A Twentieth Century Fox hivatalosan is megerősítette, hogy a várva várt film 2015 májusában kerül a mozikba.
A teljes cikkhez kattints ide!
2015-ben jön az Assassin's Creed filmváltozata
2013. május 19. 15:00
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Akárcsak a WoW filmváltozatát, ezt is csak akkor hiszem el, ha már megy a mozikban ..
2013. május 19. 15:13
Nem tudom...Lehet,hogy jó lesz,de lehet,hogy nagyon rossz.Ki tudja.
2013. május 19. 15:18
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
2013. május 19. 16:20
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Annyira reméltem, hogy nem ő kapja a szerepet, persze imádom Michaelt, remek színésznek tartom, de Altair karakterére más valakit szántam volna. De, ha a játékra építik a filmet akkor biztos sok dublőre lesz ráadásul csuklya a fején. Azért kíváncsi vagyok, lehet pozitívan csalódok, csak ne írják át a sztorit, mint a Sands of Timenál.
2013. május 19. 17:11
A játékot nagyon imádom, szóval kíváncsian várom a filmet, de remélem, hogy nem fogják elszúrni.
2013. május 19. 17:34
ó! miért ilyen soká! én addigra türelmetlen leszek! de biztos jó lesz!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: