Nem jönnek Magyarországra kedvenc vámpírjaink
2013. május 16. 17:15
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
ez most komoly ?
(((((
2013. május 16. 17:20
|
|
damonhedúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.16. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 202041 offline
|
Nekem is ez volt az álmom! Nem helyettesíti,ha helyette ruhát,telót stb.veszek.Nem mindenkinek a szülő veszi a jegyet.Én dolgozok és magam spóroltam meg rá.Nem sajnáltam rá a pénzt.Ian napijegyem lett volna,az a legolcsóbb és van benne fotó is!Aki nem olyan nagy rajongója a Vámpírnaplóknak vagy Iannek az nem érti! Olyan élmény lett volna,ami egy életre szól! Nem úgy,mint egy vacak ruha...Melimoval teljesen egyetértek.Kíváncsi vagyok lesz-e valaha konkrét válasz,hogy miért maradt el.
2013. május 16. 17:31
|
|
damonhedúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.16. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 202041 offline
|
És jellemző,hogy csak Magyarországon marad el...Itt még a 3.évadot se képesek leadni,lehet ezért kevesebb a rajongó is.Helyette adják a sok vacakot a tv-ben.Arra hivatkoznak,hogy nem elég nézett.Hogy várnak nézettséget,ha iszonyú későre teszik és a fele idő reklám.addigra az ember elalszik,főleg ha nappal dolgozik.Bezzeg a sok igénytelen,se füle-se farka műsor este 8 óra körül van.Még jó,hogy a neten nézhető és letölthető minden eddig leadott rész a 4.évad végéig.Most meg a találkozóból se lett semmi! Iszonyú bosszantó és továbbra is nagyon csalódott vagyok
Úgy vártam
Ezt nekem semmi más nem helyettesítheti a nyáron.Van esély rá,hogy valaha eljön Ian ezek után?
2013. május 16. 19:07
|
|
Melimoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 164663 offline
|
Az előttem szólót válaszra sem méltatom...
Én is egyetértek veled Damonhed, én is a netről töltöltöttem le az összes részt. Nem is igazán TV-zem, minek?...Ami érdekel azt megnézem a neten.
akinek meg nem a kedvencei minek ír ide? Kárörömből? Na ez is jellemző is MO-gon...no comment.
Én örülök, ha más kedvencei is jönnek, ha meg nem szeretek valakit, inkább nem írok.
LadyHady-nak meg azt üzenem, remélem az ő kedvencei eljönnek ide, és nem jár így mint mi...ebből is látszik, nem vagyunk egyformák.
Én is egyetértek veled Damonhed, én is a netről töltöltöttem le az összes részt. Nem is igazán TV-zem, minek?...Ami érdekel azt megnézem a neten.
akinek meg nem a kedvencei minek ír ide? Kárörömből? Na ez is jellemző is MO-gon...no comment.
Én örülök, ha más kedvencei is jönnek, ha meg nem szeretek valakit, inkább nem írok.
LadyHady-nak meg azt üzenem, remélem az ő kedvencei eljönnek ide, és nem jár így mint mi...ebből is látszik, nem vagyunk egyformák.
2013. május 16. 20:20
|
|
damonhedúj tag |
|
Akinek nem kedvenc és nem várta őket minek ír ide? Ha kérdeztünk valamit a szervezőktől,akkor az volt a válasz,hogy a türelmünket kérik,mert rengeteg beérkezett megrendelést dolgoznak fel.Akkor tényleg a kevés eladott jegy az oka,hogy elmarad vagy valami egészen más? Még biztos vettek volna az utolsó hetekben is jegyeket.De még a május végét sem várták meg.Ráadásul nagyon hirtelen fejezték be a szervezést.Érdekes....
2013. május 17. 18:21
|
|
Sakurahiyoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 161636 offline
|
Túl drága volt a jegy, kevés ember vett jegyet, ezért nem jött össze elég pénz, hogy kifizessék a sztárokat, ezért lett lefújva. De ha olcsóbb lett volna a jegy, akkor több jelentkező lett volna, több jegyet vettek volna és meglehetett volna szervezni a találkozót és a sztárokat kilehetett volna fizetni ennyi. Nem tudom ki volt az az okos szevező, hogy 100000 ezer körüli jegyek voltak. Mit hitt magyarországon mindenki milliomos? Gratula neki.
2013. május 17. 22:57
|
|
Melimoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 164663 offline
|
Akkor miért fogytak el már több kategóriában a jegyek? Ez nem áll össze...
Legalább 1 választ megérdemelnénk, mi az "előre nem látott körülmény" amit ha nem anyagi, vagy Ian nem jönne, NEM LEHETNE MEGOLDANI, tömték a fejünket hónapokig:(
Komolyan, már hányingerem van az egésztől:'(
Mert dumálni azt tudtak, most meg mint Kossuth a ködbe, úgy felszívódtak...
Legalább 1 választ megérdemelnénk, mi az "előre nem látott körülmény" amit ha nem anyagi, vagy Ian nem jönne, NEM LEHETNE MEGOLDANI, tömték a fejünket hónapokig:(
Komolyan, már hányingerem van az egésztől:'(
Mert dumálni azt tudtak, most meg mint Kossuth a ködbe, úgy felszívódtak...
2013. május 18. 02:30
|
|
Melimoúj tag |
|
Létrehoztam egy fész oldalt, azoknak a rajongóknak, akik ennek ellenére szeretnék Iant vagy Pault Magyarországon, akit érdekel csatlakozzon, lehet nem segyít, de az összefogás a próbálkozás nem árthat: http://www.facebook.com/pages/Ian-Somerhalder-Hungary-waits-for-you/316804668431807?ref=notif¬if_t=...age_name_change
2013. május 18. 15:12
|
|
damonhedúj tag |
|
Nekem se tetszik,hogy így eltűnt a szervező cég.Én továbbra is úgy gondolom,hogy nem a kevés eladott jegy az oka,mert tényleg több kategóriában is kifogyott.Egyik pillanatról a másikra szakadt meg a szervezés...Nagyon fura az egész! Az összefogás nem árt Melimo,de sajnos nem nagyon hiszem,hogy elérhetünk valamit
2013. május 24. 23:10
|
|
Melimoúj tag |
|
Az orosz találkozó elmaradt, de Ian ennek ellenére Moszkvába utazott...mert a rajongók összefogtak, meg is érdemlik
Mert a magyarok úgy látszik nem képesek erre!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.387343121383428.1073741920.255815847869490&type=1
Mert a magyarok úgy látszik nem képesek erre!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.387343121383428.1073741920.255815847869490&type=1
2013. június 08. 11:59
Szeretem a Vámpírnaplókat, de nem hiszen hogy elmentem volna.Azért sajnálom azokat akik ott lettek, volna biztos nagyon várták.
2013. június 21. 22:18
|
|
Melimoúj tag |
|
A rajongók petíciót indítottak azért, hogy az októberben megrendezésre kerülő VampiCon 2013 keretein belül Ian somerhalder-t is Magyarországon láthassuk! A szervezők nagyon segítőkészek, ha 1200 potenciális jegyvásárló aláírja a kezdeményezést, felveszik a kapcsolatot Ian menedzsmentjével: http://www.peticiok.com/signatures/ian_somerhaldert_a_vampicon-ra/
2013. július 02. 16:42
Nekem tök mindegy,úgy sem értem volna rá,hogy elmenjek a találkozóra!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: