Eurovízió: este rendezik a második elődöntőt
2013. május 17. 09:31
ilus1996: nem lehet leégni mivel a gyagyi dominál és ez alól most a magyar induló sem kivétel
az igazi égés az volt amikor wolf katit küldtük ki, aki magasan kiemelkedett az egész mezőnyből
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 17. 09:39
ui. nevetséges a "most mit szóltok alex utálók?" megjegyzések.
személy szerint én sosem rajongtam érte, de nem is utáltam, nincs bajom a dalával, de! a cipész maradjon a kaptafánál.. ha szövegíróként működne talán szélesebb körben elismert lenne, mindenesetre hajrá alex!
személy szerint én sosem rajongtam érte, de nem is utáltam, nincs bajom a dalával, de! a cipész maradjon a kaptafánál.. ha szövegíróként működne talán szélesebb körben elismert lenne, mindenesetre hajrá alex!
2013. május 17. 10:38
Idézet (OceanSoul @ 2013.05.17. 09:39)
ui. nevetséges a "most mit szóltok alex utálók?" megjegyzések.
Az ilyeneken én is csak röhögök. Nem kell őket komolyan venni.
Amúgy sosem értettem, miért "utáló" az, aki nem imádja ezt a srácot, vagy csak egyszerűen nem azt írja hogy "milyen csodásan énekel", és nem ajnározza agyon. Ez olyan érthetetlen, mert mindenkinek más a véleménye.
2013. május 17. 10:52
Idézet (OceanSoul @ 2013.05.17. 09:27)
pöttömke, miért is vagy büszke rá? szerencsétlen annyira izgult, hogy még a tök egyszerű dalt is hamisan "énekelte". továbbjutása talán pont az egyszerűségnek tudható be, nem próbálta meg megváltani a világot, leénekelni a csillagokat, mint azt az előadók 90%-a. számomra is üdítő volt a sok heroikus nóta közt, hozzáteszem még jobb lett volna ha alex nem énekel, a zoohackeres csaj elég rendesen vitte a számot
összességében a 17 produkció közt talán 1-2 olyan volt ami tetszett, ilyen volt pl azerbajdzsáné.
az izraeli katonalány "búvárruhában" elég érdekes látvány volt, jó hangja van vitathatatlanul, de a szám nagyon nem talált be. a norvég leányzó testhezálló ruhája szépen kihangsúlyozta domborulatait, kár hogy éneklés terén egy nagy 0, de feltehetően a külső nála már elegendő volt a továbbjutáshoz. a máltai produkciónál a fiatalember állandó szemezése és grimaszolása a kamerának verte a biztosítékot el is kapcsoltam a produkció közben. talán macedónia színeiben indult a 70 éves cigány asszony és partnere egy fiatalember, a cigány asszony hangja számomra irritáló volt. a görögök komolytalanra vették a figurát, talán alex mellett náluk volt érezhető hogy nincs izzadságszaga a produkciónak. a svájci amatőrökből álló teamnél a 95 éves bácsikát nem kellett volna színpadra állítani szegény csak fogta a hangszert, nézett jobbra-balra mikor a szőke csaj feléje tartotta a mikrofont csak bámult rá ehh.. a finnek produkciója kritikán aluli volt, őszintén nem gondoltam hogy továbbjutnak a szerbek is hasonlóval estek ki.. a románok indulója nagy meglepetés volt nem volt kérdéses hogy továbbjut. a san marinoi hölgy szépen énekelt és nőies volt (nem rbancos) sajnáltam hogy kiesett.
az izraeli katonalány "búvárruhában" elég érdekes látvány volt, jó hangja van vitathatatlanul, de a szám nagyon nem talált be. a norvég leányzó testhezálló ruhája szépen kihangsúlyozta domborulatait, kár hogy éneklés terén egy nagy 0, de feltehetően a külső nála már elegendő volt a továbbjutáshoz. a máltai produkciónál a fiatalember állandó szemezése és grimaszolása a kamerának verte a biztosítékot el is kapcsoltam a produkció közben. talán macedónia színeiben indult a 70 éves cigány asszony és partnere egy fiatalember, a cigány asszony hangja számomra irritáló volt. a görögök komolytalanra vették a figurát, talán alex mellett náluk volt érezhető hogy nincs izzadságszaga a produkciónak. a svájci amatőrökből álló teamnél a 95 éves bácsikát nem kellett volna színpadra állítani szegény csak fogta a hangszert, nézett jobbra-balra mikor a szőke csaj feléje tartotta a mikrofont csak bámult rá ehh.. a finnek produkciója kritikán aluli volt, őszintén nem gondoltam hogy továbbjutnak a szerbek is hasonlóval estek ki.. a románok indulója nagy meglepetés volt nem volt kérdéses hogy továbbjut. a san marinoi hölgy szépen énekelt és nőies volt (nem rbancos) sajnáltam hogy kiesett.
Remélem megkönnyebbült a lelked, hogy mindenkit lefikåztål
2013. május 17. 11:06
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Én nagyon örülök Alex sikerének, és , hogy bent vagyunk a döntőben. Rengeteg külföldi kommentet olvastam előbb, és a többségnek nagyon tetszik a dalunk, és tudjátok az a legérdekesebb, hogy Ők jobban drukkolnak nekünk , mint mi magunk. Ez kicsit elgondolkodtató. Szerintem össze kéne fognunk..
Sokan azt írták, hogy Alex dalával végre volt valami újítás, valami különleges dolog, és, hogy ilyet még nem hallottak, és tetszik nekik, és tetszik nekik, hogy karizmatikus.
Egy litván emberke azt írta, hogy csak a 'Kedvesem' dal miatt nézi az egész 2013-as Eurovíziót, mert nagyon szereti, és kedvenc dala lett...
És tudjátok igaz, hogy Alex nem a legjobb énekes, és nem neki van a legjobb hangszíne, nekem mégis tetszik a Kedvesem, mert tényleg annyira fülbemászó, kedves és kicsit melankolikus dal. Pont jó, bár igaz ami igaz, jobban örültem volna, hogyha Helgát is jobban lehetett volna hallani...
Na, a lényeg, hogy én örülök nagyon, és annak is, hogy a kedvencem, Azerbajdzsán is bekerült a döntőbe. A kezdetektől fogva neki szurkolok, gyönyörű a 'Hold me ' , egyből megérintett. És Farid is nagyon kedves, szimpatikus srác, előbb még írt is nekem, meg is lepődtem.
Sok sikert nekik
Málta nagyon aranyos volt, nekik is örülök nagyon
Sokan azt írták, hogy Alex dalával végre volt valami újítás, valami különleges dolog, és, hogy ilyet még nem hallottak, és tetszik nekik, és tetszik nekik, hogy karizmatikus.
Egy litván emberke azt írta, hogy csak a 'Kedvesem' dal miatt nézi az egész 2013-as Eurovíziót, mert nagyon szereti, és kedvenc dala lett...
És tudjátok igaz, hogy Alex nem a legjobb énekes, és nem neki van a legjobb hangszíne, nekem mégis tetszik a Kedvesem, mert tényleg annyira fülbemászó, kedves és kicsit melankolikus dal. Pont jó, bár igaz ami igaz, jobban örültem volna, hogyha Helgát is jobban lehetett volna hallani...
Na, a lényeg, hogy én örülök nagyon, és annak is, hogy a kedvencem, Azerbajdzsán is bekerült a döntőbe. A kezdetektől fogva neki szurkolok, gyönyörű a 'Hold me ' , egyből megérintett. És Farid is nagyon kedves, szimpatikus srác, előbb még írt is nekem, meg is lepődtem.
Sok sikert nekik
Málta nagyon aranyos volt, nekik is örülök nagyon
2013. május 17. 11:46
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
A mostani fellépők nekem jobban tetszettek, mint a keddi. Akik nagyon bejöttek nekem, az Lettország volt, de ők sajnos nem jutottak tovább. Náluk főleg az tetszett, hogy nem csak ott álltak a színpadon, hanem a közönséggel is kommunikáltak, nagyon nyiltak voltak. Azerbajdzsániak ötletesek voltak, újat tudtak mutatni a showjukkal. Örményországnál egy zúzós rock számra számítottam, helyette rockballadát kaptam, ami végülis kellemes csalódás volt nekem. Grúzia is tetszett, nagyon szépen énekeltek, csak az a kis mozgás, amit csináltak, szerintem kihagyható lett volna, felesleges volt. Norvégia: ritkán van, hogy egy női énekesre azt mondom, hogy jó, éppen ezért nagy dícséret tőlem, hogy tetszett nekem a produkció. Albánia: nem volt rossz, mert rock volt, de nekem az albán nyelv nagyon furcsa. Macedónia: meg voltam győződve róla, hogy tovább jutnak, aztán mégsem. A pasi hanjga tetszett. Svájc: nem volt rossz, ennél voltak rosszabbak. Románia: arra számítottam, hogy nagyon mélyen fog énekelni, erre föl, baromi magasan énekelt. Mivel nem hallgatok ilyet, furcsa volt nekem, többször el is nevettem magam. De amikor újrajátszottak belőle részleteket, már majdnem tetszett.
2013. május 17. 13:31
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Nekem nagyon tetszett az egész. Hajrá Alex ! Csak így tovább.
2013. május 17. 15:05
Cynthia, hidd el, hogy ez még nagyon messze van a fikázástól, ez csak egy egyszerű véleménynyilvánítás volt.
2013. május 17. 15:19
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Tegnap láttam, nekem az összesből 2-3 tetszett összvissz. Szurkolok Alexnek, de egy kicsit hamisan énekelte a dalát. Nekem a legjobban az Azerbajdzsáni és a Máltai előadás tetszett, meg persze Alex is. Remélem minnél előbbi helyezést fogunk elérni, de én most nagyobb esélyt látok a jobb helyezésre, mint mondjuk a Compact Disconál, vagy Wolf Katinál.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.