A legsikeresebb videoklipek: Britney Spears
2013. május 19. 21:08
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Áhj, de nem akartam ezt a cikket.
(Persze nem a cikk íróját akarom kritizálni mert formailag amúgy kiváló cikk lett) Milyen Britney Spears klipválogatás az, amelyik nem sorakoztatja fel pl. a Toxic-ot? Ja igen, a nézettségi. A felsoroltak közül szerintem a legjobb klip a Womanizer-é na meg ugye a BOMT-é. A Till the World Ends-jét még csak csak bírom, de az I Wanna Go és a Scream&Shout klipjét már kevésbé. Utóbbi úgy, ahogy van primitív és egy nagy darab hülyeség. Az egészben az egyetlen pozitív dolog, hogy Brit gyönyörű benne. Ezért nem bírom ezeket a klipválogatásos cikkeket: az egész olyan szubjektív, főleg ha mai előadókról van szó.
Az én Britney-kliplistám:
1. Toxic
2. Overprotected
3. I'm a Slave 4 U
4. Womanizer
5. Me Against the Music
1. Toxic
2. Overprotected
3. I'm a Slave 4 U
4. Womanizer
5. Me Against the Music
2013. május 19. 21:09
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem az összes száma tetszik Britney-nek.
2013. május 19. 21:10
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.05.19. 21:08)
Áhj, de nem akartam ezt a cikket.
(Persze nem a cikk íróját akarom kritizálni mert formailag amúgy kiváló cikk lett) Milyen Britney Spears klipválogatás az, amelyik nem sorakoztatja fel pl. a Toxic-ot? Ja igen, a nézettségi. A felsoroltak közül szerintem a legjobb klip a Womanizer-é na meg ugye a BOMT-é. A Till the World Ends-jét még csak csak bírom, de az I Wanna Go és a Scream&Shout klipjét már kevésbé. Utóbbi úgy, ahogy van primitív és egy nagy darab hülyeség. Az egészben az egyetlen pozitív dolog, hogy Brit gyönyörű benne. Ezért nem bírom ezeket a klipválogatásos cikkeket: az egész olyan szubjektív, főleg ha mai előadókról van szó.
1. Toxic
2. Overprotected
3. I'm a Slave 4 U
4. Womanizer
5. Me Against the Music

1. Toxic
2. Overprotected
3. I'm a Slave 4 U
4. Womanizer
5. Me Against the Music
Megszólalt a Mester
2013. május 19. 21:10
Hol a Toxic ? Tőle az a legnagyobb sláreg...nincs aki ne ismerné
2013. május 19. 21:11
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.19. 21:10)
Megszólalt a Mester 
Cselekednem kellett, hívott a kötelesség.
2013. május 19. 21:12
Britney mindig is fantasztikus klippeket készített.Nekem a legjobban még is az "Everytime" tetszik.
2013. május 19. 21:29
Kár, hogy a "sikeresség" majdnem egyet jelent a népszerűséggel és a nézettséggel. A Baby one more Time ezek közül igazán korszakalkotó. Brit ekkor divatba hozta az old school egyenruhát és ezzel ikonikussá is vált. A Womanizer klipet is szeretem a dalt már kevésbé. Toxic, Lucky, Me Against the Music, Sometimes, Oops! I did it Again, Stronger - szerintem ezek sokkal ikonikusabbak és sokkal inkább köthetőek Britneyhez (persze nem a divatrajongók számára, mert abból akad belőlük bőven). A maguk idejében ezek a klipek sokkal sikeresebbek voltak a zenecsatornákon, slágerlistákon, amikor még zenei műsorokat és videóklipeket sugároztak a zenecsatornák, nem pedig ostoba, kamu realityket és primitív műsorokat.
2013. május 19. 22:00
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Szomorú, hogy a Scream and Shout is felkerült a listára. Fogadni mertem volna, hogy a Toxic benne lesz. Hát, mégsem.
Sajnálom, hogy nézettebbek az újabb klipjei, mint a "régiek". Régebben a dalai is, és a kisfilmjei is jobbak voltak.
Sajnálom, hogy nézettebbek az újabb klipjei, mint a "régiek". Régebben a dalai is, és a kisfilmjei is jobbak voltak.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. május 19. 23:00
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én egytől egyig imádom a dalait, nekem eddig még nem okozott csalódást, avval egyet kell értenem, hogy a régebbiek nagyobb szenzációk, de én az újabbakat is szívesen hallgatom. Szeretem Britney hangját.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.