Tegnap éjjel került fel az internetre az énekesnő legújabb dala, mely a Grown Woman címet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Beyoncé — Grown Woman
2013. május 21. 11:28
Borzalmasnak nem nevezném, de az ember mindig többet vár el napjaink egyik legtehetségesebb énekesnőjétől. Tucatnak sem nevezném, mivel mentes a Pitbull-Minaj "mankóktól" és még csak nem is autotune-dal. De az eddig hallottak alapján jobb dalt vártam volna. Valami olyat, amiben azt az atomerőműhöz hasonló hangerejét ki tudja használni. Olyan feelingje van a dalnak, mintha, csak erre a pár percre a civilizációtól elszakadva, egy korowai törzs áldozati táncát, zenéjét idézné. Szinte látom is magam előtt a rituálét.
Azért reménykedem, lesz még jobb is. Sőt! Biztos.
2013. május 21. 11:48
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Bizonyára megint az én ízlésemmel van baj, de nekem bejön. Abszolút nem tucat, számomra Afrikát és az ott élő törzseket idézi. Színtiszta ritmus az egész zene, lüktet, imádom.
1 felhasználónak tetszik:
Beliyah
2013. május 21. 11:48
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Szerintem nem lett olyan rossz.Jó,nem mondom,hogy a legjobb száma,de azért nem is olyan rossz.Tucatnak se mondanám.El lehet hallgatni és jól lehet rá táncolni.Még mindig jobb mint a Run the world vagy a Bow down.
2013. május 21. 13:06
Elsőre kicsit furcsa a teljes dal,főleg a kicsi részlet után amit már megszoktam,szerintem jó kis dal,amit még szoknom kell,nem mondom hogy most hallgattam utoljára mert biztos nem.
2013. május 21. 13:15
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
A napom fénypontja! Amióta megjelent az első részlet, azóta vártam a dalt. Isteni, és imádom. Ilyenre számítottam. A hangzása alapján megint valami újat fog készíteni, mint mindig.
A Standing on The Sun-t is nagyon várom.
A Standing on The Sun-t is nagyon várom.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. május 21. 13:45
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem ez most nem tetszik..
2013. május 21. 14:32
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem tudom, hogy mi történt Beyonce-val, annyira jó dalokat írt, gyorsakat, lassúakat egyaránt...már a Run the world-öt se értettem meg az Amy Winehouse Back in black borzalmas feldolgozását...mi jön még?
2013. május 21. 15:06
Nem tudom.. Már egyszer írtam, hogy kecskevágó rituálézene, de annyira nem is rossz, pedig én nagyon csípem Honey B-t, viszont a régi számai sokkal jobbak voltak, majd szerintem visszatér hozzájuk, lehet a következő olyan lesz. Mindenesetre első kislemeznek ez nem olyan erős. Még egy Ratchet ft. Lady Gagában reménykedek *-*
2013. május 21. 15:35
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Még a dal koreográfiája is ezeket a törzsi elemeket hordozza...Amúgy miért meglepő ez a dal? Első perctől kezdve imádtam, Timbo és The-Dream megint újat hozott össze. Tetszik. Még azt sem bánnám, ha az egész album hasonló hangzásvilágot kapna. Miért ne? Évezredekkel jobb ez a dal, mint a naponta kijövő újabb popdalok 99%-a.
Az a duma, hogy a régebbi dalai jobbak, kezd irritálni. Ha azt vesszük, a Dangerously in Love albuma baromi jó R&B album, de első hallgatásra a fejesek bukásnak vélték. Rohadtul nem lett az, csak a divatrajongók nem kajáltak minden dalt rajta, mint mondjuk az I Am Sasha Fierce-nél. A 4-t sem szeretik sokan, mert ilyen meg olyan, túl popos, de többnyire azok hangoztatják ezt, akiknek amúgy halvány gőze nincs arról, mi is az R&B. Mindegy. Beyoncé mer kockázatot vállalni, az esetek többségében sikerül is neki az elhatározása. Az új album is jó lesz, a divatrajongók úgysem fogják szeretni. Na és? Ez egy erőteljes, vidám dal, jó kezdés szerintem.
2013. május 21. 15:43
Ez tök jó
A album mostanában várható, tudja valaki?
2013. május 21. 16:07
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Idézet (justcreatesomething @ 2013.05.21. 15:43)
Ez tök jó
A album mostanában várható, tudja valaki?
Még semmi infó nincs róla. :/ Legalábbis én nem találtam. Eleinte azt ígérték, hogy már a turné előtt megjelenik, de ugye az a variáció már kilőve. Most, hogy már megjelent hivatalosan is 2 dal, én fél, vagy egy évre tippelek még.
2013. május 21. 16:12
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Volt ennél jobb dala is, de ez is tetszik:)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.