Jon Bon Jovi Biebernek: „S*ggfej vagy!”
2013. május 21. 17:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én csak meredek a képernyőre, és a szinapszisaimban próbálom feldolgozni azt az információt, hogy van, aki nem ismeri Jon Bon Jovi nevét, s a zenekaráét, a Bon Jovit. Az It's my life slágerét még szerintem az is ismeri, aki nem rajong sem érte, sem magáért a rock műfajért. Reklámok alá vágták be, milliószor játszották a televíziók és a rádiók. Tudom, hogy a mai generációk szüleményeinek agya hihetetlenül el van csökevényesedve, de azért csak nem ennyire... vagy talán mégis?
10 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő,
itsjustme,
Zsófi765,
Charlotte Benning,
Bessie,
MadHatter,
Fan-ily6889,
Éowyn,
Kyra99,
Pöttömke
2013. május 21. 18:07
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Bon Jovinak igaza van.Nem kellenne a rajongókkal packáznia,hisz olyan könnyen eltudja őket veszíteni,ahogy megszerezte.
2013. május 21. 18:08
Idézet (Beyla @ 2013.05.21. 17:59)
Én csak meredek a képernyőre, és a szinapszisaimban próbálom feldolgozni azt az információt, hogy van, aki nem ismeri Jon Bon Jovi nevét, s a zenekaráét, a Bon Jovit. Az It's my life slágerét még szerintem az is ismeri, aki nem rajong sem érte, sem magáért a rock műfajért. Reklámok alá vágták be, milliószor játszották a televíziók és a rádiók. Tudom, hogy a mai generációk szüleményeinek agya hihetetlenül el van csökevényesedve, de azért csak nem ennyire... vagy talán mégis? 
Plusz eme bizonyos számot számtalan rajongói filmből/sorozatból/animéből/stb. készült video alatt is hallhatjuk. Szerintem ez Jon leghíresebb száma.
2013. május 21. 18:11
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Én nem foglak komolyan venni.... Soha az életben bíborkám! Szégyen vagy és gyalázat -.-
Bon Jovinak igaza van.
Bon Jovinak igaza van.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 21. 18:13
|
|
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline
|
Néhány kommentelőhöz lenne egy kérdésem: Ti melyik bolygóról jöttetek?
Nem hiszem el,hogy néhányan komolyan gondoljátok azt,amit irtok
Bon Jovinak meg igaza van
2013. május 21. 18:13
|
|
Brix3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.28. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 198914 offline
|
Igaza van Bon Jovinak
Imádom őt<3 Egyébként meg Jb nem tudom mit pofázik "munkáról" meg, hogy vegyék őt komolyan..Már elnézés de ha ő egy retkes koncertet nem vesz komolyan, miért várja el, hogy más őt komolyan vegye? Nem értem.
2013. május 21. 18:14
|
|
Delenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 366 Csatolások: 0 Azonosító: 175326 offline
|
Bon Jovi szebben nem is mondhatta volna,és sokkal többet le tett az asztalra,mint amit Bieber valaha is le fog tenni!-.-" Ez a gyerek egyre balhésabb lesz,már csak abban reménykedek h elveszik majd egyszer a süllyesztőben...épp ideje lenne.
2013. május 21. 18:19
na,és ez milyen igaz
teljesen igaza van!!Bíbörnek elkéne néhány jó tanács,mert így tényleg elveszíti majd a fanjait,de végülis engem ez nem izgat..ő fog majd nyavajogni hogyha mindez előbb utóbb bekövetkezik..
Charlotte Benning
2013. május 21. 18:19
|
|
cintia27visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 202358 offline
|
Justin nem se**fej..19 évesen nem sok mindenki ért e el azt amit ő..érhető ha kicsit elvan fáradva..
Charlotte Benning
2013. május 21. 18:25
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
Hát teljesen igaza van bon jovi-nak!!Már lassan nem lesznek rajongói Justin-kának!!:/
Szégyen!!
Szégyen!!
Charlotte Benning
2013. május 21. 18:26
|
|
reilaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 178225 offline
|
Es hogy erte el?Mert nem tehetseggel es munkaval az biztos..a segge ala toltak mindent,amivel nem is lenne baj,hisz nem o az egyetlen,csak akkor ne verje mar a nyalat ennyire.
