Starity

A Backstreet Boys előadta új dalát

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 16. 19:07 #21
- törölt felhasználó -    
Te jó Ég, de jó volt olvasni a hozzászólásodat blush.gif meghajolo.gif
Nekem is volt BSB-s pólóm, meg a nővéremnek is! biggrin.gif Tisztán emlékszem, h mikor mentünk kirándulni, mindketten azt vettük fel... Nick volt a bal oldalon nagyban, a többiek a jobb oldalon, kisebben *-* Imádtam azt a pólót, csak hát kinőttem, de még tutira megvan valahol :$
És igen, rengetegszer ment BSB a rádióban... nekem az első négy albumuk kazetta formájában van meg, és Nick első szólóalbuma is, ott figyelnek a szerkényen *-*
De ez a BSB kontra N*Sync sztem kicsit nevetséges volt. Mikor felnőttem, akkor jöttem rá, h csak a média akarta őket összeugrasztani, és mind a két együttes tehetséges. Nekem az N*Syncel sem volt sosem bajom, az ő dalaikat is hallgattam, de a BSB volt az Igazi smileeee.gif Azok a régi szép idők... örülök, h vannak még olyan emberek, mint én, akik szívesen gondolnak vissza ezekre az időkre, és akik szintén szeretik a fiúkat *-* beer.gif

Idézet (devilrose @ 2013.05.16. 16:56)
Hoho, én tíz éves lehettem, mikor a BSB elért hozzánk. Emlékszem, hogy volt egy barátnőm, akinek az apukája Németországból hozta a srácok Cd-jét és arról másolta le nekünk is. Micsoda feelingje volt, persze később megvettem eredetiben is, de az a bizonyos első másolt kazit még ma is őrzöm. Szanaszét van hallgatva, szegény nagyon megviselt már, de nincs szívem kidobni. Ez 1996-ban volt, de például mikor ment a német viván egy új klipjük sorba hivogattuk egymást otthon, hogy le ne maradjunk és valahogy fel tudjuk venni VHS-re(! biggrin.gif). Vagy mikor kérte valami betelefonáló a rádiók kivánságműsorában ugyancsak telefonáltunk egymásnak, hogy kapcsold be, most megy. biggrin.gif Hordtuk a kapucnis BSB pulóvereket, polókat, kulcstartókat, zoknikat. Egy osztályból tuti a felének BSB polója volt és egyikünké se volt egyforma. A suliból rongyoltunk a közértbe, mert lehetett BSB-s matricás rágót venni. Maga a rágó nagyon rossz ízű volt, de hát nem is azért vettük. Utólag leírva, ez nagyon mókás, de akkor vér komolyan vettük ezt a BSB kontra N Sync rajongást is biggrin.gif A mai világban ilyen már nincs, azt szedünk le és találunk meg a neten, amit akarunk. Egyrészt nagyon jó, mert több emberhez eljut, de valahogy valami kiveszik.
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. május 16. 21:40 #22
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3098
Csatolások: 0
Azonosító: 123383
Én is örülök, hogy van még más is a BSB mánia idejéből smileeee.gif Sosem tagadnám meg őket, bár megváltozott a zenei ízlésem, de szívesen hallgatom a BSB-t is. smileeee.gif Már a karrierjük kezdetén is bevállalták a széken ülős, uplugged koncerteket, ugra bugra nélkül.Az ilyen koncertek hang nélkül nem működnek. smileeee.gif Még megvannak a relikviák, a rengeteg poszter,összerakhatós puzzle-k ,LP-k, a pólók és a kapucnis is pulcsi is. biggrin.gif Szerintem is nevetséges volt az N'Sync kontra BSB harc, nálam nem volt kérdés, hogy kik a jobbak. biggrin.gif Nem utáltam a másik tábort, hisz a BSB-t sokkal tehetségesebbnek tartottam. Főleg Briant vagy ahogy régen hívta magát B-Rock. smileeee.gif
2013. május 16. 21:43 #23
- törölt felhasználó -    
nagyon tetszik, és jó a szövege. thumbsup.gif
2013. május 16. 21:49 #24
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Hú, de utáltam a This is us albumukon ezt az egész elektro divathatást, sőt valami borzasztó, ahogyan hangzott az egész. Ez is meglehetősen tucatra sikerült, bár be kell valljam, hogy tetszik ez most kivételesen.smileeee.gif Kegyetlenül örülök, hogy visszatértek, mert igen is helyük van a világ zenei palettáján, ha olyanok helyet kaphattak, mint a vándí vagy bíbőr. Fantasztikusak! Nick kegyetlenül kikupálódott, habár régen sem volt csúnyácska, de most kifejezetten érezni a stílusán és a külsején, hogy bizony immáron tényleg felnőtt férfivá érett. AJ, Kevin és Brian semmit sem változtak, míg Howie-val szintén az a helyzet, mint Nickkel. Én nagyon örülök, hogy próbálkoznak, hiába is voltak anno a tinik kedvencei, én csak azt tudom mondani, hogy akár azok voltak, akár nem, tehetségesek és kiemelkedő zenét játszottak mindig is. Megérdemlik a rivaldafényt és a sikert.smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: emilinda
2013. május 16. 22:00 #25
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Kellemes, aranyos dal, de nem lesz a legnagyobb BSB kedvenceim között. Ennek ellenére ennek a dalnak egyetlen üteme is többet ér, mint a ma "énekeseknek és zenészeknek" csúfolt agyonsztárolt senkijeinek az összes albuma.
Nagyon jó, hogy visszatértek a srácok! <3
2013. május 16. 22:01 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.16. 22:00)
Kellemes, aranyos dal, de nem lesz a legnagyobb BSB kedvenceim között. Ennek ellenére ennek a dalnak egyetlen üteme is többet ér, mint a ma "énekeseknek és zenészeknek" csúfolt agyonsztárolt senkijeinek az összes albuma.
Nagyon jó, hogy visszatértek a srácok! <3

és legalább egyikőjük sem táncol alsógatyával a fején. biggrin.gif
2013. május 16. 22:05 #27
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (emilinda @ 2013.05.16. 22:01)
és legalább egyikőjük sem táncol alsógatyával a fején.  biggrin.gif

Ne is mondd... de hát tudod, ha nincs meg a tehetség, akkor mással kell felhívni a figyelmet wink.gif
2013. május 17. 00:21 #28
brigi92fcb
brigi92fcb
visszatérő vendég
Hozzászólás: 468
Azonosító: 119698
Pfúú micsoda nosztalgia ömlengés volt itt biggrin.gif XD Akk most én jövökxD
Kemény 4 éves voltam amikor megkaptam az első albumukat kazettán (1996). Kocsiban mindig azt kellett velem hallgatni. We've Got It Going On volt a kedvencem ééés emlékszem rá, h mikor az a szám ment körbe állt engem a család és én ott toltam középen rá, mikor pedig tudjátok van a rúgos jelenet a klipben, mindenki velem rúgott a levegőbe. (am néha ma is van erre példa biggrin.gif egyszerűen hagyomnánnyá vált biggrin.gif ). Mivel anno nem tudtam olvasni és csak arról tudtam ami épp a tv-ben volt meg amit nagynénéim mondtak vagy mutattak nekem, sose volt bsb-s pólom (mire felfogtam, h ilyenek vannak és foglalkozni kezdtem volna a kérdéssel már annyira nem érdekelt XD) sőt semmilyen cuccom. Csak a kis kazettám plusz a német Viva és az MTV. Emlékszem, h örültem mikor BSB nap volt. El se lehetett rángatni a tv elöl. 2001-ben a Black & Blue-t is még kazettára kaptam és örültem mint majom a farkának. Sőőőt volt valami zene csatorna ami csak 10 után ment és fent maradtam húgommal, mert azon leadták minden éjszaka a Drowning-t. Régen volt, de mintha tegnap lett volna mikor először láttam az Everybody-t. Imádtam azt a számot.

Elrohant az idő és most már sokan azt se tudják kik ők mik ők. Én se nagyon hallgatom már őket.... Nosztalgiából beteszem és mosolygok olyankor. Vagy ha meghallom a rádióban, esetleg mint múltkor a Mammutban (sztem én voltam az egyetlen aki széles vigyorral köszöntötte) azt az érzést leírni nem tudom. Bennem volt, h ezek ŐK igazán ŐK akik nekem egykoron olyan, de olyan sokat jelentettek. Igazából még most is azok. az életem részei voltak valamilyen szinten. Rajtuk nőttem fel és nem szégyenlem.

Am mikor csillagot kaptak és vissza néztem a videót nehezemre esett ugyan de nem sírtam csak könnyeztem.

Ez a szám pedig am nem tetszik, de valahogy mégis annyira kedvesek nekem ezek a srácok még mindig, h nem tudom nem szeretni...

http://www.youtube.com/watch?v=vReqx6nc5GY
nosztalgia a javából biggrin.gif és ezért csoda dolog ez az internet. ha nincs ezt sosem látom...
2013. május 17. 11:34 #29
- törölt felhasználó -    
Nick kikupálódott? :S Hát, nem tudom... persze, jól néz ki, de ez a nőszemély egyáltalán nincs rá jó hatással.
Csajok, tök jó látni, h még mindig vannak, akik azokból az időkből emlékeznek rájuk, és szívesen is teszik *-*
Videófelvételeim nekem is vannak, a tesóm vett fel koncertfelvételt biggrin.gif Csak az vele a baj, h a német Viván vette fel, és mikor Kevin angolul beszélt volna benne, rádumált a német fordítás, és egy szót nem lehet belőle érteni XDD Akárhány élő felvételt hallottam, igaz, mindig hallottam, h kicsit másképp énekeltek, de sosem voltak hamisak, ami szerintem hatalmas szó!
Uhh, az Everybody... mikor a végén együtt kiabálnak, azon mindig fetrengek XDDD Annyira viccesek, nagyon szeretem őket! smileeee.gif
Na hát igen, az alsógatyát egyik sem húzta a fejére, ők legalább tudják, h az nem oda való XDD
Egyébként Beyla, abban igazad van, h Howie sokat változott. Egyre jobban néz ki biggrin.gif A Latin Lover XDD
2013. május 17. 17:12 #30
Ameliah
Ameliah
új tag

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=61XJ4k1pn1k
Hozzászólás: 35
Azonosító: 201646
jól sikerült smileeee.gif fülbemászó dal smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!