Hat sztori, amiről lemaradhattál
2013. május 15. 19:57
Idézet (Detta @ 2013.05.15. 19:51)
Rihannának jó a haja, Carrának a tetkója, Britneynek remélem egyszer lesz egy férje akinek szülhet majd egy kislányt. Selena meg múltkor nem azt nyilatkozta hogy semmi nincs megy hogy szingli??
Selena mindenről össze-vissza nyilatkozik. Sose tudni, hogy éppen mi jár a fejében, még ha mond valamit, akkor se.
2013. május 15. 19:58
Először is a kocsiban Justin mellett NEM Selena ül, hanem az egyik fiú barátja, akivel egy Hollywoodi stúdióba tartottak.
Még ha egy nő ülne mellette "megérteném", hogy újra folynak a találgatások a híroldalakon, de legalább az ember nemével legyenek már tisztában
Másodszorra (ezt már nem mondom biztosra) de én azt olvastam, hogy Selena végleg tisztázta a kapcsolatát Justinnal és úgy döntöttek, hogy vége. Ezért kapták el Selt Justin házánál. És, ha jobban belegondolok Selena pár napja mondta, hogy szingli. Nem hiszem, hogy a menedzserek most akarnák őket újra összehozni - főleg a Billboard előtt.
Ha esetleg mégis ez a céljuk, akkor a gálán sokkal nagyobb durranás lenne, mint így. Bár Jelenán szerintem már senki se lepődik meg.
Még ha egy nő ülne mellette "megérteném", hogy újra folynak a találgatások a híroldalakon, de legalább az ember nemével legyenek már tisztában
Másodszorra (ezt már nem mondom biztosra) de én azt olvastam, hogy Selena végleg tisztázta a kapcsolatát Justinnal és úgy döntöttek, hogy vége. Ezért kapták el Selt Justin házánál. És, ha jobban belegondolok Selena pár napja mondta, hogy szingli. Nem hiszem, hogy a menedzserek most akarnák őket újra összehozni - főleg a Billboard előtt.
Ha esetleg mégis ez a céljuk, akkor a gálán sokkal nagyobb durranás lenne, mint így. Bár Jelenán szerintem már senki se lepődik meg.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. május 15. 19:59
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Cara tetkója egész jól néz ki.
Selenáéknak meg gratula.
2013. május 15. 19:59
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
RiRi haja tök jó! Selenát és Justint már nagyon unom
2013. május 15. 20:02
Riri haja jó.
A tetkó szuper kircsi!
Remélem Sel huga is olyan szép lesz mint ő!
Amúgy én nem látom, hogy ki van a kocsiban... Na mindegy.
Zandaya- nak örülünk!
Britney ha akar egy gyereket miért nem tesz érte?
A tetkó szuper kircsi!
Remélem Sel huga is olyan szép lesz mint ő!
Amúgy én nem látom, hogy ki van a kocsiban... Na mindegy.
Zandaya- nak örülünk!
Britney ha akar egy gyereket miért nem tesz érte?
2013. május 15. 20:02
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Annyira jó Riri haja. Imádom ezt a hosszú sztájlt. Az a pici szőke paróka egy partin volt rajta, nem volt rossz, de remélem marad a hosszúnál még egy ideig, mert baromi jól néz ki.
2013. május 15. 20:03
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Hat ma ez a Jelena ügy fárasztó -.- .. riri haja klassz .. és zendayának Gratula !
2013. május 15. 20:06
Annyira gratulálok Sel-éknek.Nagyon remélem hogy ez a baba végre épségben megszületik.
2013. május 15. 20:07
Igen Selnek húga lesz, még hozzá a jövő hónapban, vagyis Júniusban.
A Jelena ügyről pedig nem hallottam még semmit, csak annyit hogy ÁLLÍTÓLAG Selena a SAJÁT kocsijával elhagyta Justin házát az egyik reggel.
De szerintem már nem lesz semmi, ezt Selena többször is megerősítette, szerintem csak valami cuccáért ment vagy valami.
A Jelena ügyről pedig nem hallottam még semmit, csak annyit hogy ÁLLÍTÓLAG Selena a SAJÁT kocsijával elhagyta Justin házát az egyik reggel.
De szerintem már nem lesz semmi, ezt Selena többször is megerősítette, szerintem csak valami cuccáért ment vagy valami.
2013. május 15. 20:12
RiRinek nem is áll olyan rosszul a szőke haj.
Cara tetoválása nem igazán jön be..
Selenáékat már tényleg nem lehet követni...
Cara tetoválása nem igazán jön be..
Selenáékat már tényleg nem lehet követni...
2013. május 15. 20:13
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
Rihannának jól áll a szőke,még ha nem is igazi (bár lehet hogy igazi)
Cara Delevingne tetoválása nagyon tetszik
remélem hogy Mandy,Selena anyukájának (ha igaz a hír) most sikerül neki egy egészséges kislányt szülnie,gratulálok neki előre is!Szurkolok!
Jelena meg már fárasztó :/ szerintem nincs értelme már ennek a kapcsolatnak,sajnálom
(szerintem) ... Zendayának gratulálok
Britney ha szeretne kislányt akkor tegyen is érte...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.