Nos, ha ez tetszik nekik, akkor oké, de akkor már nyerje is meg ezt a versenyt.
Eurovízió: Magyarország döntős!
2013. május 18. 09:05
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Amikor ő nyerte a hazai részét a dolognak, anyuval éppen azt beszéltük, hogy nekünk annyira nem tetszett a zene, már maga a kiállás sem. Nem jött be az, hogy Eurovízióra kimenni úgy, mintha most jött volna a híd alól, csövesen, ápolatlanul. Aztán anyu poénból felhozta, hogy mekkora lenne, hogyha a végén ő nyerné...
Hajrá!
2013. május 18. 09:26
Én sosem fikáztam, de nem is vagyok nagy rajongója. De további sok sikert neki!
2013. május 18. 09:26
|
|
rubytúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 151650 offline
|
Nagyjából bármilyen számmal indulhatnánk, a többség úgysem szavazna Magyarországra. Én örülök, hogy ez a szám jutott ki. Voltak jobb dalok, de csak nézzünk rá erre a 3 emberre. Élvezik, amit csinálnak, végig mosolyognak és a zene erről szól. Jöjjön szívből és legyen őszinte. Alexék tettek egy szívességet és megmutatták Európának, hogy nem minden a fény és csillogás..puccparádé nélkül is lehet egy szám jó és szerethető.
2013. május 18. 09:32
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Idézet (Little Monster-GFF @ 2013.05.17. 22:18)
Ezt bírom amúgy.. hogy sok ember szavazott rá az X-faktorban és ők juttatták el a győzelemhez. És basszus, most meg mindenki fikázza... Na ezért aztán "megérte", mert döntős lett. Gratulálok neki! 
Bocsánat, elírtam: A Dalban volt..
2013. május 18. 09:36
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Gratulálok neki
2013. május 18. 09:47
Őszintén szólva egyáltalán nem gondoltam volna, hogy bekerülünk a legjobb 10 közé... Néhány nappal ezelőtt - amikor még nem értesültem a hírről - azt kérdeztem a barátnőmtől, hogy szerinte utolsók vagy utolsó előttiek leszünk. De szóba se került, hogy talán az első 10-ben benne leszünk.
2013. május 18. 09:58
Hajrá Magyarország! Hajrá ByeAlex! Hajrá Kedvesem!
2013. május 18. 10:17
Én láttam a műsort, és úgy tűnt szeretik Alexet. Egyébként tényleg sokan fikázzák. De hát ő minket képvisel!!! Az a dolgunk, hgy szurkoljunk neki! Hajrá ByAlex!
2013. május 18. 11:02
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nem gondoltam volna. Azért HAJRÁ ALEX!
2013. május 18. 11:50
|
|
Fannivokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 183876 offline
|
Végre........Annyira undorító,hogy a saját emberünket bántjuk....Komolyan,ez a nép halálra van ítélve!De még ha tényleg szar lenne,akkor sem kéne így ócsárolni..Mellesleg nem szar,nagyon jó szám,Alex pedig egy egyéniség.Megmutatta,hogy nem kell beleolvadni a tipikus Euróvíziós dalokba...Nagyon de nagyon boldog vagyok,hogy bejutottunk..És az már mellékes,hogy a döntőben hanyadikok leszünk,az már úgyis az országok,és nem a dalok versenye
HAJRÁ ALEX!!!!!!!!!!!! <3
2013. május 18. 11:57
|
|
Directioner97visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 201851 offline
|
Fannivok igazad van
2013. május 18. 12:44
|
|
Alexandra Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 175736 offline
|
Majdnem minden dal ugyanolyan hangzású, stílusú, illetve más előadóktól koppintják a dallamokat, ami elég idegesítő.MINIMUM két olyan dalt hallottam, ami kísértetiesen hasonlított George Michael és a Depeche Mode 1-2 híres dalára... Pontosan ezért örültem annak, hogy Alex továbbjutott. Az övé valahogy kimagaslik a többi közül. Jó a hangja, énekelni nem tud,hamis is volt, de ez engem ebben az esetben egyáltalán nem zavar, főleg azért is, mert a dal nagyon tetszik. A dalszövege nagyon szép és költői. És ez pont a DALRÓL kell, hogy szóljon, és nem az előadójáról, illetve a hangi adottságokról. Az pedig, hogy magyarul adta elő, igen tiszteletre méltó. Akit érdekel a szöveg, az megnézi a fordítást. Az pedig nagyon bánt, hogy a magyarok szép számmal mocskolják Alexot, és ahogy ma láttam, ezt a külföldiek jól tudják. Pedig, ha tudnák, hogy Alex milyen intelligens és szerény fiú, akkor rájönnének maga a dal szépségére is. Bocsi elég hosszú lett.
2013. május 18. 13:04
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
ezt nemhisze el hogy tovább jutotunk
2013. május 18. 16:47
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Nagyon örülök neki, és én nagyon szurkolok Alexnek. Csak egy kicsit bátorabbnak kellett volna lennie, de egyébként rendben volt. Sok külföldi véleményt olvastam, és nagyon dícsérik őt. Remélem hogy a ma esti fellépésen is minden rendben lesz. Hajrá Alex! <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: