Oké persze....a póló tuti azt jelképezi hogy ő örül, hogy rehabon van és hogy ő volt az egyik lgtehetségesebb kollégája
oké
Egykori kollégája űz csúfot Lindsay Lohanből
2013. május 21. 17:59
2013. május 21. 23:23
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Nem tartom dicséretesnek, ha belerúgunk abba, aki már a földön fekszik. A srác éppen olyan kevésbé lehet büszke magára, mint Lindsay a bűnlajstromára.
2013. május 22. 10:01
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Én szeretem Lindsayt,és remélem,hogy megjavul
2013. május 22. 14:27
Hát elsőre azt mondtam volna, hogy szemét dolog volt tőle de ahogy megmagyarázta, végül is....
2013. május 23. 15:13
|
|
SummerPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.22. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 202392 offline
|
Most képzeld magad az ő helyébe nem tehet róla ,hogy ilyen
2013. május 23. 15:43
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Mindig is bírtam a srácot!
2013. június 02. 13:45
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Azért sajnálom a csajt, hiszen a gyors siker sok gyerekszínészt tönkretehet nagyobb korára. Ott van mondjuk a 'Reszkessetek betörők' sztárja, Macaulay Culkin.
2014. január 01. 12:26
Lindsay kiskorom egyik kedvence volt, nem értem miért tette tönkre magát. Nem tudom, hogy volt-e valami oka, de bánhatja. Nagy hülyeséget csinált. Jona pedig érdekesen hívja fel magára a figyelmet. Ennyire boldog lenne, hogy ilyen pólóval fejezi ki magát? Nem kéne túlzásokba esni. Nem szeretem Lindsayt, de ez akkor is sok(k).
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: