Tegnap éjjel került fel az internetre az énekesnő legújabb dala, mely a Grown Woman címet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Beyoncé — Grown Woman
2013. május 21. 11:28
Borzalmasnak nem nevezném, de az ember mindig többet vár el napjaink egyik legtehetségesebb énekesnőjétől. Tucatnak sem nevezném, mivel mentes a Pitbull-Minaj "mankóktól" és még csak nem is autotune-dal. De az eddig hallottak alapján jobb dalt vártam volna. Valami olyat, amiben azt az atomerőműhöz hasonló hangerejét ki tudja használni. Olyan feelingje van a dalnak, mintha, csak erre a pár percre a civilizációtól elszakadva, egy korowai törzs áldozati táncát, zenéjét idézné. Szinte látom is magam előtt a rituálét.
Azért reménykedem, lesz még jobb is. Sőt! Biztos.
2013. május 21. 11:48
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Bizonyára megint az én ízlésemmel van baj, de nekem bejön. Abszolút nem tucat, számomra Afrikát és az ott élő törzseket idézi. Színtiszta ritmus az egész zene, lüktet, imádom.
1 felhasználónak tetszik:
Beliyah
2013. május 21. 11:48
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Szerintem nem lett olyan rossz.Jó,nem mondom,hogy a legjobb száma,de azért nem is olyan rossz.Tucatnak se mondanám.El lehet hallgatni és jól lehet rá táncolni.Még mindig jobb mint a Run the world vagy a Bow down.
2013. május 21. 13:06
Elsőre kicsit furcsa a teljes dal,főleg a kicsi részlet után amit már megszoktam,szerintem jó kis dal,amit még szoknom kell,nem mondom hogy most hallgattam utoljára mert biztos nem.
2013. május 21. 13:15
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
A napom fénypontja! Amióta megjelent az első részlet, azóta vártam a dalt. Isteni, és imádom. Ilyenre számítottam. A hangzása alapján megint valami újat fog készíteni, mint mindig.
A Standing on The Sun-t is nagyon várom.
A Standing on The Sun-t is nagyon várom.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. május 21. 13:45
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem ez most nem tetszik..
2013. május 21. 14:32
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem tudom, hogy mi történt Beyonce-val, annyira jó dalokat írt, gyorsakat, lassúakat egyaránt...már a Run the world-öt se értettem meg az Amy Winehouse Back in black borzalmas feldolgozását...mi jön még?
2013. május 21. 15:06
Nem tudom.. Már egyszer írtam, hogy kecskevágó rituálézene, de annyira nem is rossz, pedig én nagyon csípem Honey B-t, viszont a régi számai sokkal jobbak voltak, majd szerintem visszatér hozzájuk, lehet a következő olyan lesz. Mindenesetre első kislemeznek ez nem olyan erős. Még egy Ratchet ft. Lady Gagában reménykedek *-*
2013. május 21. 15:35
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Még a dal koreográfiája is ezeket a törzsi elemeket hordozza...Amúgy miért meglepő ez a dal? Első perctől kezdve imádtam, Timbo és The-Dream megint újat hozott össze. Tetszik. Még azt sem bánnám, ha az egész album hasonló hangzásvilágot kapna. Miért ne? Évezredekkel jobb ez a dal, mint a naponta kijövő újabb popdalok 99%-a.
Az a duma, hogy a régebbi dalai jobbak, kezd irritálni. Ha azt vesszük, a Dangerously in Love albuma baromi jó R&B album, de első hallgatásra a fejesek bukásnak vélték. Rohadtul nem lett az, csak a divatrajongók nem kajáltak minden dalt rajta, mint mondjuk az I Am Sasha Fierce-nél. A 4-t sem szeretik sokan, mert ilyen meg olyan, túl popos, de többnyire azok hangoztatják ezt, akiknek amúgy halvány gőze nincs arról, mi is az R&B. Mindegy. Beyoncé mer kockázatot vállalni, az esetek többségében sikerül is neki az elhatározása. Az új album is jó lesz, a divatrajongók úgysem fogják szeretni. Na és? Ez egy erőteljes, vidám dal, jó kezdés szerintem.
2013. május 21. 15:43
Ez tök jó
A album mostanában várható, tudja valaki?
2013. május 21. 16:07
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Idézet (justcreatesomething @ 2013.05.21. 15:43)
Ez tök jó
A album mostanában várható, tudja valaki?
Még semmi infó nincs róla. :/ Legalábbis én nem találtam. Eleinte azt ígérték, hogy már a turné előtt megjelenik, de ugye az a variáció már kilőve. Most, hogy már megjelent hivatalosan is 2 dal, én fél, vagy egy évre tippelek még.
2013. május 21. 16:12
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Volt ennél jobb dala is, de ez is tetszik:)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.