Európa-szerte hódít a Kedvesem
2013. május 23. 17:16
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
SZERINTEM NAGYON HÜLYE AKI ÉNEKLI UTÁLOM!!
2013. május 23. 17:19
Soha nem állt közel hozzám ez a dal (sőt!) de látom nagyon sokakat megfertőzött, többek között anyukámat is. Na igen, ilyenkor kérdezem tőle, hogy "erre tanítottam?".
Annak ellenére, hogy nem egy Save Rock and Roll, láthatóan nagyon sok ember szívébe belopta magát, amivel nekem személy szerint semmi bajom nincsen. Nem kedvelem különösöbben, de nem vagyunk egyformák, ezért nem is hiszem, hogy mindenkinek ugyanazt kellene szeretnie.
2013. május 23. 17:54
|
tótágasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 202438 offline
|
ByeAlex ezzel a számával hozzájárul az emberiség felemelkedéséhez, hiszen rengetegen dúdolják, és a két kulcsszó benne: 1,Kedvesem
2, Igy jó nekem
Igy segíti a belső békét, a szeretetet, a megnyugvást elérni. Nincs izgágaság, elégedetlenség, vitatkozás.
Épp ezért gondolom, hogy a fórumra irogatóknak is ki kéne szállni (az önuralom is erősít)a véleménnyílvánításból, mert az ellenvéleményt generál, és ez energiaveszteséggel jár. Inkább csak énekeljük magunkban, és töltsön el örömmel, hogy ezt teszi világszerte sok embertársunk. Ez így jó nekünk.
2, Igy jó nekem
Igy segíti a belső békét, a szeretetet, a megnyugvást elérni. Nincs izgágaság, elégedetlenség, vitatkozás.
Épp ezért gondolom, hogy a fórumra irogatóknak is ki kéne szállni (az önuralom is erősít)a véleménnyílvánításból, mert az ellenvéleményt generál, és ez energiaveszteséggel jár. Inkább csak énekeljük magunkban, és töltsön el örömmel, hogy ezt teszi világszerte sok embertársunk. Ez így jó nekünk.
2013. május 24. 14:02
|
|
dorii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 241 Csatolások: 16 Azonosító: 157066 offline
|
Én eleinte nagyon utáltam ezt a számot,de mivel nagyon fülbemászó így végül nagyon megszerettem
Szerintem jó helyet ért el az Eurovízión.Grat neki!
Ezekről a saját "feldolgozásokról" vagy ,hogy mondjam nagyon érdekes,hogy akik nem beszélik a magyar nyelvet az "a"-betűt elég nehezen ejtik ki. Lásd: "Tácolt egy délibábbal" helyett "Táncolt egy délibabbalt" mondanak
:D
Szerintem jó helyet ért el az Eurovízión.Grat neki!
Ezekről a saját "feldolgozásokról" vagy ,hogy mondjam nagyon érdekes,hogy akik nem beszélik a magyar nyelvet az "a"-betűt elég nehezen ejtik ki. Lásd: "Tácolt egy délibábbal" helyett "Táncolt egy délibabbalt" mondanak
2013. május 24. 14:39
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Annyira nagy divat lett bájaleksz meg a kedvesem hogy már annyira unalmas hogy a csapból is ez folyik és ezért utálom! pedig nem utáltam, közömbös voltam iránta mert nekem nem jött be a szám de most méginkább nem mert egy divatcikk amit mindenki követ és ezért uncsi
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 24. 20:34
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Nagyon,nagyon jó látni,hogy egy magyar dal végre megettszett sok európai embernek.De az az izraeli srác...hát...,hogy is mondjam a kiejtése kicsit fura.:)Da a magyar nyelv nehézségéhez képest elég jól énekeklte el!
2013. május 25. 08:32
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Nem is csodálom nagyon jó!
2013. május 25. 14:21
|
|
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline
|
Istenke de aranyos az az izraeli srác.
Komolyan egy magyar nem tudná ilyen édin előadni. ((: Ahogy egyre többször hallgatom ezt a számot nekem is egyre jobban tetszik.
Meg kell hagyni nagyon aranyosak
2013. május 25. 17:25
|
|
Zsozso002000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 202537 offline
|
Nagyon kedves tőlük, hogy így elismerik ezt a rendkívül ,,dallamos'' éneket, sőt, még magyarul is bevállalták. Grat nekik.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.