Európa-szerte hódít a Kedvesem
2013. május 19. 18:19
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
xd az olaszok úgy írták kedresem xd
2013. május 19. 18:21
Knoll Gabi feldolgozása nekem nagyon tetszik.Szerintem nagyon nagy dolog,hogy ennyi embernek elnyerte a tetszését ez a dal.
2013. május 19. 18:28
Jó ezt látni,hogy egy magyar zenét dolgoznak fel az angolok és a többi országok.
2013. május 19. 18:31
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Ez annyira szép, de tényleg
A legjobb az egészben, hogy az úgynevezett "hozzáértő" zsűri a Dal-ban tovább sem akarta juttatni a srácot. A netsámsonok nagy része szopatta szerencsétlent a kinézete és a hangja miatt, DE ennek ellenére is az egyik legjobb helyezést érte el a sok nyálas, magamutogató formáció mellett
A sok okos meg ismét bizonyította, hogy ők sem többek egy
-nál és legszívesebben ismét egy olyan műanyagot küldtek volna, mint Csézy, vagy egy tudálékos, fárasztó stílusú csontkollekciót, mint Wolf Kati
Jaj, de szép amikor az ilyenek ennyire pofára esnek
A legjobb az egészben, hogy az úgynevezett "hozzáértő" zsűri a Dal-ban tovább sem akarta juttatni a srácot. A netsámsonok nagy része szopatta szerencsétlent a kinézete és a hangja miatt, DE ennek ellenére is az egyik legjobb helyezést érte el a sok nyálas, magamutogató formáció mellett
A sok okos meg ismét bizonyította, hogy ők sem többek egy
Jaj, de szép amikor az ilyenek ennyire pofára esnek
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. május 19. 18:32
|
uzftv5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196902 offline
|
szerintem ez nagyon jó és télleg nagyon szomorú hogy itthon leszóljuk kinn meg mindenki szeretei nekünk is inkább támogatnunk kéne és szerintem mindenki itt nagyon cuki volt olyan jó hogy ennyire megtetszettünk az embereknek meg a dal is.
2013. május 19. 18:32
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
az angol verzió tényleg nagyon jó nagyon gratulálok Alexnek
2013. május 19. 18:36
Én nem tudom eldönteni, hogy melyik tetszik a legjobban, szerintem az összes jó. Inkább azt találtam érdekesnek, hogy milyen szép a kiejtésük, teljesen érthető lenne akkor is, ha nem tudnám a dalszöveget kívülről.
2013. május 19. 18:37
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
Hát ja az angol jó de a többi nem és amúgy is ezt a nagy ....t így szeretik ! nekem ez a dal egyáltalán nem tetszik és elég fogyi a szövege is!!
2013. május 19. 18:44
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ezt örömmel hallom
2013. május 19. 18:49
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
Na erre nem gondoltam volna
De tök jó
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.