A Billboard Awards legszebb és legrosszabb ruhái
2013. május 20. 13:27
Taylor ruhája tetszik most a legjobban.
Selena most eléggé mellé lőtt.
Selena most eléggé mellé lőtt.
2013. május 20. 13:28
Miley mit keres a legszebb ruhák között? pedig nm is olyan szép a ruhája!
2013. május 20. 13:29
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Nem értem, Sel miért került a csúnyán öltözött sztárokhoz??? Hiszen meseszép volt!! Nekem Selena ruhája tetszett a legjobban! ♥♥ Meg persze maga, Sel, hiszen gyönyörű volt!
♥ És a haja is jól volt megcsinálva! (:
2013. május 20. 13:32
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nekem most még a rosszul öltözöttek is tetszenek valamennyire.
Amúgy Jennifer Morrison ruhája nem olyan (vagy hasonló), mint amit Selena visel a Come and Get It videoklipben?
2013. május 20. 13:32
Nekem nagyon tetszenek a ruhák főleg Shania Twainé és Selenáé!
2013. május 20. 13:45
|
|
Pandamackóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 202104 offline
|
Taylor kék ruhája volt e lehjobb!
2013. május 20. 13:48
Jennifer ugyanazt a ruhát viselte mint Selena a "Come & Get It" klipjében.Szerintem Selena csodálatosan festett,főleg a haja.A ruhán a neon színű csíkok valóban nem a legjobb ötletnek bizonyosultak de szerintem a cipő,valamint a fellépő ruhája és az utáni való feket mindent vitt.Viszont szerintem tegnap/ma a leszebb Taylor Swift volt.Ez a csodálatos kék ruha,fantasztikusan állt Taylornak.Le a kalappal.
2013. május 20. 13:55
Miley-é és Taylor-é nagyon tetszik. Szerintem az összes közül nekik volt a legszebb a ruhájuk.
2013. május 20. 13:58
nekem anniyra Miley ruhája sem tetszik, de nagyjából egyettértek a listával!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: