A Bajos csajok-beli kollégája, Jonathan Bennett egy pólóval fejezte ki, mit gondol Lindsay Lohanről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egykori kollégája űz csúfot Lindsay Lohanből
2013. május 20. 22:30
2013. május 20. 22:37
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Szerintem ezt a pólót viccnek szánta, mert ez a rendőrbácsi elég erősen hasonlít a Monopolyban található "Irány a börtön" mezőhöz.
Ha meg komolyan gondolja, akkor... bocsi, Jonathan, szerettelek a Bajos Csajokban, de LiLo kicsit többre vitte.
2013. május 20. 23:14
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
igen, és akkor ezt nyugodtan hozzá lehet adni a cikkhez:
"Ironikusan fölpróbáltam ezt a pólót, hogy rámutassak mennyire nevetséges a médiamegszállottság vele kapcsolatban. Igazából nagyon boldog vagyok, hogy rehabon van és úgy tűnik jól van. Ő volt az egyik legtehetségesebb fiatal színésznő akivel valaha dolgoztam. [...] Azt akarom hogy jobban legyen. Szomorúvá tesz ha a szikrára és ragyogásra gondolok ami benne van de a függőségei eltakarták. Voltak családtagjaim és barátaim akik mostanában keresztülmentek a rehabon, és amiért sikerült nekik, megváltozott az életük és a legjobb dolog volt számukra. Azt hiszem, és imádkozok, hogy vele is ez fog történni. [...] Én ott vagyok neki. Vissza fog térni és nagy lesz. Csak figyeljetek."
forrás: http://movies.yahoo.com/blogs/movie-talk/fetch-lindsay-lohan-mean-girls-co-star-ironically-190649670.html
és ezt ő maga linkelte be twitteren.
szóval gratulálok megint a félrevezető cikkért (Y)
"Ironikusan fölpróbáltam ezt a pólót, hogy rámutassak mennyire nevetséges a médiamegszállottság vele kapcsolatban. Igazából nagyon boldog vagyok, hogy rehabon van és úgy tűnik jól van. Ő volt az egyik legtehetségesebb fiatal színésznő akivel valaha dolgoztam. [...] Azt akarom hogy jobban legyen. Szomorúvá tesz ha a szikrára és ragyogásra gondolok ami benne van de a függőségei eltakarták. Voltak családtagjaim és barátaim akik mostanában keresztülmentek a rehabon, és amiért sikerült nekik, megváltozott az életük és a legjobb dolog volt számukra. Azt hiszem, és imádkozok, hogy vele is ez fog történni. [...] Én ott vagyok neki. Vissza fog térni és nagy lesz. Csak figyeljetek."
forrás: http://movies.yahoo.com/blogs/movie-talk/fetch-lindsay-lohan-mean-girls-co-star-ironically-190649670.html
és ezt ő maga linkelte be twitteren.
szóval gratulálok megint a félrevezető cikkért (Y)
2013. május 20. 23:14
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Tény, hogy Lindsay-nek kéne némi sitt, ahol nem kivételeznek vele, hanem keményen utasítják hétköznapi dolgok elvégzésére. Viszont ezt nem ez a csóka fogja eldönteni. Amúgy tudom, hogy Lindsayként lett ismert, de amíg így hívják és nem Lindának, sosem fog igazán felnőni.
2013. május 21. 06:55
misssha kommentjét látva már azt mondom, hogy jó ahogyan beszélt róla. Ez a srác nem csinált semmi rosszat, csak a cikk félrevezet...
2013. május 21. 06:57
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Azta ehez nem tudok mit mondani.jo cikk lett.
2013. május 21. 07:17
Jól tette! Gratulálok!!
Egyébként simán megérdemli..
Egyébként simán megérdemli..
2013. május 21. 07:20
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
én imádom ezt a pasit, de ez nagyon csúnya húzás volt tőle...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: