A Billboard Awards legszebb és legrosszabb ruhái
2013. május 23. 18:23
|
|
Nóriikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 202124 offline
|
Taylor Swift ruhája nagyon szép.
Selena Gomez haja is szép, és azok a neon színek is tök jók sztem, de hogy lttam az egész ruhát..hááát :/
Ke$ha-tól pedig már megszokhattuk ezt az "égős" stílust..
Selena Gomez haja is szép, és azok a neon színek is tök jók sztem, de hogy lttam az egész ruhát..hááát :/
Ke$ha-tól pedig már megszokhattuk ezt az "égős" stílust..
2013. május 23. 19:33
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Azt nézem, hogy Taayloron mindegy,milyen ruha van, így is-úgy is gyönyörű..Miley meg egészen szép(nem a ruha, a lány). Kesha mindig ég, ez nem is volt olyyan nagyon gáz...Selena ruhája borzalmas, de ezt a tényt (mint mindig) elnyomja a tény, hogy a lány viszont tökéletes...
2013. május 24. 17:38
|
|
Barbyka1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 169239 offline
|
nem is csunyák!!!
2013. május 24. 20:15
Jennifer ruhája *.* Az volt amúgy Selenán a Come & Get it klipjében, annyira szép az a ruha.
2013. május 25. 14:15
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Teljesen egyetértek a listával. Kivéve két ember öltözékét: Miley Cyrus és Emmy Rossum.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: