Nekem is volt BSB-s pólóm, meg a nővéremnek is!
És igen, rengetegszer ment BSB a rádióban... nekem az első négy albumuk kazetta formájában van meg, és Nick első szólóalbuma is, ott figyelnek a szerkényen *-*
De ez a BSB kontra N*Sync sztem kicsit nevetséges volt. Mikor felnőttem, akkor jöttem rá, h csak a média akarta őket összeugrasztani, és mind a két együttes tehetséges. Nekem az N*Syncel sem volt sosem bajom, az ő dalaikat is hallgattam, de a BSB volt az Igazi
Idézet (devilrose @ 2013.05.16. 16:56)
Hoho, én tíz éves lehettem, mikor a BSB elért hozzánk. Emlékszem, hogy volt egy barátnőm, akinek az apukája Németországból hozta a srácok Cd-jét és arról másolta le nekünk is. Micsoda feelingje volt, persze később megvettem eredetiben is, de az a bizonyos első másolt kazit még ma is őrzöm. Szanaszét van hallgatva, szegény nagyon megviselt már, de nincs szívem kidobni. Ez 1996-ban volt, de például mikor ment a német viván egy új klipjük sorba hivogattuk egymást otthon, hogy le ne maradjunk és valahogy fel tudjuk venni VHS-re(!
). Vagy mikor kérte valami betelefonáló a rádiók kivánságműsorában ugyancsak telefonáltunk egymásnak, hogy kapcsold be, most megy.
Hordtuk a kapucnis BSB pulóvereket, polókat, kulcstartókat, zoknikat. Egy osztályból tuti a felének BSB polója volt és egyikünké se volt egyforma. A suliból rongyoltunk a közértbe, mert lehetett BSB-s matricás rágót venni. Maga a rágó nagyon rossz ízű volt, de hát nem is azért vettük. Utólag leírva, ez nagyon mókás, de akkor vér komolyan vettük ezt a BSB kontra N Sync rajongást is
A mai világban ilyen már nincs, azt szedünk le és találunk meg a neten, amit akarunk. Egyrészt nagyon jó, mert több emberhez eljut, de valahogy valami kiveszik.

1 felhasználónak tetszik: