A Billboard Awards legszebb és legrosszabb ruhái
2013. május 20. 14:58
Szerelmes lettem Taylor ruhájába, meg magába Taylor-ba is.
Abszolút Ő volt az est nyertese, de imádtam még Miley ruháját is. Ke$hát meg eleinte fel sem ismertem, de tényleg. Selena pedig most is mesésen festett azon kívül, hogy ez a ruha tényleg nem a legmegfelelőbb választás. Csak úgy ragyogott, ennyi.
2013. május 20. 15:02
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
jennifer morrison szerintem baromi jól nézett ki, taylor swifttel ellentétben...
2013. május 20. 15:03
Az első 2 ruha a legszebb
viszont Stana és Miley ruhája nem jön be :/ Viszont tényleg szép ruhaköltemények születtek
2013. május 20. 15:04
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Tayloré nagyon szép nekem övé tetszett a legjobban,a legrosszabb ruháknál mindegyik nem volt szép
2013. május 20. 15:09
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Shania Twain haja nagyon nagyon tetszik
De egyik ruha se fogott meg
Ott volt Avril és Alyssa is, és bár az ő ruhájuk szerintem jobbak a fentieknél, még az övék se fogtak meg
Ott volt Avril és Alyssa is, és bár az ő ruhájuk szerintem jobbak a fentieknél, még az övék se fogtak meg
2013. május 20. 15:12
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
Jennifer Morrison ruhájával szerintem semmi baj sincs. Nekem nagyon tetszik!
2013. május 20. 15:18
Miley és Taylor ruhája a legjobb, Kesha, Selena és Carly pedig valami borzalom. Nem tudom, mi a problléma Jennifer Morrison ruhájával, nekem tetszik.
Végül Shania ruhája nekem kicsit unalmas.
2013. május 20. 15:21
Shania, még furcsa módon Taylor, Miley és mint sokaknak szerintem Jennifer is jól nézett ki. Kesha szexi (vagy elegáns) és természetes próbált lenni, ehelyett lett visszataszitó és ijesztő. A 2. képen mintha egy foga hiányozna. : D A lábmérete meg mint valami óriás mutáns szörnyé '
Linkelt szöveg
Ja és szerintem Madonna is csini volt a Billboardon ! Hisz lassan 55 évesen nem semmi ilyen lábakkal lenni. : D Bár azt a hálós akármit a derekáról otthon is hagyhatta volna..
Linkelt szöveg
Ja és szerintem Madonna is csini volt a Billboardon ! Hisz lassan 55 évesen nem semmi ilyen lábakkal lenni. : D Bár azt a hálós akármit a derekáról otthon is hagyhatta volna..
2013. május 20. 15:23
Selena ruhája most nekem sem jött be annyira. Nem tudom mi volt vele, de ez nem ő.
Jennifer Morrison ruhája szerintem nem rossz, egyébként Selena Come & Get It klipjében is az a ruha van.
A legjobbakkal nem teljesen értek egyet, Emmy Rossummal és Kelly Rowland ruhája nem igazán tetszik. Miley ruhájával még barátkozom az olyan is-is.
Carly pedig kegyetlen.
Jennifer Morrison ruhája szerintem nem rossz, egyébként Selena Come & Get It klipjében is az a ruha van.
A legjobbakkal nem teljesen értek egyet, Emmy Rossummal és Kelly Rowland ruhája nem igazán tetszik. Miley ruhájával még barátkozom az olyan is-is.
Carly pedig kegyetlen.
2013. május 20. 15:41
Madonna kimaradt a rosszul öltözött emberkék közül. Nem akarom kimondani, hogy nézett ki, mert széttépnek
De inkább illett egy bordélyházba mint a díjátadóra... Biztos elfelejtette mielőtt elindult, hogy most hova is megy.
2013. május 20. 15:44
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
A legjobb szerintem,Tayloré és Haydené!
2013. május 20. 15:46
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Nagyon sokan csinosak voltak!
Selenán most meglepődtem, ő mindig jól szokott kinézni, de ez a ruha nekem nagyon nem tetszik...
2013. május 20. 15:52
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
hát, mondjuk szerintem Carly ruhája szép
2013. május 20. 16:03
|
|
Korean fanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.11. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 199990 offline
|
Tayloré nagyon jól nézett ki. Selenán viszont eléggé meg lepődtem...
2013. május 20. 16:05
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Taylor, Shania és Stana eszméletlenül gyönyörűek *-*
Még mindig nem értem,Miley Cyrusban mi a jó ég lehet szép. Annyira mű, ízléstelen és bűnronda az egész csaj, csak végig kell nézni rajta:a körme hegyéig az ég világon semmi sem szép benne. Nem beszélve az elcseszett arcáról és ki ennek a sminkese, hogy nem érti meg: a vörös rúzs csak keveseknek áll jól!
Még mindig nem értem,Miley Cyrusban mi a jó ég lehet szép. Annyira mű, ízléstelen és bűnronda az egész csaj, csak végig kell nézni rajta:a körme hegyéig az ég világon semmi sem szép benne. Nem beszélve az elcseszett arcáról és ki ennek a sminkese, hogy nem érti meg: a vörös rúzs csak keveseknek áll jól!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: