Európa-szerte hódít a Kedvesem
2013. május 20. 20:36
Húúú....nagyon jók lettek a feldolgozások.
Nem gondoltam volna hogy ekkora nagy sikere lesz...de nagyon örülök.
Nagy grat ByeAlex!
)) X
2013. május 20. 21:35
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
De tuti! Nagyon jó dallama van! Nekem bejött az eredeti is! Bárki bármit is mond, tiszteljük azért, mert ő komponálta és írta a dalt! Nem mindig csak szidni kell!
2013. május 21. 14:57
Lunes: ez nagyon igaz!!!!!! Imádom Alexet és a dalát, meg az összes többit! Halgassátok meg a Csókolomot, az is nagyon jó, és nem mostnai dala.
2013. május 21. 15:08
|
|
Kirasziiszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 184774 offline
|
Ezért aztán lehetett fikázni.
2013. május 21. 16:08
Úr isten!
És még ő képviselte Magyarországot! Emberek mi van itt? Egy senkiházi kis p*cs! nem értem miért nem lehet normális énekeseket ki küldeni?! Olyat akivel nyernék is! Gáz ez a gyerek úgy ahogy van!
2013. május 21. 16:37
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Már a tököm ki van ebből a csávóból egy az nincs is hangja a másik meg ilyen zanével képviselte magyarosrzságot az euróvízión komolyan hova süllyed ez a világ és még ráadásul 10. lett az elődöntőn vagy hol. Meg milyen hülye videóklipp van már hozzá chh
2013. május 21. 16:56
|
|
Mixioner14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 196819 offline
|
Csak szerintem szánalmas, hogy a magyarok fele szidja, ahelyett, hogy büszke lenne rá, míg külföldön elismerik
2013. május 21. 17:05
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Huha nem semmi! Egyik kedvenc cikkem lett, komolyan! En meg sose hallottam kulfoldit magyar dalt enekelve! Nagyszeru erzes
NAgyon ugyesek.
En neztem a dontot es tokre sikitoztam mikor lattam ha vmeik orszag ad pontot
Nemetek meg Finnek es bolgaroktol kaptunk egesz sokat
Oszinten szolva en meglepodtem mikor hallottam, hogy o fogja kepviselni es ilyen dallal. Nem josoltam sok jot, bar a dal tetszett eloszor is, de nekem gyenge volt.
Bar ByeAlex mindig szimpi volt
Es annyira durva erzes lehet nekem, hogy ennyien szeretik kulfoldiek, akkor neki milyen lehet?
Szerintem kulfoldiek tobben hittek benne joval, mint magyarok. Egy angol srac meg azt irta twitteren, hogy neki kell nyerjen
Grat ByeAlex!
En neztem a dontot es tokre sikitoztam mikor lattam ha vmeik orszag ad pontot
Oszinten szolva en meglepodtem mikor hallottam, hogy o fogja kepviselni es ilyen dallal. Nem josoltam sok jot, bar a dal tetszett eloszor is, de nekem gyenge volt.
Bar ByeAlex mindig szimpi volt
Es annyira durva erzes lehet nekem, hogy ennyien szeretik kulfoldiek, akkor neki milyen lehet?
Szerintem kulfoldiek tobben hittek benne joval, mint magyarok. Egy angol srac meg azt irta twitteren, hogy neki kell nyerjen
Grat ByeAlex!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: