Mostanáig nem lehetett tudni, kik lesznek az új mentorok, de a döntés megszületett: három női mentor lesz az idei évadban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvannak az amerikai X-Faktor zsűritagjai
2013. május 21. 11:23
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
2013. május 21. 11:30
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Szegény Simon, most egyedül lesz pasi. Paulinának egyébként örülök, mert szeretem, és Kelly-nek is jó hangja van. Amúgy ez a mondat a cikkben: "Sokan még Hilary Duffot is esélyesnek tartották, de a hírek ezek szerint nem bizonyultak igaznak." hülyeség, mert tényleg esélyesnek tartották, az, hogy nem rá esett a választás, az egy másik tészta, de akkoris esélyes volt. Amúgy én várom az új évadot, igaz, még csak most nézem a másodikat a Prizma TV-n.
2013. május 21. 12:03
Ez tök jó, de az egyik nő helyett betehettek volna inkább egy férfit.
1 felhasználónak tetszik:
Pink Carnation
2013. május 21. 13:02
az előző évben jobb zsűriket választottak
Pink Carnation
2013. május 21. 13:03
Úgy csinálnak mintha minden Britney-n múlott volna,könyörgöm nem ő volt a versenyző benne,hanem egy mentor,aki nagyon is jól végezte a munkáját,mondhat bárki bármit,jó mentor volt. Csak már az embereknek elege van a sok tehetségkutatóból.Nem mondom hogy Kelly rossz választás,de Paulina,hát én nem mondanám valami jó választásnak,Simon gondolkodhatott volna okosabban is.,egy férfi mentor még kellett volna.
Pink Carnation
2013. május 21. 13:29
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
3 nő még szerintem ilyen nem is volt még...
Demiii.
Demiii.
2013. május 21. 13:31
hát, őszintén szólva nem ismerem őket
örülök amúgy, hogy Demi marad .. Simon nélkül meg nem is X-Factor lenne
ő a legjobb
(főleg mert az 1D mentora volt:D)
örülök amúgy, hogy Demi marad .. Simon nélkül meg nem is X-Factor lenne
2013. május 21. 14:17
|
|
Pandamackóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 202104 offline
|
Kellynek nagyon örülök
2013. május 21. 14:34
|
|
hengan norbertvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 282 Csatolások: 347 Azonosító: 154266 offline
|
Nagyon örülök,hogy Demi maradt és többieknek is gratulálok
2013. május 21. 14:40
Én szintén furcsállom a három női mentort...Simont imádom ahogy van, Demi is hasznos tanácsokat ad és jó tapasztalatokat oszt meg mentoráltjaival,de a többieket nem tudom véleményezni, nem ismerem őket. Szerintem Simon mellé is kellett volna egy "konkurencia/húzóerő". Én örültem volna egy másik pasinak is, de meglátjuk mi sül ki ebből:)Várom már:D
2013. május 21. 14:49
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
tök jooo az a legjobb hogy demi benne ven:)))
am szerintm ennyi növe nemlessz olyan érdelkes de demimiat megnézem
am szerintm ennyi növe nemlessz olyan érdelkes de demimiat megnézem
2013. május 21. 14:54
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én örülök h benne lesz a kedvencem Simon és Demi
2013. május 21. 14:57
nekem furcsa lesz ez a nagy nőuralom, de én egyébként sem a zsűrire, hanem a versenyzőkre vagyok kíváncsi.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.