Egykori kollégája űz csúfot Lindsay Lohanből
2013. május 21. 07:50
nahát, misssha tényleg igazad van, én nem ismertem a full sztorit, erre hagyatkoztam, én nem értem, hogy ilyen cikkeket hogy engedhetnek ki (nem ez az első hasonló "félcikk"), mindjárt más színben tűnik fel a srác...
2013. május 21. 08:49
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Elég béna...nem is, mert k*rva szánalmas..igaz én se bírom Lindsay-d, de azért én ilyet nem tennék,még poénból sem. :$
2013. május 21. 09:13
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
szánalmas....hogy engedhetnek ki egy ilyen "félcikket" ? O.o ez a srác a barátja,aki segíteni szeretne neki,nem pedig alázni...legközelebb ne írjatok már ilyeneket,mert ez olyan már mint egy szar újság,amiben az igazat átírják hazugsággá,a népnek bemesélik,hogy most ez meg az a sztár összeveszett,aztán valójában barátok,meg ilyenek...elegem van a hamis cikkekből,és a Starity vezetője ellenőrízze legközelebb legyen szíves,hogy TÉNYLEG igaz e,amiket odaírtak...és amikor valaki cikket ír,oda vannak írva szabályok,hogy igazat kell írni,helyesírási hiba meg ne legyen benne,ennek ellenére én az összes cikk közül,amiket eddig olvastam,nagy részében volt legalább 5 hiba.... :/ nem tudom hogy más is észre vette e,de szerintem a Starity kezd olyan lenni,hogy ha elolvasol egy cikket,nem lehetsz abban 100%-ig biztos,amit ott olvastál,hiszen a neten sok hamis forrás is lehet,nem tudja az író,hogy mi igaz belőle és leírja a pletykákat...
szerintem leírtam mi a véleményem,ne utáljatok,mert csak próbáltam egy picit segíteni (nem dühös hangsúllyal olvasni!ÉRTEM?mert nem voltam dühös) köszönöm hogy ha valaki szánt erre időt!
2013. május 21. 09:49
Igen, ez a gyorsaság egyik hátulütője, x oldal lehozza az esti verziót, míg másoknak, pl. az omg-nek időbe telik kapcsolatba lépni az érintettel, hogy meg is tudja magyarázni. A cikket javítottam.
2013. május 21. 11:32
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Hugikah igazad van és misssha köszi a bővítést, így tényleg más az értelme a cikknek. Amúgy szerintem a starity kezd olyan lenni, mint a velvet.hu, vagy a neon.hu, ami ahelyett, hogy megírná a cikkeket a sztárokról, inkább cikizi és lejáratja őket.
Tisztelet persze a kivételnek, mert azért vannak még jó cikkek is az oldalon.
Tisztelet persze a kivételnek, mert azért vannak még jó cikkek is az oldalon.
2013. május 21. 13:30
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
De bunkó ez a pasi!
2013. május 21. 14:52
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
félcikk féligazság .......................
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: