Elbukott és visszatérő sorozatok 2013-ban
2013. május 19. 12:54
|
|
Invisiblevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 121 Csatolások: 7 Azonosító: 190334 offline
|
Ha a Hannibalt elkaszálják, én dühöngeni fogok.
Anyi szemét van most a tévében, és természetesen el akarják kaszálni pont azt a sorozatot, amiben színészistenek játszanak, lehet rajta gondolkodni, izgalmas, addikttá válik tőle az ember, gyönyörűek a képei, a sztori valami eszméletlen ráadásul egy kultszemélyiségről szól. *sóhaj*
De azért bízok benne, hogy valami pozitív is történik vele kapcsolatban.
Anyi szemét van most a tévében, és természetesen el akarják kaszálni pont azt a sorozatot, amiben színészistenek játszanak, lehet rajta gondolkodni, izgalmas, addikttá válik tőle az ember, gyönyörűek a képei, a sztori valami eszméletlen ráadásul egy kultszemélyiségről szól. *sóhaj*
2013. május 19. 13:09
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Mondjuk van néhány a visszatérők között aki nyugodtan szerepelhetne az alsó listán és fordítva is. Igaz néhány "elbukott" sorozatnak idén már úgy indultak neki, hogy final season szóval nem meglepő. Kíváncsi vagyok meddig bírja majd a Glee (ez az évad nagyon gyenge volt és az új hangok borzasztóan gyengék) vagy a Beauty & the Beast (Kristin Kreuk idővel egyre rosszabb színésznő lesz). Az Így jártam anyátokkal-nak úgy tudom ez lesz majd az utolsó évada mert Jason Segel nagyon vonakodik már.
2013. május 19. 13:14
Idézet (Invisible @ 2013.05.19. 12:54)
Ha a Hannibalt elkaszálják, én dühöngeni fogok.
Márpedig a Hannibal nem tér vissza egy második évaddal sajnos.
2013. május 19. 13:19
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
evelyn125 egyetértek ...
2013. május 19. 13:31
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
A zöld ílyász jupi
2013. május 19. 13:46
A SPN-t eleve tudtam, a TVD-t is, szóval ezeknek örülök
Viszont nagyon mérges vagyok hogy a Hannibal elbukott.
Viszont nagyon mérges vagyok hogy a Hannibal elbukott.
2013. május 19. 13:47
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
már várom a TVD-t <3
2013. május 19. 13:48
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Nem is tudtam,hogy a Topmodell leszek még meg. Ennek örülök
2013. május 19. 14:02
A kedvenceimet szerencsére továbbra is nézni tudom.
De sajnálom a 90210-et és a Pletykafészket is.
Viszont nagyon várom a The Oroginals-t!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: