Sztárok legnagyobb frizuraváltásai III.
2013. május 15. 14:37
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
áá Pink hogy nézett ki?
2013. május 15. 14:50
Hayley Williams-nek az a rózsaszín és narancssárga haj csodás :DDD és Pink ahogy kinézett...Boldogok a lelki betegek
2013. május 15. 14:52
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
Rihanna-nak mindegyik frizura csodásan áll!! :?)
2013. május 15. 14:54
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Adamnél nekem nem jött be, amikor oldalt le volt borotválva a haja, viszont a legtöbbször nálam fekszenek a burái. A második képsorából a 2., illetve a 3. (!!) fazont emelném ki - zseniális! Nekem még szőkén/szürkén is tetszett - ámen.
Pinknél az az első verzió nem semmi, húha...
Christina szerintem szőkén a legjobb, Rih pedig a tipikus hajkaméleon. Hayley sérói mellett meg nem sűrűn mennék el úgy, hogy legalább kétszer ne vessek pillantást rájuk.
u.i.: amikor megláttam a kétsoros fotófelhozatalt Adről és Hayleyről, gondolkodni kezdtem, hogy ki is írhatta a cikket, aztán csak meg kellett néznem a lap tetején...
Pinknél az az első verzió nem semmi, húha...
u.i.: amikor megláttam a kétsoros fotófelhozatalt Adről és Hayleyről, gondolkodni kezdtem, hogy ki is írhatta a cikket, aztán csak meg kellett néznem a lap tetején...
2013. május 15. 14:59
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Glamster @ 2013.05.15. 14:31)
Adam frizurája mindig tökéletes..., kivétel 2011 elején az a póthaja vagy mi
Egyébként pedig hajszálra pontosan be van neki lőve, feltételezem, még álmában is perfektül néz ki
Ezenkívül Rihanna szerintem ritkán lő mellé, Xtinát bárhogy imádom, Hayley az Hayley, Pink pedig sehogy sem szimpatikus.
Lehet, hogy ülve alszik a drága, és eközben tartja valami a piciny fejét.
2013. május 15. 15:11
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Adamé a legjobb
2013. május 15. 15:11
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Adamé a legjobb
.
))
2013. május 15. 15:23
|
|
|
Idézet (Glamster @ 2013.05.15. 15:03)
Szerintem nem mossa ki a waxot a hajából. Egyszer posztolt egy képet az ágyából, és tökéletesen égnek állt, ahogy kell...
Kis igénytelen
Egyébként mikor először kijött szőkén, sokkot kaptam, pedig azóta is hiányzik egy kicsit. Ez a szürke pedig kimosható festék volt, de nekem bejött nagyon
Egyébként mikor először kijött szőkén, sokkot kaptam, pedig azóta is hiányzik egy kicsit. Ez a szürke pedig kimosható festék volt, de nekem bejött nagyon
Haha, mondjuk az se rossz...
Szerintem is gyönyörű volt a kis fejecskéje szürkén.
2013. május 15. 15:28
Pinknek, Christinának és Hayleynek is voltak fura frizurái, de szoktak jól is választani e téren. Rihanna hajszíneivel nem volt sose különösebb bajom, a vörös és a fekete is jól állt neki. Adam frizurái meg nagyon tetszenek, jól is állnak neki.
Bár a szürke kicsit ősz hatást ért el neki, de nem vészes.
2013. május 15. 15:51
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Keira Knightley-é azt hiszem a legdurvább
10 év alatt mennyit változottt a haja
Nameg Rihannájé is... Tetszik Adam Lambert ötlete
) ne hagyjuk ki a férfi sztárokat
2013. május 15. 16:03
P!nk haja az első képen..szörnyű!:DD Neki a mostani áll a legjobban:) Christina haja is az utolsó képen a legjobb:) Ririnek meg a vörös áll nagyon jól,de a mostani is jó;) Hayleynek meg minden jól áll:)♥
2013. május 15. 16:04
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
még mindeg nem értem meg mért nem tudnak az eredeti hajszinüknél megmaradni.. a természeteség a legszebb és legfontosabb
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: