A Vámpírnaplók 4. évadának 10 legmegrázóbb pillanata
2013. július 10. 14:20
Az volt a legrosszabb, amikor Jeremy meghalt. Meg az utolsó rész vége is durva volt.
2013. július 10. 22:48
|
Stefan Elena 4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 205807 offline
|
remélem hogy Stefan és Elena az 5. évadban újra összejönnek imádom őket!!!! (Elena jobban összeillik Stefan-nal mint Damon-nel szerintem)
2013. július 19. 23:47
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Kövezzetek meg,de láttam már jobb évadot is.Nekem például a második a kedvencem,bármelyik részt szivesen nézem meg újra és újra.Az első két évad olyan "könnyed" volt,Nem volt erőltetett,még a harmadik is elment,voltak benne nagyon jó pillanatok,ahogy a negyedikben,de néha már túl erőltetettnek éreztem ilyenekkel hogy gyógyír meg stb,stb...Imádom a vámpírnaplókat,de szerintem öt évad pont elég lenne,nem kéne tovább húzni.Remélem visszakapjuk a stelena párost is,szerintem ők ketten jobban összeillenek,bár most elég nehéz lesz,hiszen Damon gerincre vágta Elenát(BOCS,EZT NME HAGYHATTAM KI:)
2013. augusztus 01. 02:17
|
|
martinalovasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 207520 offline
|
Egyáltalán nem örülök annak, hogy Elena most Damonnal került össze, sokkal aranyosabbak voltak Stefannal, én csak remélni tudom, hogy a sorozatban még láthatjuk őket újra együtt. Sajnálom, hogy Katharina kapta meg a gyógyírt, mert egyszerűen imádtam, amilyen volt .. Elenának jobban örültem volna, ha ő kapja, de bizonyára akkor nem lett volna érdekes az egész.
2013. augusztus 01. 16:49
|
|
henike0129új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 204949 offline
|
én már nagyon várom az ötödik évadot
kíváncsi leszek mi lesz Katherine-nel
kíváncsi leszek mi lesz Katherine-nel
2013. augusztus 15. 17:08
|
|
MissForeverYoungúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 209207 offline
|
úgyvárom az 5 évadoot :$$
a legszomorúbb az volt, amikor Jeremy meghalt.
(
egéybként én imádom Katherine-t, kár h ő kapta a gyógyír-t , jó volt vámpírnak. De szerintem utána még lehet megint vámpír csak mindent előről kell kezdenie (pl. nem lesz olyan erős meg a vasfű is hatni fog rás tb..)
a legszomorúbb az volt, amikor Jeremy meghalt.
egéybként én imádom Katherine-t, kár h ő kapta a gyógyír-t , jó volt vámpírnak. De szerintem utána még lehet megint vámpír csak mindent előről kell kezdenie (pl. nem lesz olyan erős meg a vasfű is hatni fog rás tb..)
2013. szeptember 22. 11:58
Kár, hogy Jeremy meghalt:(((
Várom az 5. évadot...
Várom az 5. évadot...
2013. szeptember 23. 20:56
jövő pénteken már elméletben fent lesz egy oldalon az 5.évad első része mertláttam hogy azt írta 10-11 nap múlva...
2014. augusztus 03. 03:21
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Ez az egész egy ideje annyira zanzásítva van, mintha az atomerőmű nem is Csernobilban robbant volna fel, hanem a díszletek között, vagy Julie Plec mellett, forgatókönyvírás közben.
És mégis nagyon szeretem még mindig ezt a sorozatot.
És mégis nagyon szeretem még mindig ezt a sorozatot.
2014. szeptember 14. 13:14
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
Imádom ezt az évadot
2014. szeptember 14. 18:20
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Még csak a 3.évadnál tartok de nem bírok leállni ez egyszerűen eszméletlen!Köszönöm a színészeknek ezt a profi munkát!Nélkülük nem lennének igaziak a napjaim <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: