Starity

Dánia nyerte az Eurovíziót

17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 19. 17:02 #241
- törölt felhasználó -    
Hát nem hittem volna hogy mi 10.-ek leszünk ohmy.gif ByeAlex dalával.... mind1 Gratula neki smileeee.gif
2013. május 19. 17:23 #242
sdoriii
sdoriii
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 202236
És hol van az izlandi fiú? Ő volt az egyik legjobb,erre csak 17.? ez mi már? akkora csalás ez az Euróvízió.. mindenki arra szavaz,akivel jóba van,ez egyértelmű...Pff. de hogy a román is előbb végzett mint az izlandi.. SZÁNALOM
2013. május 19. 17:25 #243
- törölt felhasználó -    
Úgy gondolom Dánia teljesen megérdemelten nyert, nekem személy szerint nagyon tetszett a dal és a csajszi is szimpatikus volt. A 10. helyezés pedig nagyon jó, tényleg nem számítottam rá. Unoktesómmal meg dobtunk egy képzeletbeli hátast, amikor megkaptuk a 12 pontot Németországtól. rohog.gif
2013. május 19. 17:26 #244
- törölt felhasználó -    
Az előző évekből kiindulva én nem hittem volna, hogy Magyarország ilyen elől fog végezni, de kellemesen csalódtam, ezúton is gratulálok Alexnek!
Személy szerint nekem a dán dal különösebben nem nyerte el a tetszésemet, de azért persze gratulálok nekik. Igazából ebben az évben nagyon kevés olyan dal volt, ami tetszett, számomra kicsit gyenge volt a mezőny. Minden évben Németországot követem figyelemmel, de már akkor csalódtam bennük, mikor Cascadát küldték, mert gondolom azt hitték, hogy ezzel majd biztosan jó helyen végeznek, mikor sokkal jobb indulók is voltak náluk. Ezek után úgy érzem, hogy ez egy jó lecke volt számukra, sőt ha már itt tartunk akkor az angoloknak is, mert lehet, hogy Bonnie egy jó énekesnő, de most az ő produkciója sem volt túl jó.
2013. május 19. 17:41 #245
- törölt felhasználó -    
XD Azóta is ezt a számot hallgatom, amióta csak kiették ezt a cikket, nagyon jó :DDD ♥
2013. május 19. 17:42 #246
Lottie13
Lottie13
új tag

StátuszAz elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul.
Hozzászólás: 43
Azonosító: 179294
szerintem nagyon jók voltak a dánok és sejtettem hogy ök fognak nyerni, de arra nem számitottam hogy 10.ek leszünk, ugyhogy gratulálok.smileeee.gif
2013. május 19. 17:53 #247
TommyX
TommyX
új tag
Hozzászólás: 64
Azonosító: 176945
Látom sokan elégedettek, de én annyira nem. dry.gif
Oka: a Németek 21. helye. ohmy.gif
Én úgy gondolom, hogy Natalie igen is jól énekelt és a Glorious egy jó dal(persze Ryan T. remixben még jobb!).
A Top10-ben minimum, hogy benne kellett volna lennie.
2013. május 19. 17:54 #248
csjenni
csjenni
új tag
Hozzászólás: 38
Azonosító: 176630
Megérdemelten nyertek, de az azeri szám is nagyon jó volt. A rendezés tekintetében pedig Svédország szerintem magasra tette a mércét. Minden flottul ment, a zene volt a központban, a két műsorvezető remek munkát végzett, pedig Eric Saade énekes! Szóval szerintem egy jó ESC-n vagyunk túl!
2013. május 19. 17:59 #249
DreamGirl11
DreamGirl11
visszatérő vendég

StátuszSzeretek esőben sétálni, mert akkor senki sem látja, hogy sírok.
Hozzászólás: 392
Azonosító: 192276
Tavaly előtt mennyire oda volt mindenki Wolf Katiért, hogy ilyen meg olyan jó lesz, meg hogy milyen sok esélyünk van - aztán kopp, húszon valahanyadik lett. Most itt volt ByeAlex, akit támadtak, a magukat sztárnak, rosszabb esetben zenésznek képzelő ripacsok, erre tessék. Rúzsa Magdni óta nem volt ilyen eredményünk, előtte is csak Friderika. Hatalmas gratuláció Alexnak, aki így is kitudott tartani! Most már biztos agyon fogják dicsérni. Egy egyéniség volt a sok tucat között, és bár tényleg nem egy nagy dal, de fülbemászó. Dánia győzelme szinte egyértelmű volt, nem lepődtem meg.
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2013. május 19. 18:06 #250
- törölt felhasználó -    
ez a cikk klassz!!!!
2013. május 19. 18:27 #251
- törölt felhasználó -    
Annyira éreztem, hogy ByeAlex sokkal jobb eredményt ér majd el, mint az anno agyonistenített Wolf Kati. rolleyes.gif
Hatalmas gratula neki, hisz ez nem kis teljesítmény. (Igen, tudom, hogy Rúzsa Magdi 9. lett, de őt nem is "utálták" és piszkálták ennyire). Feltételezem, hogy ezután az őt szapulók 90 %-a majd imádni fogja-csak mert ez a jellemző. rolleyes.gif
A többi produkció közül igazából egyik sem tetszett, az egyik tucatabb volt a másiknál, szóval nekem végülis mindegy volt, hogy ki nyeri, senkinek nem szurkoltam. smileeee.gif
2013. május 19. 18:29 #252
liptakanna21
liptakanna21
Love is friendship set on fire..:) <3

StátuszI'm in love with all your little things....
Hozzászólás: 1128
Azonosító: 193938
Dánia megérdemelte. Emmelie-nke volt a legjobb számaa!!!...viszont ebbe az Eurovisioban most ritka szar számok voltak...ByeAlexet nem lett volna nehéz űberelni de nem ment nekik ...-.- ...én megmondom őszintén ,én csalódtam mikor Alexet juttatták be a magyarok a Dalból de viszont az Eurovision neki volt a a legjobb de inkább a legelviselhetőbb száma Emillie után... ...Szóval Gratulálok neki !!!! smileeee.gif az elején én se szerettem de egyre többet hallgattam és megkedveltem...még egyszer Gratulaaa!!!!
2013. május 19. 18:35 #253
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Megérdemelte Dánia. Alexnek nagyon örülök, mert tényleg óriási sikert aratott. Szegényt nagyon sajnáltam, mert az Eurovízió előtt nem álltak mellette az emberek..(persze tisztelet a kivételnek) És még mi csodálkoztunk, hogy mennyire izgult az elődöntőben..Hát persze, hogy izgult, hisz félt, hogy ott se fog tetszeni az embereknek. Szóval én nagyon büszke vagyok Alexre heart.gif
2013. május 19. 18:37 #254
uzftv5
uzftv5
új tag
Hozzászólás: 80
Azonosító: 196902
Gratulálok Alexnak szerintem nagyon jó volt és megérdemelte én nagyon örültem a 10. helynek valjuk be egy ideje nem voltunk ilyen jó helye. smileeee.gif
2013. május 19. 18:39 #255
ViKi0120
ViKi0120
új tag

Státusz"Felejtsd el a szerelmet, ess bele a kávéba!"
Hozzászólás: 79
Azonosító: 197952
Gratulálok Alexnek!Még ha nem is az én stílusom,de tiszta szívből drukkoltam neki biggrin.gif és én dobtam egy hátast mikor megtudtam a helyezést!Ügyes voltál Alex hatalmas GRATULÁCIÓ,mert megérdemled!!!
2013. május 19. 19:16 #256
Christiina
Christiina

Státuszlove yourself
Hozzászólás: 504
Csatolások: 110
Azonosító: 175233
Tudtam, hogy ő fogja megnyerni. Imádom ezt a dalt, gratulálok. heart.gif
Alexnek is nagyon gratulálok. taps.gif
2013. május 19. 19:21 #257
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (TommyX @ 2013.05.19. 17:53)
Látom sokan elégedettek, de én annyira nem. dry.gif 
Oka: a Németek 21. helye. ohmy.gif 
Én úgy gondolom, hogy Natalie igen is jól énekelt és a Glorious egy jó dal(persze Ryan T. remixben még jobb!). 
A Top10-ben minimum, hogy benne kellett volna lennie.

Szerintem meg nem érdemelték volna meg, hogy elöl végezzenek. Én most nem a produkcióról beszélek, bár szerintem ő tud jobbat annál, mint amit most előadott. Nemzetközileg ismert énekes(nő)t küldeni, a biztosra menni szerintem gyávaság. Igenis küldjenek egy az országok által nem ismert előadót, ahol egyenlő esélye van mindenkinek. És valaki már jól megfogalmazta előttem: ami előny, az hátrány is. Én sem szavaznék már egy befutott előadóra, az ismeretlenebbeknek adnám meg a lehetőséget, hogy kitörjenek.

Egy nemzetközileg befutott előadónak a legjobbnak kell lennie, hiszen elvárjuk tőlük. Ha már kicsit is hibáznak (és ez szerintem mindkettő híres énekesnőnél jelen volt, valahogy egyik előadás sem lett az igazi), akkor el vannak ásva, senki nem szavaz rájuk. De egy noname előadónál maximum a saját országa vár el tökéletes előadást, a többi ország csak jelen példában lát egy aranyos kis dán csajt, aki nagyon jól énekel egy jó dalt, miközben lehet, hogy Dánia tudja, hogy még ennél is jobb, mégsem mutatta meg. De nekünk eről fogalmunk sincs, hiszen a többség csak az Eurovízión látta/hallotta. Kicsit hosszabb lett, remélem érhető amit mondani akartam.

Nem a Cascada ellen vagyok, csak szerintem nem fer nemzetközileg ismert előadókat küldeni. Gondolj bele, ha pl. Amerika (tudom, tudom, hogy Eurovízió, de csak most ezzel tudnék példázni) kiküldené a legnagyobb világsztárját, aki minden orzságban albumeladási rekordokat döntögetne, nem lenne igazságos ugye? És ezt az emberek is érzik, ezért nem szavaznának rá, maximum a legnagyobb rajongók.
2013. május 19. 19:30 #258
Petrawook
Petrawook
little dhampir

StátuszBazinga!
Hozzászólás: 1030
Csatolások: 46
Azonosító: 188362
Gratulálook mindenkinek!
de legfőképp ByeAlex-nek. wink.gif az elején nem gondoltam volna hogy bármeddig is elér, de pozitívan csalódtam. nagyon örülök ennek a 10. helynek.(és köszi Németország!) smileeee.gif
2013. május 19. 19:36 #259
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Nagyon-nagyon büszke vagyok Alex teljesítményére, ahhoz képest itthon milyen véleményeket kapott. Ami a győztest illeti jó kis dal és az előadó is nagyon tehetséges, mondjuk szerintem lehetett volna szorosabb verseny is, mert nem volt azért annyira egyértelmű Dánia győzelme, én több dalt is eltudtam volna képzelni a dobogón. Azért nagyon szép verseny volt. Ami még nagyon meglepett, hogy Németországtól 12 pontot kaptunk, örültem neki, bár Cascada egy kicsit lemaradt. Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan ország akitől 12 pontot kapunk.
2013. május 19. 20:05 #260
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Le a kalappal a mindenki által leszólt ByeAlex előtt, szép teljesítmény! smileeee.gif
17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!