Selena Gomez nem emlékszik hazánkra
2013. május 29. 15:34
|
|
unbreakableúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 201379 offline
|
nah , akkor én meg elfelejtem , h eddig birtam a számait......bekaphatja !
2013. június 01. 19:47
|
|
Fruzsika856új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 202959 offline
|
Jó hát most 3 év...azért az sok és rengeteg helyen járt már és biztos nem azon járt a feje egészen 3 év alatt ezért biztos elfelejtette de miután szóbahozták már biztosan eszébe jutott.És lehet hogy nekünk Magyarország a legfontosabb de neki nem biztos..örült hogy itt lehetett de az nem azt jelenti hogy például ide is költözne.
2013. június 04. 20:31
Ez érthető, hisz sok helyre utazik, és már régen volt itt.
2013. június 04. 22:13
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Ki hitte volna!!
2013. június 05. 15:20
|
|
Claudia Bloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 184925 offline
|
Ennyit a tökéletes kis Selenáról..
:*
2013. június 05. 22:19
Budapest tényleg nagyon szép város!
Habár ezt egy Amcsis liba hogy tudná értékelni.
2013. június 17. 16:35
|
|
eszterhejjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.17. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 203899 offline
|
Biztosan rengeteg helyen járt már, és beutazta a világot! Ezért nem emlékszik rá! Senki sem tökéletes!
2013. július 05. 17:41
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Bár már kicsit régi a cikk, de muszáj hozzászólnom. Nem vagyok a hölgyemény nagy rajongója, de én teljes mértékben megértem, hogy nem emlékszik. Annyira jelentéktelen a fővárosunk... Ráadásul legalább nem kamuzott be olyat, ha ja, igen, az a város annyira gyönyörű, bla bla bla.. Megmondta, hogy nem emlékszik és kész.
Az utálói persze kaptak az alkalmon, hogy belekössenek.
Az utálói persze kaptak az alkalmon, hogy belekössenek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: