Starity

Dánia nyerte az Eurovíziót

17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 19. 20:09 #261
- törölt felhasználó -    
Nagyon meglepődtem ByeAlex helyezésén. Szerintem ez a dal a maga egyszerűségével lopta be magát a nézők szívébe, bár én nem vagyok oda érte, minden elismerésem. Pedig milyen sokan utálkoztak, mégis 10. lett.
2013. május 19. 20:33 #262
Ab.kira
Ab.kira
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 201
Csatolások: 0
Azonosító: 183924
Gratulálok neki!!! Én tudtam hogy megérdemli az elismerést, mert nagyon jó volt! Tök jó... smileeee.gif
2013. május 19. 20:56 #263
- törölt felhasználó -    
Természetesem nem értek teljes mértékben egyet a sorrenddel, bár a győzelem megérdemelt volt. Egyedül az ukrán csajt furcsállom annyira elől, nekem ő benne volt a top 5 legrosszabban.
2013. május 19. 21:05 #264
- törölt felhasználó -    
Imádom ezt a számot smileeee.gif
2013. május 19. 21:13 #265
- törölt felhasználó -    
Én nagyon örültem Alex 10. helyezésének, habár továbbra sem a kedvenc dalom a Kedvesem.
Dániának gratulálok.
2013. május 19. 21:14 #266
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Örülök, hogy Dánia nyert, megérdemelték, jók voltak, bár igaz ami igaz én Azerbajdzsánnak szurkoltam, mert Farid teljesen levett a lábamról a "Hold Me"-val, gyönyörű és érzelmes dal. Azért a 2. hely is nagyon jó : )
Valahogy volt egy érzésem, hogy jó helyezést fogunk elérni, és nagyon büszke vagyok Alexékra : )
Lena olyan aranyos volt amikor elrontotta a pontozásnál a szöveget, és mondta, hogy "Sorry, sorry" majd utána mondta, hogy a 12 pontot az imádnivaló Magyarország kapja, ez nagyon kedves tőlük smileeee.gif

Amúgy tudja valaki, hogy miért kellett ugyanabba a ruhájukba fellépniük mint az elődöntőn ?
Ezt már itt nálunk is megfigyeltem a DAL-nál, hogy mindig ugyanabba a ruhájukba léptek fel
2013. május 19. 21:19 #267
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (nicol bellox @ 2013.05.19. 21:14)

Amúgy tudja valaki, hogy miért kellett ugyanabba a ruhájukba fellépniük  mint az elődöntőn ? 
Ezt már itt nálunk is megfigyeltem a DAL-nál, hogy mindig ugyanabba a ruhájukba léptek fel

Ráadásul full ugyanaz a koreográfia. Oké, biztos nem volt idejük betanulni újat sem az előadóknak, sem a kameraállásokat tekintve, de teljesen olyan volt, mintha az elődöntőket adták volna újra. biggrin.gif Mindenesetre érdekes, legalább ruhában változtattak volna.
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2013. május 19. 21:37 #268
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fuller @ 2013.05.19. 21:19)
Ráadásul full ugyanaz a koreográfia. Oké, biztos nem volt idejük betanulni újat sem az előadóknak, sem a kameraállásokat tekintve, de teljesen olyan volt, mintha az elődöntőket adták volna újra. biggrin.gif Mindenesetre érdekes, legalább ruhában változtattak volna.

Ha jól tudom, ez is benne van a szabályzatban, hogy kötelező ugyan abban a ruhában, ugyan azzal a koreográfiával és mindennel színpadra lépni a döntőben, mint amivel/ben az elődöntőben szerepeltek. Még a színpadon tartózkodok maximális létszáma is meg van határozva, amit jelenleg nem tudok megmondani, hogy mennyi. Mondjuk ez alól nyilván kivétel egy nagyobb létszámú együttes.
2 felhasználónak tetszik: Fuller, Fan-ily6889
2013. május 19. 21:54 #269
- törölt felhasználó -    
Szerintem Dánia volt a legjobb, és örülök, hogy ő nyerte, mivel megérdemelte smileeee.gif
2013. május 19. 22:04 #270
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Iszonyú büszke vagyok Alexékre! Amikor valamelyik ország kijelezte, hogy pontot kaptunk, fel-re ugrostam a kanapén, és tapsikoltam, mint egy ovis. Németország meg...12 pont? Nem szerettem a német nyelvet soha, de most egyből felordítottam, hogy "Deutschland über alles!" Legjobb barátnőmtől meg is kaptam a hízelgő 'kétszínű' jelzőt rohog.gif Azon viszont csodálkoztam, hogy se Románia, se Ausztria nem adott nekünk pontot.
A dán csaj nekem is tetszett, de nem voltam úgy elájulva tőle, pedig folkos beütésű volt a dala, mezítláb énekelt, szaggatott aljú fehér ruhában, kócos szőke hajjal - nekem ezeknek mind tetszeni kéne, de volt valami erőltetett benne. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért. De jónak jó volt. Amúgy csak szerintem nézett ki pont úgy, mint Shakira a Whenever, wherever-ben?
A svédeknek pedig tényleg minden elismerésem, mindig is utáltam a giccses díszleteket meg az erőltetett közbeékeléseket és poénokat, de ez hihetetlenül jó volt. Színvonalas; nem egyszer nevettem hangosan a műsorvezetőnő viccein. Az a dokumentumfilmszerűség a svédekről szintén nagyon vicces volt, meg is nézem valahol megint. Nem vették véresen komolyan magukat, ettől működött olyan jól az egész. meghajolo.gif
2013. május 19. 22:08 #271
LeahRyan
LeahRyan
Sverige♥

StátuszA világ csakugyan nem dől össze semmitől.
Hozzászólás: 2317
Csatolások: 601
Azonosító: 142308
Idén igazából nem volt túl sok olyan zene ami nekem úgy igazán tetszett volna és tényleg csak néhány jutott be a döntőbe (Svájcot, Lettországot és Horvátországot nagyon sajnáltam)
Alexnek nagyon örülök. Tényleg elég sok országnak tetszett valamennyire az előadása. A magyarok előtt csak Olaszország, Görögország és Málta végzett azok közül akik nekem tetszettek.
Meglepő, hogy ilyen nagy nevek, mint Cascada, Bonnie Tyler vagy Dorians nem végeztek elől.
Amit nem értek, hogy az a román mit keresett a döntőben? Jó, jó más stílus, de szerintem nem volt valami jó, sőt... 2011 a franciák Amaury Vassilit küldték, hasonló kategória mégis fényévekkel jobb.
/Csak úgy megjegyzem, az izlandinak kellett volna nyernie/ biggrin.gif
2013. május 19. 22:46 #272
Norcsiii
Norcsiii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 192
Azonosító: 201990
nagyon szimpatikus a lány aki megnyerte! az új Shakira!! smileeee.gif heart.gif
2013. május 19. 22:48 #273
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Szerintem az idei mezőny az eddigiekhez képest nem volt olyan erős, nem tudnék mondani igazán jó, kiemelkedő dalt, de örülök a dánoknak, ők voltak az egyik abból a kevésből, akik tetszettek. Bár az elején kiakasztónak találtam, hogy ByeAlexet küldték a verenyre, most gratulálnom kell neki és azt gondolom, mással nem tudtuk volna ezt a helyezést elérni. Nagyon örültem a sok jó pontnak! smileeee.gif
2013. május 19. 22:54 #274
FlyGirl
FlyGirl
visszatérő vendég

StátuszSzerintem színesben látom a világot, amit néha sötét színek borítanak el ;)
Hozzászólás: 329
Csatolások: 2
Azonosító: 127389
Az Eurovízió még mindig pocsék szerintem, de ByeAlex produkciója tetszett, mert aranyos volt és megérdemelten lett 10. Amúgy nálunk rosszabbak előttünk végeztek, amit nem értek. Igazából nekem az izlandi fickó jött még be, mert szép volt, de az összes dal összeolvadt egy maszlaggá. A győztes kis csaj szépen énekelt, a dala kicsit Lana Del Rey beütésű, nem rossz, viszont nekem neki adtam volna a győzelmet, de gratula a dánoknak. Mi meg soha ne nyerjünk Eurovíziót, mert sokba kerülne.
2013. május 19. 23:31 #275
- törölt felhasználó -    
Alex jó volt, rajta kívül én Kristának szurkoltam, sajnálom, hogy ilyen hátra került. Maga az Eurovízió nagyon jó volt, főleg, hogy Petra vezette. A győztes dal szerintem jó, de nálam alig hogy bekerült volna a top10-be. A román hapsin kívül viszont szinte mindenki más közepesen, vagy elfogadhatóan prdukált. Alexnek örülök, Krista miatt szomorú vagyok, Cascadan meglepődtem, és Bonnie-n is ohmy.gif
2013. május 20. 08:17 #276
TommyX
TommyX
új tag
Hozzászólás: 64
Azonosító: 176945
Én értem, hogy mit írtál le és van benne igazság, de én úgy tudom, hogy a Cascada szavazással nyert Németországban és így dölt el, hogy ők mennek az Eurovízióra.
Persze köszönhető annak, hogy sok rajongóuk van, mert tényleg jók, legyen szó fellépésről, remixelésről, és Manian diszkó szetjeiről.
Igen, tényleg fontos az új előadók támogatása, de majd idővel kiderül, hogy az újdonság "varázsa" meddig fog kitartani. smileeee.gif

Idézet (Fuller @ 2013.05.19. 19:21)
Szerintem meg nem érdemelték volna meg, hogy elöl végezzenek. Én most nem a produkcióról beszélek, bár szerintem ő tud jobbat annál, mint amit most előadott. Nemzetközileg ismert énekes(nő)t küldeni, a biztosra menni szerintem gyávaság. Igenis küldjenek egy az országok által nem ismert előadót, ahol egyenlő esélye van mindenkinek. És valaki már jól megfogalmazta előttem: ami előny, az hátrány is. Én sem szavaznék már egy befutott előadóra, az ismeretlenebbeknek adnám meg a lehetőséget, hogy kitörjenek.
Egy nemzetközileg befutott előadónak a legjobbnak kell lennie, hiszen elvárjuk tőlük. Ha már kicsit is hibáznak (és ez szerintem mindkettő híres énekesnőnél jelen volt, valahogy egyik előadás sem lett az igazi), akkor el vannak ásva, senki nem szavaz rájuk. De egy noname előadónál maximum a saját országa vár el tökéletes előadást, a többi ország csak jelen példában lát egy aranyos kis dán csajt, aki nagyon jól énekel egy jó dalt, miközben lehet, hogy Dánia tudja, hogy még ennél is jobb, mégsem mutatta meg. De nekünk eről fogalmunk sincs, hiszen a többség csak az Eurovízión látta/hallotta. Kicsit hosszabb lett, remélem érhető amit mondani akartam.
Nem a Cascada ellen vagyok, csak szerintem nem fer nemzetközileg ismert előadókat küldeni. Gondolj bele, ha pl. Amerika (tudom, tudom, hogy Eurovízió, de csak most ezzel tudnék példázni) kiküldené a legnagyobb világsztárját, aki minden orzságban albumeladási rekordokat döntögetne, nem lenne igazságos ugye? És ezt az emberek is érzik, ezért nem szavaznának rá, maximum a legnagyobb rajongók.
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2013. május 20. 08:28 #277
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2848
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Híresebbek, mint Cascada és Bonnie Tyler utánunk van smileeee.gif!
Bár én mondjuk nem sokat vártam ettől, hiszen mindenki tudja, hogy sose a zenéről szól ez a dalfesztivál, inkább politikáról.
2013. május 20. 10:00 #278
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Charlotte Benning: szerintem meg teljesen igazad van...
2013. május 20. 10:17 #279
JLaw22
JLaw22
visszatérő vendég

StátuszBe yourself ... or be Jennifer Lawrence
Hozzászólás: 451
Csatolások: 7
Azonosító: 201110
Jó kis szám ez!! tongue.gif
2013. május 20. 10:22 #280
Whiteberry
Whiteberry
visszatérő vendég

StátuszThen life taught me a harder lesson, beloved: it is better to forgive an enemy
Hozzászólás: 178
Csatolások: 84
Azonosító: 202268
Valójában az Eurovízió szinte már alig szól a zenéről,inkább többet a politizálásról,arról hogy melyik ország melyik országot utálja,és kedveli és ez tükröződik a szavazatokon is.Példa például a kedves szomszédaink,kivéve Horvátország és Szerbia,akik nem sajnáltak adni nekünk pár pontot.Ukrajna véleményem szerint nem érdemelte meg azt a 7 pontot tőlünk,mert arra nem voltak hajlandóak,hogy megköszönjék és viszonozzák pár ponttal.Németország nagyon de nagyon kedves volt,és látszott hogy tényleg megszerették ByAlex dalát smileeee.gif. Nagyon örülök hogy tizedikek lettünk,szerintem ez eddig a legjobb eredmény.Gratula,Alex! biggrin.gif
17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!