Európa-szerte hódít a Kedvesem
2013. május 19. 20:55
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nagyon aranyosak, különösen az izraeli fiú.
Biztosan sokaknak fáj, de Alex nemzetközi(bb) karrierje beindult, elég ha csak Németországban lesz rá piac.
Minden jót a srácnak, hogy kiállt annak ellenére, hogy minden létező dolgot rajta és tőle kritizáltak!
2013. május 19. 21:03
|
|
ayette10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 131035 offline
|
nem értem, h a külföldieknek miért olyan nagy szám ez a dal... a magyarokat még megértem, szép a szövege, illik a dallamához, együtt egy egészet alkot... de akik nem értik a szövegét, azoknak szerintem csak egy unalmas tucatszám lehet.. mégis, mi tetszik ezeknek benne???
2013. május 19. 21:05
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Az első az komoly.
2013. május 19. 21:09
nekem sem jön be ez a dal
de gratu Alexnek
olyan cukik ezek az akcentusok
jo volt végig nézni
de gratu Alexnek
olyan cukik ezek az akcentusok
jo volt végig nézni
2013. május 19. 21:13
Én nem tudom, hogy mit lehet ebben a számban szeretni. Nekem nem tetszik...
2013. május 19. 21:19
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
De aranyosak azok akik bevállalták magyarul!
Hű lehet eddig nem voltam biztos ALexben, de megfogadtam rosszat nem mondok róla, szóval most nagyon büszke lettem rá.
1 felhasználónak tetszik:
Pink Carnation
2013. május 19. 21:25
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Olyan aranyosak ezek az akcentusok, főleg az izraeli fiújé
Amúgy én szeretem ezt a dalt és Alex-et is
Pink Carnation
2013. május 19. 21:28
nagyon aranyos, amikor a külföldiek magyarul próbálnak beszélni vagy énekelni. elég nehéz a nyelvünk, és szerintem rendes tőlük, hogy azért megpróbálkoznak vele.
2013. május 19. 21:44
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
hát.. nem gondoltam volna soha hogy így arat majd ez a dal. én sem értettem egyet azzal hogy ezt a fiút küldték ki de... sikerült lenyűgöznie az eredményeivel. gratulálok neki!
2013. május 19. 21:51
|
|
TomHiddlestonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 187251 offline
|
Gratula Alexnrk. Büszke vagyok rá
2013. május 19. 21:52
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Kb. az elejétől biztosra vettem, hogy Alex simán tovább jut, mint Wolf Kati anno .. Bírom, hogy itthon a sok szakértő így meg úgy szidta Alexet, hogy nem állja meg a helyét, és a többi. Aztán tessék ..
Nem az én műfajom, de szerintem Alex dala, szövege és előadása is elsőrendű, elismerésem. A feldolgozóktól pedig nagyon aranyos volt ^^
Nem az én műfajom, de szerintem Alex dala, szövege és előadása is elsőrendű, elismerésem. A feldolgozóktól pedig nagyon aranyos volt ^^
2013. május 19. 21:53
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Én azért nem venném Alex dalát Nicki Minaj és Justin Bieber ""zenéjével"" egy kalap alá. Nem hiszem, hogy az egyszerűség egyenlő az igénytelenséggel; azzal, hogy nincs kedvünk valami normálisat alkotni, ezért összedobtunk egy ilyet. Szerintem ez nem így van. Ebben a dalban van munka, és pont azért eredeti, mert ez volt az egyetlen egyszerű, nem hatásvadász dal a többi között. Megérdemelte, nagyon büszke vagyok rá(juk).
Pöttömke
2013. május 19. 22:08
|
|
Kawarimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 100 Csatolások: 442 Azonosító: 174050 offline
|
Hümm...akik lefordították a dalt azok csak vágják miről szól, de pölö a legelsőnek csak bejött a hangzása(o.O) vagy miaszösz? Még mindig nem szeretem a Kedvesemet, akár 10. lett akár nem. Számomra untató, de úgy látszik, hogy mindenkinek bejön csak Mo.-nak nem... Kicsit reméltem, hogy nem lesz 9., rossz lett volna egy lapon említeni Magdi Aprócska Blus-ával!
Off: Csak én éreztem az idei eresztést gyengébbnek a tavalyinál? Vagy csak Loreen felhúzta azt a mezőnyt?
Off 2: Remélem csak viccelődött az, aki hasonlítatni próbálta Alexet Minajhoz és Bieberkéhez...Nem csípem Alexet, de azért na, hát annyira nem rossz ez a hipszter gyerek
D
Off: Csak én éreztem az idei eresztést gyengébbnek a tavalyinál? Vagy csak Loreen felhúzta azt a mezőnyt?
Off 2: Remélem csak viccelődött az, aki hasonlítatni próbálta Alexet Minajhoz és Bieberkéhez...Nem csípem Alexet, de azért na, hát annyira nem rossz ez a hipszter gyerek
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.