Sztárok legnagyobb frizuraváltásai III.
2013. május 15. 19:52
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
háááááááááááááát.... nem mind szép....
2013. május 15. 20:08
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Pinknek az 1. és 3. haja nagyon borzalmas. Hayleynek a 7. haj nagyon rossz
2013. május 15. 21:10
Kat és Rihanna frizurái nagyon tetszetősek, a többiekről inkább nem mondok véleményt, bár Keira nem annyira vészes.
2013. május 16. 00:22
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Kat Von D-nél nekem mindig is az a gyanúm volt, hogy nem a frizuráját, hanem a parókáját váltogatja, ezt ezen képek alapján is így gondolom! Az első képen van szerintem csak az eredeti haja, a másodikon nagyon látszik, hogy paróka és a többi is gyanús...az elválasztásoknál nem látszik a fejbőre!
Szegény Pinkről ezek nem a legjobb képek, se a smink, sem a haj nem a legjobb, voltak ennél jobb megjelenései, de kit érdekel, amikor ő mindig fantasztikus!!
Szegény Pinkről ezek nem a legjobb képek, se a smink, sem a haj nem a legjobb, voltak ennél jobb megjelenései, de kit érdekel, amikor ő mindig fantasztikus!!
2013. május 16. 14:03
Pinknek az első fotón a legeslegdurvább. Hayley.nek a legjobb a frizurái.
2013. május 16. 16:05
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
szerintem vanak olyan frizurák itt ami hajmerwztő de vanak jó is
2013. május 16. 16:57
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
Rihannának a vörös haja állt a legjobban, nem is értem miért váltott szőkére és most megint másra... :')
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: