Starity

A Vámpírnaplók 4. évadának 10 legmegrázóbb pillanata

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 20. 16:10 #61
- törölt felhasználó -    
egyre izgalmasabb
2013. május 20. 16:10 #62
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Delena always and forever <3
így annyira senki sem halt meg, Jeremy legalább él, ha Bonnie szellem lesz, akkor tulajdonképpen őt sem vették ki a sorozatból.
2013. május 20. 16:19 #63
- törölt felhasználó -    
Eddig a 4. évad tetszett a legjobban.Az utolsó részt imádtam,visszatért Alaric,Lexi és Jeremy is aminek rendkívül örültem,mert mindhárman már nagyon hiányoztak.Vártam,hogy mi fog történni az évadzáróban Klaus-val és Caroline-val,de újra csalódtam,remélem az 5. évadban azért lesz köztük valami.Nagyon tetszett Katherine és Elena "harca" és az is,hogy Katherine kapta végül a gyógyírt. A Delenás jelenetnél pedig már sírtam.Már izgatottan várom már az 5. évadot.
2013. május 20. 16:21 #64
mogyiii
mogyiii
visszatérő vendég

StátuszMinden álom álma, hogy valóra váljon! ^^
Hozzászólás: 107
Csatolások: 0
Azonosító: 183458
ááááá.... mikor jön már az 5? hogy fogom kibírni ezt novembrig?
2013. május 20. 18:07 #65
csabi1984
csabi1984
visszatérő vendég
Hozzászólás: 200
Azonosító: 51328
Alaric visszatérhetne főtagként smileeee.gif) Rebekaht nagyon megkedveltem. Azon tünödtem,hogy az évad eleje óta egy 180 fokot fordult a karaktere. viszon amikor Elena lett a "gomnosz"na akkor majdnem leütöttem a TV-t smileeee.gif))Elmondtam minden szépnek-és jónak :PPP
2013. május 20. 18:12 #66
Bettyna
Bettyna
visszatérő vendég
Hozzászólás: 430
Csatolások: 58
Azonosító: 68370
A negyedik évad egy hullámvasút volt számomra. Volt, hogy izgalmas volt, figyelemfelkeltő és volt, amikor majd elaludtam rajta, de összességében szerintem nagyon jó lett.
Én kifejezetten örülök, hogy Rebekah és Matt közel került egymáshoz. ^^
Tetszett az évadzáróban az a kis Klaus-Caroline puszis jelenet. Remélem a következő évadban összejönnek. heart.gif Örülök, hogy nem kapkodják el a Klaroline-t. Nagyon szépen halad a történetük. biggrin.gif
Várható volt, hogy Delena lesz az évad végén, fura lett volna számomra, ha nem így történt volna. Elméletileg a kötődés az érzelmeket nem befolyásolja, csak a tetteket. (Tyler sem szeretett bele Klausba..) Szóval ez szerintem adott volt.
Jeremynek örülök. Bonnie-t kicsit sajnálom, de szerintem már unalmas volt, hogy őt mindig csak azért vették elő, mert ő volt ott az egyetlen boszi, és varázsoljon.
Hayley terhességének nagyon nem örülök. Azért kíváncsi vagyok Caroline arcára, mikor megtudja.xD
Ez a "Stefan Silas hasonmása" dolog pedig nagyon meglepett. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni.
Kat remélem, hogy összejön Elijah-val, szerintem összeillenek. Úgy érzem Kat mellette sokkal jobb ember. Vicces, hogy embert írtam.. hisz most már tényleg ember. Erre a szálra is nagyon kíváncsi leszek. Vajon meddig fogja emberként bírni?
Nagyon várom már az 5. évadot!*__*
Kicsit hosszúra sikeredett. Bocsi. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Katuss14
2013. május 20. 18:15 #67
Katuss14
Katuss14
visszatérő vendég

Státusz~A fájdalom nem múlik el csak idővel a részeddé válik.~ TWD
Hozzászólás: 103
Csatolások: 13
Azonosító: 199587
Igen nagyon sok minden történt a 4. évadba. Nekem a legnagyobb meglepetés az volt, hogy Silas hasommása Stefannak.. Nagyon meglepődtem és kíváncsi vagyok a fojtatásra.. biggrin.gifD thumbsup.gif
2013. május 20. 18:21 #68
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
Nekem a legmegrázóbb Bonnie halála volt, Jeremye is nagyon megrémitett de a végén ő "feltámadt" de Bonnie már nem. Aztán annyira sajnálom, hogy szakitott Elena és Stefan, hisz Damon singlin érdekesebb volt smileeee.gif de , hogy Stefan Silas hasonmása az már csak hab a tortán.
2013. május 20. 20:19 #69
- törölt felhasználó -    
Jeremy halála nagyon meglepett, de most újra 'él' vagy mi szóval örülök:)).. de Bonnie.. sad.gif(Delena♥ A Silas-Stefan dolgot még mostsem fogtam fel!Nem tudom hogy leszek kíbírni vagy 5 hónapot.. #TVD♥
2013. május 20. 20:59 #70
biacica98
biacica98
új tag

StátuszLive While We're Young♥
Hozzászólás: 99
Azonosító: 164805
Imádtam ezt az évadot..volt, hogy sírtam rajta vagy nevettem. A legjobb rész számomra a Delena Momentsek voltak ..biggrin.gifD Nemhiába ♥ ♥
2013. május 20. 21:37 #71
dorii_TVD
dorii_TVD
Downer™

StátuszIs it too late to change the name?
Hozzászólás: 1755
Csatolások: 1686
Azonosító: 184868
Szuper évad volt, alig várom a következőt. heart.gif
2013. május 21. 14:47 #72
- törölt felhasználó -    
Szuper évad volt várom a következőt heart.gif

alig várom már !
2013. május 21. 15:07 #73
zsozsi08
zsozsi08

Státusz"He's your first love.-I intend to be your last"
Hozzászólás: 545
Azonosító: 195069
2, 5, 8, 9 a legmegrázóbb!!! (Delena a legjobb!!!)
2013. május 21. 15:32 #74
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
Hozzászólás: 1415
Csatolások: 15
Azonosító: 164042
Szerintem a második évadnal, vagy legfeljebba harmadiknál meg kellett volna húzni egy bizonyos vonalat. A 4. évad tényleg rossz volt. A végefelé persze adtak valami közölhetőt nekünk, de azt se a sztori által. Inkább show, látványosság. Meghúzunk egy vonalat s azt mondjuk hogy kész, stopp. Onnan tovább új irányt vesz a történet. Mert így azt mondom kabaré volt az egész. Tőlem Elenát is megölhették volna, akkor se tudtak volna már valami iszonyat sírós halált bemutatni blink.gif Nem igaz, hogy csak a szereplők gyilkolászásában van értelme folytatni. Annyira jó sztori volt az egész vámpírnaplók cry.gif Belegondolok, Elena, meg a hasonmás jelentése meg Damon, úú heart.gif Aztán idiótasággá fajult az egész. Bár bugyuta húzás volt ilyen komoly értelmet adni a hasonmás létezésének, de még azért a második évad k*rva jó volt good.gif A legjobb az összes közül meghajolo.gif Az ősök, az áldozat, vérfarkasok wub.gif Nem a sztorival van baj, nem az az idegesítő, hanem ez az amerikai minta, ami alapján a sorozatokat készítik think.gif Annyiban áll ez az egész hogy főszereplő valahogy mindig megússza. A történet csavarj mindig egy közeli halála. A történetnek nincs önálló varázsa csak az érzelmi dráma kifejezésének eszköze, na meghogy állandóan új szereplők és új történet minden évadnak. Ez lenne kábé a gagyi amerikai sorozatkészítő minta. Nekem is a Gossip Girl jutott eszembe. A végén már azt számolgattam hogy egyedül Selena nem járt Chuckal. A többi legalább 10 verzió már megvolt. De a kérdésem az, hogy Miért?? Miért nem lehetne simán hozni a színvonalat, és tartani a sorozatot. így csak fölösleges filmet gyártanak amiből van elég. Miért kell minden sorozatot zátonyra futtatni? Nem igaz hogy annyira szar író lenne Julie és társai hogy nem tudnának valami izgalmasat és legfőképpen nem ennyire béna történetet összehozni. Megannyi lehetőség volt, nagyon rossz irányt választottak. És a könyv? mad.gif Ahhoz minek kell ragaszkodni? Elena vámpírtranszformját arra fogátk hogy a könyvbe is így van. Ha egyszer eddig se ragaszkodtak hozza, akkor csak gondot okoz hogy próbáljanak most igazodni a kö lazy.gif nyv szerint.
Az Originals ötletéből is tükröződik a hajtsunkebbőlispénzt szokvány.Mégis azt hiszem inkább azt fogom nézni mert két kedvenc mégnemelcs*szett karakteremet odaköltöztették. Gondolom abból is tartanak egy-két jó évadot amit ki nem hagynék biggrin.gif s majd keverik a szezont a fazonnal. Ha már lesz igény rea hi.gif
Összeségében szeretem és mindig is szeretni fogom a vámpírnaplókat. 4 éven keresztül követtem eléggé rendszereséggel hétrő-hétre várva kitárt karokkal és nagy izgalommal. Idegesít hogy ez a dolog annyira elcs*szetté vált hogy kicsit furcsa végiggondolni help.gif Remélem ezzel a készítők is tisztában vannak és egy nyavalygás mentes, igazi vámpírnapló évadot kreálnak nekünk jövőre, amire azt hiszem most a rajongóknak inkábbb szükségük van. wub3.gif
2013. május 21. 15:57 #75
Irina
Irina
új tag

Státuszwe are who we are
Hozzászólás: 59
Azonosító: 192567
Nekem az évadban a Caroline és Klaus jelenetek tetszettek a legjobban. Az utolsó részben annyira szép volt a közös jelenetük! És szerintem a legváratlanabb dolog az volt, amikor Jeremy meghalt... Arra nem számítottam. Viszont az érezhető volt, hogy Elena Damont fogja választani. Legalábbis én reménykedtem benne... smileeee.gif
2013. május 21. 16:10 #76
orion.anna
orion.anna
visszatérő vendég
Hozzászólás: 148
Azonosító: 60019
Elolvasva ezt a cikket nem bánom, hogy kaszáltam.
2013. május 21. 16:46 #77
manócska98
manócska98

Státusz"If life gives you lemons, make lemonade! :D"
Hozzászólás: 629
Csatolások: 48
Azonosító: 143398
hú hát az biztos hogy egyre jobbak lesznek az évadok a 4.-ben aztán volt minden amit várhat az mber ettől a sorozattól szerintem
2013. május 21. 16:52 #78
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
JAAAAJ Koszonom a cikket smileeee.gif Vegig razott a hideg!

1. Sirtam! Ugy bekonnyeztem..sad.gif Stefaon vagyok, habar mar Delenat akartam, de Stefant megsirattam parszor ebben az evadban

2. Juj pont Ed Sheeran dala ment..hat az nagyon romantikus resz volt smileeee.gif a szivemet a torkomban ereztem smileeee.gif

3. Imadom Klaust...de nagyon nem tetszett ez a lepese :/ Bar valahol nem meglepo tole.

4. Egyik Stefam-Rebekah pillanatnak orultem smileeee.gif Hiszen Stefan szivbanatos volt es Rebekahra is rafert biggrin.gif

5. Na itt meg sirtam egy sort smileeee.gif Koszonhetjuk kedves Katherine-nek biggrin.gif de tudtam hogy fogjuk meg latni Jeremyt smileeee.gif <3

6. Nekem ebbe az volt a durva, hogy Klaustol..es Klaus milyen hidegen kezelte.

7. Bonnie mindig felaldozo volt.. es persze, hogy igy lett, mivel Jeremyt visszahozta, mindenki (majdnem) boldog, de valami kellett, hogy nelegyen minden jo smileeee.gif

8. Igazabol es is erdekes volt, de ha nem teszi..megoli Elenat. Es vicces lesz a leggonoszabb vampircsaj emberkent.. biggrin.gif

9. Nem meglepo...sajnos ez nalam ilyen pozitiv es negativ is egyben. Mert: Damon vegre megkapta a lanyt, es kiderult Elena nem csak kotodes miatt volt vele. De Stefanon mindig sirok. Annyira jo 'embernek' tartom..azaz jo a lelke, de remelem majd kovi evadban kap valaki kedveset, mar ha kiszabadul a to melyerol ahova dobtak, es igy elerunk az utso ponthoz;

10. Ezt sose gondoltam volna! smileeee.gif Persze hogy nem tudtuk volna ugy befejezni az evadot, hogy Stefan csak utazni megy egyet...szerencsetlennel kellett valami pluszszar tortennie smileeee.gif Hat erre nagyon kivancsi leszek.

Addig is kibirom nelkule, mert jon a PLL uj evad, na meg Teen Wolf is smileeee.gif <3
2013. május 21. 16:54 #79
- törölt felhasználó -    
Minek vontatják eddig ezt a sorozatot? Az első három évad még úgy ahogy jó volt, de most már csak összecsapott, igénytelen munkákat látok, szóval valaki igazán elmagyarázhatná, hogy mit esznek még mindig ezen a sorozaton..
2013. május 21. 17:21 #80
szaboniki
szaboniki
visszatérő vendég

StátuszTVD forever <3 I love Ian Somerhalder *-*
Hozzászólás: 331
Azonosító: 132520
Egyik legjobb évad volt <3 Várom a kövit smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!