Elbukott és visszatérő sorozatok 2013-ban
2013. május 20. 21:59
|
|
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline
|
A gg naygon jó volt imádtam.A Dr.csontnak és az ígyj ártam anyátokkalnak nagyon örülök. A két pasi meg egy kicsi már nem igazi charlie sheen nélkül,de azért nem rossz.A vámpírnaplók jó,de már kezd unalmas lenni az utóbbi 2-3 rész kivételével.Nem írták bele a csinos kis hazugságokat ,de azt hiszem az folytatódik
2013. május 21. 18:09
Idézet (stelly28 @ 2013.05.20. 21:59)
A gg naygon jó volt imádtam.A Dr.csontnak és az ígyj ártam anyátokkalnak nagyon örülök. A két pasi meg egy kicsi már nem igazi charlie sheen nélkül,de azért nem rossz.A vámpírnaplók jó,de már kezd unalmas lenni az utóbbi 2-3 rész kivételével.Nem írták bele a csinos kis hazugságokat ,de azt hiszem az folytatódik
A két pasiban most már Jake sem lesz benne sajnos. Én mondjuk azóta nem nézem, hogy Charlie nincs benne. Az túl nagy érvágás volt, hiszen szó szerint rá építették az egész sorozatot.
2013. május 23. 16:35
VD!
Bár mondjuk ezt egy kicsivel előbb tudtam, hogy maradni fog
Viszont annak örülök(és bocsánatot kérek a fanoktól) hogy a CSI:Ny nem lesz többet. Nem igazán értettem, hogy mennyivel volt jobb a CSI:Miami-nál.
Bocsi fanok ne hari
2013. május 23. 17:07
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Kár hogy a Clevland show elbukott (szerttem)
2013. május 23. 20:39
|
|
Thekidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 192751 offline
|
Legjobban mind közül a CSI: New York-i helyszínelőket sajnálom. 9 évad tán így ezt nem lehet. Imádom. A legrosszabb hogy Sela csak a 7. évadtól volt csapattal. Bocs aki Stella párti!
Hiányozni fognak!
Hiányozni fognak!
2013. május 24. 13:12
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Lesz mit nézni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: