Demi teljesen kövér.
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai
2013. május 15. 13:06
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Avril Britney Demi a legszebbek !!
Ja meg Adam Lambert !!
2013. május 15. 13:35
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Idézet (CUKI97 @ 2013.05.15. 12:51)
Avril gyönyörűűű *-*
Demi teljesen kövér.
Hogy lett ilyen debella, már elnézést? 
Demi teljesen kövér.
Demi sokkal többet ér, mint bármelyik csontkollekciós sztár. Először is egyáltalán nem kövér, pont jó testsúlyba van, és pont csinos. Tudom, hogy mindenkinek megvan a saját véleménye, ez így van rendjén, de azért ne azt hidd már, hogy Demi több 100 kilós, mert olyan mintha egy olyanra mondtad volna ezt.
2013. május 15. 14:16
|
|
Nelli304visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 385 Csatolások: 148 Azonosító: 132431 offline
|
Istenem.. itt szidjátok Demit, mert igazából nem tudtok róla semmit, ha láttátok volna a 'Stay Strong' dokumentumfilmjét, akkor tudnátok hogy pont az ilyen kommentárok miatt, tört össze és hánytatta magát... folyton lekövérezitek meg ilyenek, pedig higyjétek el Demi próbál ellene tenni... és szerintem így sem az, mert egyáltalán nem így néz ki egy kövér ember... és akkor mi van ha nem a legsoványabb? Attól még vitathatatlan a tehetsége, és az arca is nagyon szép... Nem értem ezért miért kell rosszakat mondani rá.
- És ezt nem azért írtam mert elvetemült Demi Lovato fan lennék, csak szerintem szörnyen igazságtalan ez!!! .x
- És ezt nem azért írtam mert elvetemült Demi Lovato fan lennék, csak szerintem szörnyen igazságtalan ez!!! .x
2013. május 15. 14:36
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hát Adamnek szinte minden jól áll úgyhogy ő minidg jól néz ki
2013. május 15. 14:37
|
|
love1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 197 Csatolások: 0 Azonosító: 144044 offline
|
Demi:ragyogott a "vörös szőnyegen".Az a vörös szőnyeg hirtelen fehér padlólappá változott a képen
!De a ruhája nagyon tetszik !
Bár én jobban iimmmááddttaamm a fekete haját...
2013. május 15. 14:51
Demi <3 Gyönyörű *-*
Megint rakathatna a hajába rózsaszín tincseket.^^
Megint rakathatna a hajába rózsaszín tincseket.^^
2013. május 15. 15:01
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Demi a legszebb!
2013. május 15. 15:14
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
igaz h ezek a legstilusosabbak..
..adam és demi a legjobb
2013. május 15. 15:18
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Nos, érdekes, hogy mennyien piszkáljátok Demit az alakja miatt, aztán meg mindenki csodálkozik, hogy az emberek miért tartják a nagyon sovány lányokat csinosabbnak, mint akinek átlagos (és egészséges) súlya van. Ez a lány egyáltalán nem kövér, teljesen normális súlyban van. Egészséges - szerintem ez ezerszer fontosabb, mint hogy megfeleljen a hollywoodi mércének.
2013. május 15. 15:55
Nevetséges már, ami Demi körül megy. Ahelyett, hogy az emberek önbizalmat merítenének belőle, hogy ő így is remekül érzi magát, szekálják. Aztán sír az összes rajongó, hogy depressziós, rehabra megy, és csorbába törik az önbizalma. Nem az volt a normális alkata, ami a Disney-s, Camp Rock-os időszakában volt neki. Akkor volt beteg, akkor fogyott brutálisan sokat. Ez pedig senkinek nem tűnt fel, mert olyan volt, mint amilyet a szemünk megszokott. Van, aki sovány, de sokan nem. És ez nem elhízás, ez alkat! Plus size, drágáim! Demi így szép, neki ez áll jól. Nem hízott, biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan izmos, mint egy karcsúbb lány. Nem a csontsoványokra kell alapozni, nem az a normális.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: