Dánia nyerte az Eurovíziót
2013. május 20. 22:15
|
|
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline
|
A nyertes nagyon jó volt és az első 3 helyen végzet is nagyon tetszett a görögök a románok illetve az olaszok nem tetszetek (rájuk emlékszem ,mert az első 6-fellépöt nem láttam)Alexnak akkor ezek szerint gratula bár szerintem a szám nem eurovízióra való csak itthonra ,de mind1.
2013. május 21. 14:10
Tekintve a mezőnyt ami engem abszolúte nem nyűgözött le, és azt hogy mennyire döntő itt a hang, a 10. hely az eddigiekhez képest jó.
Szidhatjuk itt a Kedvesem c. dalt, h mennyire rossz, de sztem ebból a 26-ból v mennyiből ha megnézem annyi katasztrofális szám zene aminek merik nevezni őket volt h az hihetetlen.
Annyi eszméletlen semmitérő számokat gyártanak már, amik hallgathatatlanok, máshol meg éjjel nappal az megy hogy a Kedvesem még bőven a határon belül van.
Az igaz hogy se nem egy remekmű, se nem egy kolosszális alkotás , de akik már olyan szinten ócsárolták mint az állat elgondolkodhatnának hogy mennyi szennyet hallgatnak meg közben, igaz ez nem vonatkozik mindenkire
Nagy erőfeszítést nem igényel a szám, de ByeAlex-nél jobban úgysem énekli senki. És legalább meglepett mindenkit az eredménye, nem úgy mint pl tavaly amikor akkora reménység volt mindenkiben
Szidhatjuk itt a Kedvesem c. dalt, h mennyire rossz, de sztem ebból a 26-ból v mennyiből ha megnézem annyi katasztrofális szám zene aminek merik nevezni őket volt h az hihetetlen.
Annyi eszméletlen semmitérő számokat gyártanak már, amik hallgathatatlanok, máshol meg éjjel nappal az megy hogy a Kedvesem még bőven a határon belül van.
Az igaz hogy se nem egy remekmű, se nem egy kolosszális alkotás , de akik már olyan szinten ócsárolták mint az állat elgondolkodhatnának hogy mennyi szennyet hallgatnak meg közben, igaz ez nem vonatkozik mindenkire
Nagy erőfeszítést nem igényel a szám, de ByeAlex-nél jobban úgysem énekli senki. És legalább meglepett mindenkit az eredménye, nem úgy mint pl tavaly amikor akkora reménység volt mindenkiben
2013. május 21. 14:20
Tényleg szépen énekelt az a Dán lány amúgy^^ A dalhoz képest meg durva hogy 10.-ek lettünk, rosszabbra számítottam.
2013. május 21. 14:45
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Szépen énekelt a Dán lány!meg is érdemelte az első helyet!
2013. május 21. 17:27
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Koszi a cikket
Egyebkent nagyon ugyes volt a dan lany! es nagyszeru volt a szinpadi eloadas is. Olyan pozitiv volt a levegoben mikor enekelt sztem. megerdemeltek. Habar nem volt annyira szimpi lany, de mindenkepp grat neki!
Az ukran is tetszett nagyon, az ir srac is. nem ertem hogy lettek utolsok :/ a sved is jo volt, norveg is tetszett. Majd ujra meghallgatom
Egyebkent nagyon ugyes volt a dan lany! es nagyszeru volt a szinpadi eloadas is. Olyan pozitiv volt a levegoben mikor enekelt sztem. megerdemeltek. Habar nem volt annyira szimpi lany, de mindenkepp grat neki!
Az ukran is tetszett nagyon, az ir srac is. nem ertem hogy lettek utolsok :/ a sved is jo volt, norveg is tetszett. Majd ujra meghallgatom
2013. május 21. 18:49
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Tény és való ,hogy nagyon jó hangja van.
2013. május 21. 19:27
|
|
csakegydirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 201144 offline
|
miért nem írország?
akkor niall (csak directionerek értik) meztelenül futott volna végig valami utcán..
2013. május 22. 15:18
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
alexa egyetértek
2013. május 22. 18:01
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
anci2001 nem tudom, hogy értetted az ennyit "Blö" (?) Alexről-t. 10.-ek lettünk O.O Ruzsa Magdi óta nem volt ekkora sikerünk... És ha ennek a számnak nincs értelme, akkor még ne legyenek nagyravágyó pasizási álmaid, ha adhatok egy tanácsot
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.