A Vámpírnaplók 4. évadának 10 legmegrázóbb pillanata
2013. május 20. 16:19
Eddig a 4. évad tetszett a legjobban.Az utolsó részt imádtam,visszatért Alaric,Lexi és Jeremy is aminek rendkívül örültem,mert mindhárman már nagyon hiányoztak.Vártam,hogy mi fog történni az évadzáróban Klaus-val és Caroline-val,de újra csalódtam,remélem az 5. évadban azért lesz köztük valami.Nagyon tetszett Katherine és Elena "harca" és az is,hogy Katherine kapta végül a gyógyírt. A Delenás jelenetnél pedig már sírtam.Már izgatottan várom már az 5. évadot.
2013. május 20. 18:07
|
csabi1984visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.02. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 51328 offline
|
Alaric visszatérhetne főtagként
) Rebekaht nagyon megkedveltem. Azon tünödtem,hogy az évad eleje óta egy 180 fokot fordult a karaktere. viszon amikor Elena lett a "gomnosz"na akkor majdnem leütöttem a TV-t
))Elmondtam minden szépnek-és jónak :PPP
2013. május 20. 18:12
|
|
Bettynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 430 Csatolások: 58 Azonosító: 68370 offline
|
A negyedik évad egy hullámvasút volt számomra. Volt, hogy izgalmas volt, figyelemfelkeltő és volt, amikor majd elaludtam rajta, de összességében szerintem nagyon jó lett.
Én kifejezetten örülök, hogy Rebekah és Matt közel került egymáshoz. ^^
Tetszett az évadzáróban az a kis Klaus-Caroline puszis jelenet. Remélem a következő évadban összejönnek.
Örülök, hogy nem kapkodják el a Klaroline-t. Nagyon szépen halad a történetük.
Várható volt, hogy Delena lesz az évad végén, fura lett volna számomra, ha nem így történt volna. Elméletileg a kötődés az érzelmeket nem befolyásolja, csak a tetteket. (Tyler sem szeretett bele Klausba..) Szóval ez szerintem adott volt.
Jeremynek örülök. Bonnie-t kicsit sajnálom, de szerintem már unalmas volt, hogy őt mindig csak azért vették elő, mert ő volt ott az egyetlen boszi, és varázsoljon.
Hayley terhességének nagyon nem örülök. Azért kíváncsi vagyok Caroline arcára, mikor megtudja.xD
Ez a "Stefan Silas hasonmása" dolog pedig nagyon meglepett. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni.
Kat remélem, hogy összejön Elijah-val, szerintem összeillenek. Úgy érzem Kat mellette sokkal jobb ember. Vicces, hogy embert írtam.. hisz most már tényleg ember. Erre a szálra is nagyon kíváncsi leszek. Vajon meddig fogja emberként bírni?
Nagyon várom már az 5. évadot!*__*
Kicsit hosszúra sikeredett. Bocsi.
Én kifejezetten örülök, hogy Rebekah és Matt közel került egymáshoz. ^^
Tetszett az évadzáróban az a kis Klaus-Caroline puszis jelenet. Remélem a következő évadban összejönnek.
Várható volt, hogy Delena lesz az évad végén, fura lett volna számomra, ha nem így történt volna. Elméletileg a kötődés az érzelmeket nem befolyásolja, csak a tetteket. (Tyler sem szeretett bele Klausba..) Szóval ez szerintem adott volt.
Jeremynek örülök. Bonnie-t kicsit sajnálom, de szerintem már unalmas volt, hogy őt mindig csak azért vették elő, mert ő volt ott az egyetlen boszi, és varázsoljon.
Hayley terhességének nagyon nem örülök. Azért kíváncsi vagyok Caroline arcára, mikor megtudja.xD
Ez a "Stefan Silas hasonmása" dolog pedig nagyon meglepett. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni.
Kat remélem, hogy összejön Elijah-val, szerintem összeillenek. Úgy érzem Kat mellette sokkal jobb ember. Vicces, hogy embert írtam.. hisz most már tényleg ember. Erre a szálra is nagyon kíváncsi leszek. Vajon meddig fogja emberként bírni?
Nagyon várom már az 5. évadot!*__*
Kicsit hosszúra sikeredett. Bocsi.
1 felhasználónak tetszik:
Katuss14
2013. május 20. 18:15
|
|
Katuss14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 103 Csatolások: 13 Azonosító: 199587 offline
|
Igen nagyon sok minden történt a 4. évadba. Nekem a legnagyobb meglepetés az volt, hogy Silas hasommása Stefannak.. Nagyon meglepődtem és kíváncsi vagyok a fojtatásra..
D
2013. május 20. 18:21
|
|
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2133 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline
|
Nekem a legmegrázóbb Bonnie halála volt, Jeremye is nagyon megrémitett de a végén ő "feltámadt" de Bonnie már nem. Aztán annyira sajnálom, hogy szakitott Elena és Stefan, hisz Damon singlin érdekesebb volt
de , hogy Stefan Silas hasonmása az már csak hab a tortán.
2013. május 20. 20:19
Jeremy halála nagyon meglepett, de most újra 'él' vagy mi szóval örülök:)).. de Bonnie..
(Delena♥ A Silas-Stefan dolgot még mostsem fogtam fel!Nem tudom hogy leszek kíbírni vagy 5 hónapot.. #TVD♥
2013. május 21. 14:47
Szuper évad volt várom a következőt
alig várom már !
alig várom már !
2013. május 21. 15:32
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Szerintem a második évadnal, vagy legfeljebba harmadiknál meg kellett volna húzni egy bizonyos vonalat. A 4. évad tényleg rossz volt. A végefelé persze adtak valami közölhetőt nekünk, de azt se a sztori által. Inkább show, látványosság. Meghúzunk egy vonalat s azt mondjuk hogy kész, stopp. Onnan tovább új irányt vesz a történet. Mert így azt mondom kabaré volt az egész. Tőlem Elenát is megölhették volna, akkor se tudtak volna már valami iszonyat sírós halált bemutatni
Nem igaz, hogy csak a szereplők gyilkolászásában van értelme folytatni. Annyira jó sztori volt az egész vámpírnaplók
Belegondolok, Elena, meg a hasonmás jelentése meg Damon, úú
Aztán idiótasággá fajult az egész. Bár bugyuta húzás volt ilyen komoly értelmet adni a hasonmás létezésének, de még azért a második évad k*rva jó volt
A legjobb az összes közül
Az ősök, az áldozat, vérfarkasok
Nem a sztorival van baj, nem az az idegesítő, hanem ez az amerikai minta, ami alapján a sorozatokat készítik
Annyiban áll ez az egész hogy főszereplő valahogy mindig megússza. A történet csavarj mindig egy közeli halála. A történetnek nincs önálló varázsa csak az érzelmi dráma kifejezésének eszköze, na meghogy állandóan új szereplők és új történet minden évadnak. Ez lenne kábé a gagyi amerikai sorozatkészítő minta. Nekem is a Gossip Girl jutott eszembe. A végén már azt számolgattam hogy egyedül Selena nem járt Chuckal. A többi legalább 10 verzió már megvolt. De a kérdésem az, hogy Miért?? Miért nem lehetne simán hozni a színvonalat, és tartani a sorozatot. így csak fölösleges filmet gyártanak amiből van elég. Miért kell minden sorozatot zátonyra futtatni? Nem igaz hogy annyira szar író lenne Julie és társai hogy nem tudnának valami izgalmasat és legfőképpen nem ennyire béna történetet összehozni. Megannyi lehetőség volt, nagyon rossz irányt választottak. És a könyv?
Ahhoz minek kell ragaszkodni? Elena vámpírtranszformját arra fogátk hogy a könyvbe is így van. Ha egyszer eddig se ragaszkodtak hozza, akkor csak gondot okoz hogy próbáljanak most igazodni a kö
nyv szerint.
Az Originals ötletéből is tükröződik a hajtsunkebbőlispénzt szokvány.Mégis azt hiszem inkább azt fogom nézni mert két kedvenc mégnemelcs*szett karakteremet odaköltöztették. Gondolom abból is tartanak egy-két jó évadot amit ki nem hagynék
s majd keverik a szezont a fazonnal. Ha már lesz igény rea
Összeségében szeretem és mindig is szeretni fogom a vámpírnaplókat. 4 éven keresztül követtem eléggé rendszereséggel hétrő-hétre várva kitárt karokkal és nagy izgalommal. Idegesít hogy ez a dolog annyira elcs*szetté vált hogy kicsit furcsa végiggondolni
Remélem ezzel a készítők is tisztában vannak és egy nyavalygás mentes, igazi vámpírnapló évadot kreálnak nekünk jövőre, amire azt hiszem most a rajongóknak inkábbb szükségük van.
Az Originals ötletéből is tükröződik a hajtsunkebbőlispénzt szokvány.Mégis azt hiszem inkább azt fogom nézni mert két kedvenc mégnemelcs*szett karakteremet odaköltöztették. Gondolom abból is tartanak egy-két jó évadot amit ki nem hagynék
Összeségében szeretem és mindig is szeretni fogom a vámpírnaplókat. 4 éven keresztül követtem eléggé rendszereséggel hétrő-hétre várva kitárt karokkal és nagy izgalommal. Idegesít hogy ez a dolog annyira elcs*szetté vált hogy kicsit furcsa végiggondolni
2013. május 21. 15:57
|
|
Irinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 192567 offline
|
Nekem az évadban a Caroline és Klaus jelenetek tetszettek a legjobban. Az utolsó részben annyira szép volt a közös jelenetük! És szerintem a legváratlanabb dolog az volt, amikor Jeremy meghalt... Arra nem számítottam. Viszont az érezhető volt, hogy Elena Damont fogja választani. Legalábbis én reménykedtem benne...
2013. május 21. 16:10
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Elolvasva ezt a cikket nem bánom, hogy kaszáltam.
2013. május 21. 16:46
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
hú hát az biztos hogy egyre jobbak lesznek az évadok a 4.-ben aztán volt minden amit várhat az mber ettől a sorozattól szerintem
2013. május 21. 16:52
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
JAAAAJ Koszonom a cikket
Vegig razott a hideg!
1. Sirtam! Ugy bekonnyeztem..
Stefaon vagyok, habar mar Delenat akartam, de Stefant megsirattam parszor ebben az evadban
2. Juj pont Ed Sheeran dala ment..hat az nagyon romantikus resz volt
a szivemet a torkomban ereztem
3. Imadom Klaust...de nagyon nem tetszett ez a lepese :/ Bar valahol nem meglepo tole.
4. Egyik Stefam-Rebekah pillanatnak orultem
Hiszen Stefan szivbanatos volt es Rebekahra is rafert
5. Na itt meg sirtam egy sort
Koszonhetjuk kedves Katherine-nek
de tudtam hogy fogjuk meg latni Jeremyt
<3
6. Nekem ebbe az volt a durva, hogy Klaustol..es Klaus milyen hidegen kezelte.
7. Bonnie mindig felaldozo volt.. es persze, hogy igy lett, mivel Jeremyt visszahozta, mindenki (majdnem) boldog, de valami kellett, hogy nelegyen minden jo
8. Igazabol es is erdekes volt, de ha nem teszi..megoli Elenat. Es vicces lesz a leggonoszabb vampircsaj emberkent..
9. Nem meglepo...sajnos ez nalam ilyen pozitiv es negativ is egyben. Mert: Damon vegre megkapta a lanyt, es kiderult Elena nem csak kotodes miatt volt vele. De Stefanon mindig sirok. Annyira jo 'embernek' tartom..azaz jo a lelke, de remelem majd kovi evadban kap valaki kedveset, mar ha kiszabadul a to melyerol ahova dobtak, es igy elerunk az utso ponthoz;
10. Ezt sose gondoltam volna!
Persze hogy nem tudtuk volna ugy befejezni az evadot, hogy Stefan csak utazni megy egyet...szerencsetlennel kellett valami pluszszar tortennie
Hat erre nagyon kivancsi leszek.
Addig is kibirom nelkule, mert jon a PLL uj evad, na meg Teen Wolf is
<3
1. Sirtam! Ugy bekonnyeztem..
2. Juj pont Ed Sheeran dala ment..hat az nagyon romantikus resz volt
3. Imadom Klaust...de nagyon nem tetszett ez a lepese :/ Bar valahol nem meglepo tole.
4. Egyik Stefam-Rebekah pillanatnak orultem
5. Na itt meg sirtam egy sort
6. Nekem ebbe az volt a durva, hogy Klaustol..es Klaus milyen hidegen kezelte.
7. Bonnie mindig felaldozo volt.. es persze, hogy igy lett, mivel Jeremyt visszahozta, mindenki (majdnem) boldog, de valami kellett, hogy nelegyen minden jo
8. Igazabol es is erdekes volt, de ha nem teszi..megoli Elenat. Es vicces lesz a leggonoszabb vampircsaj emberkent..
9. Nem meglepo...sajnos ez nalam ilyen pozitiv es negativ is egyben. Mert: Damon vegre megkapta a lanyt, es kiderult Elena nem csak kotodes miatt volt vele. De Stefanon mindig sirok. Annyira jo 'embernek' tartom..azaz jo a lelke, de remelem majd kovi evadban kap valaki kedveset, mar ha kiszabadul a to melyerol ahova dobtak, es igy elerunk az utso ponthoz;
10. Ezt sose gondoltam volna!
Addig is kibirom nelkule, mert jon a PLL uj evad, na meg Teen Wolf is
2013. május 21. 16:54
Minek vontatják eddig ezt a sorozatot? Az első három évad még úgy ahogy jó volt, de most már csak összecsapott, igénytelen munkákat látok, szóval valaki igazán elmagyarázhatná, hogy mit esznek még mindig ezen a sorozaton..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.