Megjelent Jennifer Lopez és Pitbull Floridában forgatott közös videoklipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Jennifer Lopez, Pitbull — Live It Up
2013. május 18. 12:29
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. május 18. 12:35
A számot imádok, a klip is tökéletes lett. Jennifer egyszerűen nem tud hibázni, imádom
2013. május 18. 12:39
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Sajnos ez már nem a régi Jennifer. Persze szokás szerint gyönyörű,de ez az egész egy giccsparádé. Pitbullról nem is beszélve. (persze kinek a pap,kinek a papné).
Beyla
2013. május 18. 12:40
Szerintem a klip is és a dal is nagyon jól sikerült. Jennifer nagyon szép ebben a klipben.
2013. május 18. 12:46
Nekem nem tetszik,átlagos.A dal mellesleg eléggé tucat,főleg ha Pitbull is közreműködik ebben.
2013. május 18. 12:47
A dal valami nagyon rossz,nagyon sajnálom hogy ezt kell mondanom mert Jennifer az egyik nagy kedvencem,de-e dalban csalódtam,mert az On The Floor-t nagyon szeretem. A klip viszont nagyon jó, Jennifer gyönyörű benne,mint mindig.
2013. május 18. 12:50
túl sok benne a direkt reklám, a koreográfia harmatgyenge, a narancssárga száj és köröm pedig nem passzol Jennifer bőrszínéhez, és nagyon csúnya így.
2013. május 18. 12:54
A Pitbull-os részt leszámítva a szám tetszik, bár nem ez JLO legjobb alkotása. A klip viszont tényleg gyenge..
2013. május 18. 12:57
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Hát nem tudom, jobbra számítottam, JLo sajnos kezd eltucasodni, a régebbi dalait jobban szerettem, leginkább a spanyolokat. A sárga száj pedig nagyon undorító. Én is sajnálom, mert Jennifer a kedvenceim közé tartozik.
2013. május 18. 13:14
Szerintem nagyon jó lett!!!!!
Nem értem azokat akiknek nem tetszik ez a szám.
2013. május 18. 13:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát hagyjuk meg, nagyon erőlködnek azon, hogy egy újabb On the floort hozzanak össze. Abból a számból átvitt elemeket próbálják felturbózni, ami eddig sikertelen szerintem. Nem értem miért lovagolnak ezen az egészen. Az On the floor is csak véletlenül lett akkora siker, mint amekkora, s nem azért, mert ők lennének a következő Madonna illetve MJ. Pláne, hogy az csak egy feldolgozás volt egyébként. Egyre gázabb és igénytelenebb munkákat adnak ki, amit már sokkal inkább a siker, illetve a pénz motivál, nem pedig a zene, a tánc illetve az éneklés iránti szenvedély.
2013. május 18. 13:29
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
A szám jó a video klip....hát elég érdekes
2013. május 18. 14:00
Őszinte leszek,nekem már kicsit sok ez az állandó JLO & Pitbull páros.Szinte mindig közösen adnak ki dalt,főleg JLO-ra tekintve.Örülnék ha Jenny valami szóló számmal jönne vissza újra.A dal nekem személyszerint nagyon tetszik.Tényleg lehet a nyár slágere,a klip pedig kövezzetek meg de nekem nagyon elnyerte a tetszésem.
2013. május 18. 14:00
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Egy újabb nyárra időzített, mindegy mire, de táncoljuk zene a strandra, partikra. Megjósolom, hogy sikere lesz. A minőséget hagyjuk, Pitbull-t meg vissza kéne zavarni a hátsó kertbe csaholni. Kedveltem Jennifert annak ellenére, hogy sok más énekessel ellentétben neki büdös a turnézás..ő csak studiózik maximum elmegy egy két rendezvényre. Hol van már a Let's get load lazasága, könnyedsége egyedisége? Én az On the floort is rüheltem, bár annyira nyomatták a tévék, rádiók, hogy alig lehetett nem belebotlani. Igénytelen pomádé, amit ezek ketten a lóvé jegyében művelnek.
Beyla
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.