos a sok fake Bon Jovi rajongó ezt az egy dalát ismeri.
Ki a híresebb? Meglehet, hogy Bieber, sőt... Biebert az egész világ ismeri (általánosságban írok), mert ha nem is a zenéje, de a különböző magánakciói miatt mindig lehet róla hallani TV-ben, rádióban, újságban, mindenhol. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy afrikai éhező gyerek ismeri Biebert, de akiknek meg vannak az alapvető eszközeik az információszerzésre, azok tuti. Bon nevével - mint itt is bebizonyosodott - nincs mindenki tisztában. Vagy azért, mert még túl fiatalok, vagy azért, mert nem érdekli őket a zene (nagyon kicsi a valószínűsége), vagy azért, mert hüle és nem képes utánakeresni az igazi zenéknek és csak azt hallgatja, amit a pofájába nyomnak..
VISZONT! Bon egyértelműen népszerűbb. Márpedig képzeljétek, a népszerűség nem egyenlő a hírnévvel. Népszerű az, akit mindenfele szeretnek, ebből kikövetkeztethetjük, hogy nem feltétlenül szeretik a híres embereket. Biebert ismeri az "egész világ", de a "fél világ" utálja nemde?
Jovit nem biztos, hogy mindenki ismeri (pl. ez a generáció), de aki ismeri, az általánosságban szereti. Tudom, nem jó példa, de csak gondoljunk az itteni statisztikáira.
Gyengébbek kedvéért a szimpátia-stílus-tehetség százalékaira.
És legutoljára. A falnak tudok menni, mikor valamilyen mai sztár mellett azzal érvelnek, hogy sok díja van. Komolyan? Régen csak a munkáért, sikerért osztottak díjat, legyen szó zenéről, filmekről, bármiről. Akkoriban tényleg nehéz volt díjat nyerni. Ma meg? A legszebb mosolyért, a legjobb rajongótáborét és annak nevéért is szoktak díjazni sztárt.
Bíbőrke is kapott már a legszekszibb felsőtestért díjat. A különböző emtíví meg dizni meg kid díjak pedig annyit érnek, mint maga Bieber. Semmit.
Ki a híresebb? Meglehet, hogy Bieber, sőt... Biebert az egész világ ismeri (általánosságban írok), mert ha nem is a zenéje, de a különböző magánakciói miatt mindig lehet róla hallani TV-ben, rádióban, újságban, mindenhol. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy afrikai éhező gyerek ismeri Biebert, de akiknek meg vannak az alapvető eszközeik az információszerzésre, azok tuti. Bon nevével - mint itt is bebizonyosodott - nincs mindenki tisztában. Vagy azért, mert még túl fiatalok, vagy azért, mert nem érdekli őket a zene (nagyon kicsi a valószínűsége), vagy azért, mert hüle és nem képes utánakeresni az igazi zenéknek és csak azt hallgatja, amit a pofájába nyomnak..
És legutoljára. A falnak tudok menni, mikor valamilyen mai sztár mellett azzal érvelnek, hogy sok díja van. Komolyan? Régen csak a munkáért, sikerért osztottak díjat, legyen szó zenéről, filmekről, bármiről. Akkoriban tényleg nehéz volt díjat nyerni. Ma meg? A legszebb mosolyért, a legjobb rajongótáborét és annak nevéért is szoktak díjazni sztárt.

10 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Beyla,
Pink Carnation,
Bessie,
MadHatter,
Fan-ily6889,
Éowyn,
Charlotte Benning,
Kyra99,
Pöttömke
2013. május 21. 18:54
Idézet (Stars In My Life @ 2013.05.21. 18:39)
Na ne már! Igaz késett Justin de,akkor is..ez Justin dolga legalább is szerintem. 
Mármint mi Justin dolga? A késés?
Nem veled akarok kötözködni, csak rávilágítani egy-két pontra.
1. A rajongók megvették a jegyet 100-200 vagy akár néhány ezer dollárért, ugye apuci megengedheti kislányának. Na most már, innentől kezdve ez kétirányú, egy példa:
Van egy pár vendéglő aminek az a szlogenje: "Ha nem jönn be mind ketten éhen halunk!"
Tehát azért a pénzért valami féle ellenszolgáltatást illene nyújtani és nem egy órás tátogást.
2. Maga a késésről a véleményem, ehhez is egy kis példa. Anno a Tokio Hoteles fiúk a Humanoid City-is koncert sorozatuknál már legalább egy órával elötte mindig ott voltak az adott stadionban, ellenőrizték a színpadot, mégegyszer átbeszélték a számok sorrendjét, nos a hangolást azt szerintem elvégezték nekik, de az sem kizárt, hogy azt is ők csinálták. Ők is egy rakatt sikitozó őrült lány elött léptek fől és én nem hallotam olyanról, hogy csalódást okoztak volna. És nemegyszer nyomták végig az összes számukat, sőt volt, hogy mindkét nyelven is elénekeltek ezt azt. Persze lehetne még sorolni nem egy előadót, aki jobban megbecsüli rajongó táborát.
Nos, hát Justin valószínűleg azért nem siet a helyszínre, mert:
a: valószínűleg még füstölög, esetleg gyönyőrködik magában az óriás tükör elött állva
b: megvan gyöződve arról, hogyha lenyomják a PLAY gombot, akkor már onnantól sínen van a koncert, és lemez meg van, ha mégsem, gyorsan letöltik a netről.
2013. május 21. 18:55
|
|
henike09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 42 Csatolások: 13 Azonosító: 193429 offline
|
Jovinak igaza teljes mértékben!! Nem azért adok neki igazat, mert rühellem Justint, de régebb más milyen volt és tényleg akik szeretik és kinlodtak, dolgoztak azok akik nem olyan gazdagok, megvették a jegyet hiába és szerintem volt olyan drága, h azok az emberek ételt vehettek volna
2013. május 21. 18:58
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Im A SlaveForBritney:
ÁMEN
ÁMEN
2013. május 21. 18:58
Justin egy egoista. Bár azzal rohadtúl egyetértek, hogy 19 évesen nem mindenki ér el ilyen sikereket. Bon Jovi-nak is igaza van , de valljuk be tényleg komolyan kéne, hogy vegyük, bár ezt nem mindenki teszi. Keményen dolgozik Justin, de a sikerei nagy részét a rajongóinak köszönhet!
2013. május 21. 19:00
Im a SlaveForBritney
Imádom, amikor gumiszobás topikot csinálunk egy cikkből. Persze ehhez alapvető feltétel, hogy a bizonyos cikk szóljon Jessikáról, vagy netán a nyalkonyat és a dizni sztárjairól. Egyébként köszönjük a sok (mű)rockernek, hogy egymás után leírták, hogy Bon tehetséges, igaza van! Eddig a pontig szerintem minden, nem csökkent ikúval rendelkező ember eljutott. Akinek nem inge, ne vegye magára. Olyan - zenét kedvelő - ember pedig nincs, aki ne ismerné Őt, vagy a bandát. (nem ugyanaz ) Persze az megeshet, hogy a neve nem ugrik be valakinek. A mai generáció szüleinek korában a Bon Jovi volt az egyik legnépszerűbb banda. Vagy csak nálunk van így? Szóval akaratlanul is, de szerintem mindenki ismer minimum egy Jovi számot. Ugye ez a bizonyos dal általában az It's My Life, amit mindenki imád meg csodálatos himnusz blah blah blah. Persze az is megesik, hogy sajnos a sok fake Bon Jvoi rajongó ezt az egy dalát ismeri.
Ki a híresebb? Meglehet, hogy Bieber, sőt... Biebert az egész világ ismeri (általánosságban írok), mert ha nem is a zenéje, de a különböző magánakciói miatt mindig lehet róla hallani TV-ben, rádióban, újságban, mindenhol. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy afrikai éhező gyerek ismeri Biebert, de akiknek meg vannak az alapvető eszközeik az információszerzésre, azok tuti. Bon nevével - mint itt is bebizonyosodott - nincs mindenki tisztában. Vagy azért, mert még túl fiatalok, vagy azért, mert nem érdekli őket a zene (nagyon kicsi a valószínűsége), vagy azért, mert hüle és nem képes utánakeresni az igazi zenéknek és csak azt hallgatja, amit a pofájába nyomnak.. VISZONT! Bon egyértelműen népszerűbb. Márpedig képzeljétek, a népszerűség nem egyenlő a hírnévvel. Népszerű az, akit mindenfele szeretnek, ebből kikövetkeztethetjük, hogy nem feltétlenül szeretik a híres embereket. Biebert ismeri az "egész világ", de a "fél világ" utálja nemde? Jovit nem biztos, hogy mindenki ismeri (pl. ez a generáció), de aki ismeri, az általánosságban szereti. Tudom, nem jó példa, de csak gondoljunk az itteni statisztikáira. Gyengébbek kedvéért a szimpátia-stílus-tehetség százalékaira.
És legutoljára. A falnak tudok menni, mikor valamilyen mai sztár mellett azzal érvelnek, hogy sok díja van. Komolyan? Régen csak a munkáért, sikerért osztottak díjat, legyen szó zenéről, filmekről, bármiről. Akkoriban tényleg nehéz volt díjat nyerni. Ma meg? A legszebb mosolyért, a legjobb rajongótáborét és annak nevéért is szoktak díjazni sztárt. Bíbőrke is kapott már a legszekszibb felsőtestért díjat. A különböző emtíví meg dizni meg kid díjak pedig annyit érnek, mint maga Bieber. Semmit.
[center][/center]
A számból vetted ki a szót... Komolyan, ezt én sem mondhattam volna jobban. Én, habár sok más számot meghalllgatok, ízig-vérig rocker vagyok, és nem hiszem el, hogy amikor az ismerősömtől megkérdezem, hogy "Te is szereted Bon Jovi-t?" "Aha." "Kedvenc számod?" "It's my life..." You don't say ember!!!!
(((((((((( Gratulálok...
Imádom, amikor gumiszobás topikot csinálunk egy cikkből. Persze ehhez alapvető feltétel, hogy a bizonyos cikk szóljon Jessikáról, vagy netán a nyalkonyat és a dizni sztárjairól. Egyébként köszönjük a sok (mű)rockernek, hogy egymás után leírták, hogy Bon tehetséges, igaza van! Eddig a pontig szerintem minden, nem csökkent ikúval rendelkező ember eljutott. Akinek nem inge, ne vegye magára. Olyan - zenét kedvelő - ember pedig nincs, aki ne ismerné Őt, vagy a bandát. (nem ugyanaz ) Persze az megeshet, hogy a neve nem ugrik be valakinek. A mai generáció szüleinek korában a Bon Jovi volt az egyik legnépszerűbb banda. Vagy csak nálunk van így? Szóval akaratlanul is, de szerintem mindenki ismer minimum egy Jovi számot. Ugye ez a bizonyos dal általában az It's My Life, amit mindenki imád meg csodálatos himnusz blah blah blah. Persze az is megesik, hogy sajnos a sok fake Bon Jvoi rajongó ezt az egy dalát ismeri.
Ki a híresebb? Meglehet, hogy Bieber, sőt... Biebert az egész világ ismeri (általánosságban írok), mert ha nem is a zenéje, de a különböző magánakciói miatt mindig lehet róla hallani TV-ben, rádióban, újságban, mindenhol. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy afrikai éhező gyerek ismeri Biebert, de akiknek meg vannak az alapvető eszközeik az információszerzésre, azok tuti. Bon nevével - mint itt is bebizonyosodott - nincs mindenki tisztában. Vagy azért, mert még túl fiatalok, vagy azért, mert nem érdekli őket a zene (nagyon kicsi a valószínűsége), vagy azért, mert hüle és nem képes utánakeresni az igazi zenéknek és csak azt hallgatja, amit a pofájába nyomnak.. VISZONT! Bon egyértelműen népszerűbb. Márpedig képzeljétek, a népszerűség nem egyenlő a hírnévvel. Népszerű az, akit mindenfele szeretnek, ebből kikövetkeztethetjük, hogy nem feltétlenül szeretik a híres embereket. Biebert ismeri az "egész világ", de a "fél világ" utálja nemde? Jovit nem biztos, hogy mindenki ismeri (pl. ez a generáció), de aki ismeri, az általánosságban szereti. Tudom, nem jó példa, de csak gondoljunk az itteni statisztikáira. Gyengébbek kedvéért a szimpátia-stílus-tehetség százalékaira.
És legutoljára. A falnak tudok menni, mikor valamilyen mai sztár mellett azzal érvelnek, hogy sok díja van. Komolyan? Régen csak a munkáért, sikerért osztottak díjat, legyen szó zenéről, filmekről, bármiről. Akkoriban tényleg nehéz volt díjat nyerni. Ma meg? A legszebb mosolyért, a legjobb rajongótáborét és annak nevéért is szoktak díjazni sztárt. Bíbőrke is kapott már a legszekszibb felsőtestért díjat. A különböző emtíví meg dizni meg kid díjak pedig annyit érnek, mint maga Bieber. Semmit.
[center][/center]
A számból vetted ki a szót... Komolyan, ezt én sem mondhattam volna jobban. Én, habár sok más számot meghalllgatok, ízig-vérig rocker vagyok, és nem hiszem el, hogy amikor az ismerősömtől megkérdezem, hogy "Te is szereted Bon Jovi-t?" "Aha." "Kedvenc számod?" "It's my life..." You don't say ember!!!!
2013. május 21. 19:02
Idézet (Good.life @ 2013.05.21. 18:58)
Justin egy egoista. Bár azzal rohadtúl egyetértek, hogy 19 évesen nem mindenki ér el ilyen sikereket. Bon Jovi-nak is igaza van , de valljuk be tényleg komolyan kéne, hogy vegyük, bár ezt nem mindenki teszi. Keményen dolgozik Justin, de a sikerei nagy részét a rajongóinak köszönhet!
Az meglehet, hogy 19 évesen nem mindenki ér el ilyen sikereket, de már ha a múlt ezredi sztárokat vesszük alapul, sokkal nehezebb volt elismert és híres lenni. Egyébként a rocksztárok nagy része is 20-25 évesen lett egyre felkapottabb, szóval a különbség nem túl nagy a kettő között. Nem is az a baj, hogy Bieber hogy meg miként csinálja (mondjuk az is), hanem hogy a rajongói nem képesek tisztelni azokat az igazi művészeket, akik a zenéjükkel örökre beleírták magukat a történelembe. Nem gond, hogyha valaki szereti Bieber-t, csak tudja tartani magát, és becsületben tartani azokat, akik kitaposták a kedvencük előtt az ösvényt, akár pop, akár rock előadók.
14 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Pink Carnation,
itsjustme,
Darkness,
icarlyluv,
Beyla,
ViviOsztCshőő,
Törpemókus,
Lizania,
MadHatter,
Fan-ily6889,
Éowyn,
Charlotte Benning,
Pöttömke
2013. május 21. 19:04
Idézet (Timcsike @ 2013.05.21. 19:01)
f@szfej Bon Jovi féltékeny h ő már nem akkora sztár. 
Ennek bann szaga van.
2013. május 21. 19:07
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
„19 éves vagyok, és egész jó munkát végzek. [...] Előadóművész vagyok, komolyan kellene, hogy vegyenek.”
Hát Bibeber, ha te előadóművész vagy, akkor én Mátyás király szelleme.
Bon Jovinak teljesen igaza van.
Hát Bibeber, ha te előadóművész vagy, akkor én Mátyás király szelleme.
Bon Jovinak teljesen igaza van.
Charlotte Benning
2013. május 21. 19:07
Igaza volt Bonnak,de azért ennyire nem kellett volna beszólni neki...meg azért Justin elég sok mindent letett az asztalra fiatal kora ellenére.
2013. május 21. 19:10
|
|
Kata0722visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.04. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 195344 offline
|
S_ggfej találó név!!!
Charlotte Benning
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.