Charlotte Benning
2013. május 21. 18:27
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Jon Bon Jovi: legendás előadó, legendás beszólás. XD Kíváncsi vagyok, Bieber neki is vissza mer-e ugatni...
Mellesleg elborzaszt a tény, hogy egyesek nem ismerik Bon Jovit. Szánalom a köbön. Az ő neve/bandája kb olyan alapvető, mint a Biblia. Lehet szeretni, vagy nem, hinni benne vagy nem, de ismerése az alapvető műveltséghez tartozik. Ha mégsem tudod, ki ő, inkább hallgass, mert csak magadat égeted...
Mellesleg elborzaszt a tény, hogy egyesek nem ismerik Bon Jovit. Szánalom a köbön. Az ő neve/bandája kb olyan alapvető, mint a Biblia. Lehet szeretni, vagy nem, hinni benne vagy nem, de ismerése az alapvető műveltséghez tartozik. Ha mégsem tudod, ki ő, inkább hallgass, mert csak magadat égeted...
2013. május 21. 18:29
Néhány dolog, amit másként csinálnék Bieber helyében, azon kívűl, hogy nem késnék.
Egy olyan managert keresnék, akár az anyámat is alkalmaznám, aki mindent el tud nekem intézni, és ugye ebbe beletartozik a vám vizsgálat kibulizása az állatom oltási könyvének és beutazási engedéjének tisztázása.
Sorolhatnám, de nem fogom, már egy párszor leírtam.
Szerintem Bieber körbe van véve egy rakatt semmirekellővel, csak annyit ér, mint a slapje.
A drog pedig pont az, amit nem értek.
Írhatjátok, hogy még fiatal, csak kipróbálja, egyesek szerint meg ártalmatlan cukorka, amit csak kedélyjavítónak szed.
Tárjátok már ki elmétek berozsdált kapuját! A világon pár milliárd másik ember is él, akiknek szintén lehetnek szar napjaik és mégis emelt fővel viselik, csak a gyengék és a jellemtelenek nyúlnak ezen szerekhez.
Van egy mondás: A pontosság a királyok udvariassága.
Kár hogy ezzel még nem találkozott Bieber, de többi hasonló sem.
Hiába, nagyobb jellem vagyok, mint a tinik bálványa, egy rakatt jó kocsi tulajdonosa és twitter királynő cím bírtokosa.
Egy olyan managert keresnék, akár az anyámat is alkalmaznám, aki mindent el tud nekem intézni, és ugye ebbe beletartozik a vám vizsgálat kibulizása az állatom oltási könyvének és beutazási engedéjének tisztázása.
Sorolhatnám, de nem fogom, már egy párszor leírtam.
Szerintem Bieber körbe van véve egy rakatt semmirekellővel, csak annyit ér, mint a slapje.
A drog pedig pont az, amit nem értek.
Írhatjátok, hogy még fiatal, csak kipróbálja, egyesek szerint meg ártalmatlan cukorka, amit csak kedélyjavítónak szed.
Tárjátok már ki elmétek berozsdált kapuját! A világon pár milliárd másik ember is él, akiknek szintén lehetnek szar napjaik és mégis emelt fővel viselik, csak a gyengék és a jellemtelenek nyúlnak ezen szerekhez.
Van egy mondás: A pontosság a királyok udvariassága.
Kár hogy ezzel még nem találkozott Bieber, de többi hasonló sem.
Hiába, nagyobb jellem vagyok, mint a tinik bálványa, egy rakatt jó kocsi tulajdonosa és twitter királynő cím bírtokosa.
7 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
itsjustme,
Lizania,
Beyla,
MadHatter,
Fan-ily6889,
Pöttömke
2013. május 21. 18:33
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Szerintem egy óvónőn kívül senki nem venné komolyan.
Egyetértek Bon Jovival, jól megmondta!
Egyetértek Bon Jovival, jól megmondta!
Charlotte Benning
2013. május 21. 18:35
|
|
KisDodovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.10. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 189438 offline
|
Szép volt Bon Jovi
Jól megmondtad!
Jól megmondtad!
Charlotte Benning
2013. május 21. 18:35
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
KisDodo igazad van
2013. május 21. 18:37
|
|
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline
|
Végre vki beszólt ennek a nyominak
Charlotte Benning
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.