Idézet (devilrose @ 2013.05.16. 12:53)
Angelina teste, ne a People magazin mondja meg, hogy mit tesz vele. A petefészekrák nagyon alattomos fajta, a mellrákot előbb felfedezi magán az ember. Huszonéves lányok nem szaladnak levetetni a melleiket, mert az orvosok amúgy sem tennék meg komoly indok nélkül és bizonyos kor alatt. Angelina észt nem adhat mindenkinek. Szült három gyereket, lassan a korban is benne van és a családjában előfordult rákbetegség. Tehát nem heppből vállalta, hogy na, most majd jól lesokkolom a világot. Én szeretnék minél többet tudni Angelina ezen példamutató döntéséről, szerintem korszakalkotó tett, hogy a népszerűségét felhasználva került egy ilyen fontos dologgal a címlapokra. Az egészet titokban is tarthatta volna. Ő azonban kiállt a nyilvánosság elé, annak ellenére, hogy tudta némely emberekben összetörik a róla alkotott szexszimbólum kép. Nagyon bátor nő, a vad korszakából kinőve hatalmas változáson esett át. Biztos vagyok benne, hogy nem múlik el nyomtalanul, mint a többi holywoodi sztár. Olyan dolgokban vesz részt, olyan dolgokat vállal fel, hogy még kétszáz év múlva is példaként áll majd a többi nő előtt.
Szinte képtelenség ennél csodásabban megfogalmazni. Köszönöm!

0 felhasználónak tetszik: