Nagy reményeket fűztek a lelkibeteg indián katona történetéhez, azonban úgy tűnik, hogy nem felelt meg az elvárásoknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
A kritikusoknak sem tetszett Jimmy Picard története
2013. május 20. 14:29
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Pink Carnation @ 2013.05.20. 13:44)
"a film túl nagy hangsúlyt fektet a pszichoanalízisre"- jó fejek a kritikusok, erről szól a film. 
Ők is messze jártak, amikor az észt osztogatták.
A hosszú párbeszédeknek is megvan az értelme, mivel azon keresztül ismeri meg egymást a két férfi...
1 felhasználónak tetszik:
Pink Carnation
2013. május 20. 14:29
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nem tudom mi a történet, de a kritikusok sokszor az ellen vannak, ami mindenki másnak tetszik.
2013. május 20. 14:31
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (mirjam33 @ 2013.05.20. 14:29)
Nem tudom mi a történet, de a kritikusok sokszor az ellen vannak, ami mindenki másnak tetszik.
Ha elolvastad volna a cikket, akkor megtudtad volna, miről szól a film.
2013. május 20. 14:59
|
|
|
Idézet (jadeforme @ 2013.05.20. 14:51)
szerintem eleg szar egy film kell hogy legyen
Te csak tudod. A filmet nem láttad, valószínűleg a cikket sem olvastad el, de kell a hozzászólás, hogy meglegyen az érmed.
Pink Carnation
2013. május 20. 15:15
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Látom ide is megérkeztek az agysebészek.
Nekem személy szerint nagyon felkeltette az érdeklődésemet a film, nagyon érdekes sztorija van, szóval majd mindenképp meg akarom nézni.
Nem értem egyébként, hogy a kritikusok mit púposkodnak itt, általában a hosszabb párbeszédekből és a hosszabb sztoriból lesz meg a nagy "bumm". Nem azt kellett volna figyelniük a nagyokosnak, hogy mi milyen hosszú, hanem hogy a filmnek mi a mondanivalója...
Nekem személy szerint nagyon felkeltette az érdeklődésemet a film, nagyon érdekes sztorija van, szóval majd mindenképp meg akarom nézni.
Nem értem egyébként, hogy a kritikusok mit púposkodnak itt, általában a hosszabb párbeszédekből és a hosszabb sztoriból lesz meg a nagy "bumm". Nem azt kellett volna figyelniük a nagyokosnak, hogy mi milyen hosszú, hanem hogy a filmnek mi a mondanivalója...
Jolie_77
2013. május 20. 15:32
|
|
|
Idézet (Kazuo @ 2013.05.20. 15:15)
Látom ide is megérkeztek az agysebészek.
2013. május 20. 15:56
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Engem az idei felhozatalból leginkább az Only God Forgives, a The Immigrant, és az Inside Llewyn Davis érdekel, ez a Jimmy P. viszont annyira nem hoz lázba. Így látatlanban meg talán nem kellene rögtön szembemenni a kritikusok értékelésével, mert azért a legtöbbjük szerintem nem azon elv szerint gondolkozik, hogy ami túl hosszú, és amiben sokat beszélnek, az csak unalmas lehet.
2013. május 20. 16:04
|
|
|
Idézet (Cannibal3 @ 2013.05.20. 15:56)
Engem az idei felhozatalból leginkább az Only God Forgives, a The Immigrant, és az Inside Llewyn Davis érdekel, ez a Jimmy P. viszont annyira nem hoz lázba. Így látatlanban meg talán nem kellene rögtön szembemenni a kritikusok értékelésével, mert azért a legtöbbjük szerintem nem azon elv szerint gondolkozik, hogy ami túl hosszú, és amiben sokat beszélnek, az csak unalmas lehet.
Az eredeti cikkben ezek az okok álltak, tehát valaki csak ezt nyilatkozhatta.
De még ha nem is nézzük a kritikusok véleményét, amire soha nem adtam egy fikarcnyit sem, akkor sem hinném, hogy nekem a film csalódást okozna.
A történet érdekes, a trailer és a bemutató klippek is tetszettek. Erősen kétlem, hogy Benicio Del Toro csalódást okozna. Kezdetben játszott néhány gyenge filmecskében, azóta viszont sokat fejlődött az ízlése a szerepválasztásban.
A rendezőt és a francia főszereplőt ugyan nem ismerem, de az előbb említett három ok nekem elegendő bizonyíték arra, hogy élvezni fogom minden percét.
2013. május 20. 16:29
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.20. 16:04)
Az eredeti cikkben ezek az okok álltak, tehát valaki csak ezt nyilatkozhatta.
De még ha nem is nézzük a kritikusok véleményét, amire soha nem adtam egy fikarcnyit sem, akkor sem hinném, hogy nekem a film csalódást okozna.
A történet érdekes, a trailer és a bemutató klippek is tetszettek. Erősen kétlem, hogy Benicio Del Toro csalódást okozna. Kezdetben játszott néhány gyenge filmecskében, azóta viszont sokat fejlődött az ízlése a szerepválasztásban.
A rendezőt és a francia főszereplőt ugyan nem ismerem, de az előbb említett három ok nekem elegendő bizonyíték arra, hogy élvezni fogom minden percét.
Én sem gondolom, hogy különösebben rossz film lenne, de az alaptörténet és az előzetes alapján azért elképzelhető nekem, hogy unalmas, vagy érdektelen lesz. Különösen pár igazán ütős, emlékezetes alkotás között tud elveszni egy ilyen.
Az alakítások persze ettől még lehetnek erősek, és előfordul azért a ténylegesen jó színészekkel is, hogy rossz projektet választanak, vagy egy papíron ígéretesnek tűnő film egyszerűen nem működik sem a közönségnél, sem a kritikusoknál.
Az meg nyilván sokat számít, ha az ember kedvenc színésze szerepel az adott filmben, úgy lehet, hogy én is egészen máshogy szemlélném ezt is.
2013. május 20. 16:48
|
|
|
Idézet (Cannibal3 @ 2013.05.20. 16:29)
Én sem gondolom, hogy különösebben rossz film lenne, de az alaptörténet és az előzetes alapján azért elképzelhető nekem, hogy unalmas, vagy érdektelen lesz. Különösen pár igazán ütős, emlékezetes alkotás között tud elveszni egy ilyen.
Az alakítások persze ettől még lehetnek erősek, és előfordul azért a ténylegesen jó színészekkel is, hogy rossz projektet választanak, vagy egy papíron ígéretesnek tűnő film egyszerűen nem működik sem a közönségnél, sem a kritikusoknál.
Az meg nyilván sokat számít, ha az ember kedvenc színésze szerepel az adott filmben, úgy lehet, hogy én is egészen máshogy szemlélném ezt is.
Egyetértek azzal, amit leírtál, ez mind előfordulhat. Abban azonban biztos vagyok, hogy én nem fogok unatkozni egy percig sem.
Cannibal3
2013. május 21. 10:01
|
|
regi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 188407 offline
|
Nem tudom, nem akarok úgy véleményt írni, hogy még csak nem is láttam a filmet.. háát, lehet hogy megfogom nézni, de szerintem kihagyom, ha mindenki ilyen véleménnyel van róla..
2013. május 21. 11:35
|
|
|
Nekem édesmindegy, mit mondanak a kritikusok és a premiervetítés nézői: bízom a kedvenc színészemben és alig várom, hogy lássam a filmet.
De még ha nem is játszana kedvencem a filmben, az érdekes történet miatt akkor is megnézném.
De még ha nem is játszana kedvencem a filmben, az érdekes történet miatt akkor is megnézném.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.