Kihirdették az idei Billboard nyerteseit
2013. május 20. 11:07
11 jelölést kapott Taylor Swift és hat díjat haza vitt?
2013. május 20. 11:09
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
Justin a legjobb. Ügyes volt.
És Carlynak meg nagyon jó a Call Me Maybe című száma.
És TheDanush igen Justin Bieber a legjobb férfi előadó. Ha egy kicsit is megismernéd akkor rájönnél hogy nem az akinek sokan gondolják. Nagyon tehetséges srác. Az osztályban aki a legjobban utálja rávettem hogy amit elküldök neki számot hallgassa meg és meglepő módon még ő is azt mondta hogy tényleg tud ez a Justin Bieber. Mindegyikre azt mondta hogy jó ez a szám pedig ő utálja a legjobban. Szval ajénlom hallgass meg tőle pár számot és ha megismerted akkor mondj róla véleményt.
És TheDanush igen Justin Bieber a legjobb férfi előadó. Ha egy kicsit is megismernéd akkor rájönnél hogy nem az akinek sokan gondolják. Nagyon tehetséges srác. Az osztályban aki a legjobban utálja rávettem hogy amit elküldök neki számot hallgassa meg és meglepő módon még ő is azt mondta hogy tényleg tud ez a Justin Bieber. Mindegyikre azt mondta hogy jó ez a szám pedig ő utálja a legjobban. Szval ajénlom hallgass meg tőle pár számot és ha megismerted akkor mondj róla véleményt.
2013. május 20. 11:10
Borzalmas ez a felhozatal. Tehetségtelen mitugrászok (tisztelet a kivételnek !), akik minden egyes sablonos, semmitmondó zenéért, albumért dijat kapnak. Akik meg is nyerték az adott dijakat, többnyire nem is abban a stilusban nyomatják. -.-" Taylor country? Bieber legjobb férfi előadó?
1D új előadó?? xD stb.. Szomorú hova jutott a világ zenei téren. Ha össze kéne hasonlitani akár egy 10 évvel ezelőtti ilyen ceremóniával és nyertes, jelölt előadók felhozatalával, akkor látnák mivé lett a világ zenei téren 10 év alatt..
2013. május 20. 11:14
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Ez az "elrendezés". Nem tudunk mit csinálni.
Én látok köztük tehetségeket, leendő tehetségeket stb.
Szerény személyem szerint az emberek tele vannak előítéletekkel, és nem is tudják, hogy akit éppen olyan nagyon gyűlölnek, kicsoda is valójában.
Szerény személyem szerint az emberek tele vannak előítéletekkel, és nem is tudják, hogy akit éppen olyan nagyon gyűlölnek, kicsoda is valójában.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. május 20. 11:17
És ne mondja nekem senki se, hogy Taylor Swift nincs túlhypeolva.
Gratulálok Madonnának, talán az egyetlen, aki tett is azért, ahol tart. Ilyen felhozatalból nem dicsőség győzni, de veszíteni se szégyen. Mennyivel nagyobb presztízs volt már évekkel, de főleg évtizedekkel ezelőtt győzni tehetséges és igazi zenészek, énekesek ellen, mint most tinikedvencek ellen.
2013. május 20. 11:18
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
A legjobb rapelőadó: Nicki Minaj
A legjobb rapalbum: Nicki Minaj, Pink Friday:Roman Reloaded
A legjobb R&B-előadó: Rihanna
A legjobb R&B-album: Rihanna, Unapologetic
A legjobb R&B-dal: Rihanna, Diamonds
Ne poénkodjunk már. Nicki neve alázza a rap műfajt. Hogyan nevezhetjük őt rappernek? Számomra csak a feje tekergetéséhez ért, és ahhoz, hogy hogyan vegye el az étvágyam.
Rihannát kedvelem, de nem R&B előadó. A Diamonds nem R&B dal. Az Unapologetic pedig nem R&B album.
A legjobb rapalbum: Nicki Minaj, Pink Friday:Roman Reloaded
A legjobb R&B-előadó: Rihanna
A legjobb R&B-album: Rihanna, Unapologetic
A legjobb R&B-dal: Rihanna, Diamonds
Ne poénkodjunk már. Nicki neve alázza a rap műfajt. Hogyan nevezhetjük őt rappernek? Számomra csak a feje tekergetéséhez ért, és ahhoz, hogy hogyan vegye el az étvágyam.
Rihannát kedvelem, de nem R&B előadó. A Diamonds nem R&B dal. Az Unapologetic pedig nem R&B album.
2013. május 20. 11:23
Hm... Annyian támadjátok Taylor-t és Justin-t, és ebbe az a legviccesebb, hogy egy ilyen díjátadón, ennyi utálóval szemben, mégis ők vitték a pálmát.
Nagyon nagyon büszke vagyok Justinra, megérdemelte.
És persze Taylornak is gratulálok.
Nicki Minaj, és a One Direction is megérdemelték!
Nagyon nagyon büszke vagyok Justinra, megérdemelte.
És persze Taylornak is gratulálok.
Nicki Minaj, és a One Direction is megérdemelték!
2013. május 20. 11:24
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
gratulálok mindenkinek
2013. május 20. 11:28
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
grat macklemore és ryan lewis
2013. május 20. 11:29
Idézet (matita @ 2013.05.20. 10:51)
1D és JB!
Am hatalmas szégyén, hogy Switecske ennyi díjjat nyert!
Am hatalmas szégyén, hogy Switecske ennyi díjjat nyert!
Már bocs de miért lenne szégyen?
2013. május 20. 11:31
|
|
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline
|
1D és JB <3 <3
Swift kisasszony meg egyet sem érdemelt szerintem meg! -.-
Swift kisasszony meg egyet sem érdemelt szerintem meg! -.-
2013. május 20. 11:33
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
sztem mindenki megérdemelte a díjat mert az összes fantasztikus előadó!!
2013. május 20. 11:35
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Taylor 6dijat te atya gatya.JB.meg 3t.
De a one direction is 3-at <3<3<3<3<3<3
De a one direction is 3-at <3<3<3<3<3<3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.