Lessünk be Selena Gomez otthonába!
2013. május 21. 15:19
Nagyon gyönyörű a ház! A kert is csodálatos! De ha mondjuk én laknék benne, akkor én a régies stílust mellőzném..
2013. május 21. 15:24
|
|
dori410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 233 Csatolások: 48 Azonosító: 164319 offline
|
Nagyon gyönyörű. zrozii egyet értek.
Nagy tágas . A berendezéssel sincs gondom.
Mondjuk túl régies de sebajj!! XDD
Mondjuk látszik belőle h nem a legdrágábbat kívánta a mi kis Selenánk
Kecóóó??? Ilyet hogy tud valaki írni??
Nagy tágas . A berendezéssel sincs gondom.
Mondjuk túl régies de sebajj!! XDD
Mondjuk látszik belőle h nem a legdrágábbat kívánta a mi kis Selenánk
Kecóóó??? Ilyet hogy tud valaki írni??
2013. május 21. 15:38
Nagyon szép ház,remek ízlése van Selenának.(és végre könyvet is látok
)
2013. május 21. 15:56
Nagyon tetszik, szerintem már a berendezés is árulkodik Selena jó ízléséről, vagy a lakberendezőjééről..
Mindenesetre szívesen elfogadnám.
2013. május 21. 16:08
ááá nagyon tetszik a kert, olyan stílusos
elfogadnám, nagyon nagy
elfogadnám, nagyon nagy
2013. május 21. 16:19
|
|
Fannii63új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 182234 offline
|
Woow egy nagyon gyönyörű ház!!Én is szívesen laknék ilyen házban!!! http://starity.hu/images/emoticons/wink.gif
2013. május 21. 16:24
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Istenem, gyönyörű ez a ház!
Családias, jó hangulatot kelt, különösen tetszik a kert, ami sok szabadtéri foglalkozásnak ad helyet, a teniszpálya, a medence, fák és bokrok, én Selena házába költöznék be a legszívesebben, nem kellett csalódnom az ízlésében.
Amúgy nem akarom minden Selenás véleményemben szajkózni, de még a házán is látszik, hogy ő ugyanaz a texasi lány, aki volt. Fizetéséből biztos jutott volna méregdrága bútordarabokra, de ő inkább egyszerűbben, otthonosabban rendezte be. Valamint, még a szüleivel él, erről annyit, hogy ha olyan lenne, rég elköltözhetett volna már, de ő maradt a családi fészekben, ez de aranyos.
Amúgy nem akarom minden Selenás véleményemben szajkózni, de még a házán is látszik, hogy ő ugyanaz a texasi lány, aki volt. Fizetéséből biztos jutott volna méregdrága bútordarabokra, de ő inkább egyszerűbben, otthonosabban rendezte be. Valamint, még a szüleivel él, erről annyit, hogy ha olyan lenne, rég elköltözhetett volna már, de ő maradt a családi fészekben, ez de aranyos.
2013. május 21. 16:39
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
szép ház meg minden de valahogy nem illik Selhez szerintem de amúgy tényleg gyönyörű és hatalmas ház
2013. május 21. 16:58
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
na ez már nem semmi
ellaknék benne
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: